AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Dostlar, :D Şu formaya sahip olup da satmayı düşünen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bulursan banada haber et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bunu daha çok beğeniyorum ben http://images.gittigidiyor.com/2270/BESIKTAS-100-YIL-FORMA-ISIMLI-BJK-SMALL__22700160_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ilk formayı yaklaşık 500 liraya temin edebilirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ikincisi var bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 çok kötü lan 2side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 böyle tatlı bi forma bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 gs'nin şu uefa finalinde giydiği forma güzeldi mesela. bu tip şeyleri zamanında alıp sonra satan bir tanıdığım var o uefa kupası marshall formasından 10 tane almış zamanında daha sonra 200-1.000 lira arasında sattı hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 showtv den itibaren her turlu forma bulunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Show TV 11 numara kubilay vardı bende... Sapsarı,Manchester maçı forması... Gerçi sonra taışınırken filan kayboldu bişiy oldu çok üzülmüştüm... Ben de Barcelona 1899-1999'u arıyorum da nette uçuk fiyatlar var... Zamanında almak lazım işte bunları 3 er 5 er:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 şu brezilyalının üstündeki formadan var bende :p aynısı hatta :p kolda o topta var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 klasik çubuklu, bağcıklı ve 1903den itibaren bütün futbolcuların isminin yazılı olduğu 3 forma çıkmıştı. bende 2 tanesi var lucescu ilhan sergen zago ronaldo giunti tarafından imzalı (ali cansunda gaza gelip imzalayacaktı ama bırak ulen dedim hırboya) :P kimse satmaz o formayı boşuna arama bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bende var 100.yıl formasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bende o formalar var ama satmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sonradan fener maci icin üretilenlerden bulabilrsn ama beko reklami yok önünde...orjinal beko reklami olani var bende satmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 2. forma bendede var =P Üzerinde Zalad hariç bütün bjk'de emeği geçmiş futbolcular yazılı =) En güzel forma o hala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 seagle'ın koyduğu forma dışında hepsi kötü. satın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 üzeirnde futbolcuların isimlerinin yazdığı forma mevcut bende. satarım özelden ulaş istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Dostlar 150 TL'ye kadar verebilirim bağcıklı formaya :D İsimli forma ise bende zaten var. Hatta 150 TL'nin üzerine bir de 100.yıl beyaz formasını ve 101.yıl çubuklusunu verebilirim yanında ek olarak. Yeter ki satmayı düşünün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 blazkowicz said: ilk formayı yaklaşık 500 liraya temin edebilirim heralde. 200 tl + 100.beyaz + 101.çubuklusunu vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebru1501 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bjk 100.yıl forması arıyorum elinde bulunan var mı? hiç kullanılmamış olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 tribundergi'ye bak, 100-150TL'ye satanlar oluyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 böyle özel olarak bana gelmiş bir 100. yıl armalı, tüm kadro tarafından imzalanmış hiç dokunulmadan çerçevelenmiş formam var, açık arttırmaya çıkartsam mı dıye dusunuorum arada, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 150 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar