Crysis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 parlament night blue muratti rosso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 viceroy güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bu soruda bi mantık hatası var. marka olarak başka kalite olarak başka sigara olur başlıktaki inanılmaz mantık hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Filtresiz Camel bence en iyisi.Ha türkiyede bulunmuyor o ayrı,yurtdışına çıkmış bi arkadaş 2-3 paket getirip vermişti de tadı damağımda kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kent var malboro var, kent var malboro var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Bahar vardı bir zamalar 0.75 kuruş mu neydi, on numara sigaraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Dünyanın en iyi sigarası Camel Wides :D "o eski paketteki yazı hala üstünde duruyor" diğer camellere alışamadım. Ancak depresif modda naturel içerim. Çok sigara içeceğimi biliyorsam : Kent White 3 dklık sigra molaları için: malbuş intense alkollü bir gecede: herşeyi içerim, winsten fiyat için iyi oluyor. Evimde rahat rahat oturup keyif yapıyorsam: parlament aqua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Alışkanlık meselesi olduğuna göre bu sigara muhabbeti, herkesin alıştığı olsa gerek. Ben Winston Soft derim. En azından benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Seven Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 pati zenginmiş diyorlardı inanmıyordum bu baslık inandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bu filtresiz sigaraların farkı nedir? Ben filtreyi çıkarıp öyle içiyorum aynı hesap değil mi? Bu arada pek çok sigara denedim marlboro grey, camel black ve box fena değil.. Camel blackten daha ağır bir sigara var mı tekelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 camel soft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 6-7 yıl önce camel soft şimdi o tada en yakın camel white Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 nerde eski camel karikaturu konsun hemen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 SALEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 salvia divinorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 anadolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Lucky strike siyahta güzel,damak tadımın hoşuna gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Litminov said: Bu filtresiz sigaraların farkı nedir? Ben filtreyi çıkarıp öyle içiyorum aynı hesap değil mi? Bu arada pek çok sigara denedim marlboro grey, camel black ve box fena değil.. Camel blackten daha ağır bir sigara var mı tekelde? abi yurt dışında camel filtresiz var,mükemmel bi tad hastası olursun.Filtreyi çıkarıp içmekle aynı tad olmuyor.Tavsiye ederim eğer fırsatın varsa bul bi yerden dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sigara içeni hor gördüğümü belirterek paylaşayım. hırıltılı hırıltılı gülün http://img687.imageshack.us/img687/7374/kemilf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 camel iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 en iyi sigara markası oksijen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Camel içeceğime zift çekerim aynı şey. Kent Switchte çok fazla duman ve nikotin var. Arkadaşlarım içiyor genelde. Ben Davidoff Black içiyorum. Kağıdı özel üretilmiş ayrıca tütünü de yine özel bir blend olduğu için benim hoşuma gidiyor. Biraz ağır tabi, sürekli içmeye çok ta uygun değil ama arada bir içenler için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ulgio said: Lucky strike siyahta güzel,damak tadımın hoşuna gitti sen begendin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar