Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 marlboroyuda kimse icmiyormus bos paketleri yerlere atmislar gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 herkes zaten günde paketlerce lucky strike içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 black galleon deneyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Benim arkadaşım paso captain black içerdi. Ne zaman yanımda sigara içse gidip bir paket captain balck alıp yiyesim gelirdi. Bence o yüzden captain black 10 numero sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sigaraları grupladım lan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 said: liseli popüler çocuk sigarası: west ice Lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ekşi sözlük sandım.. hani o kadar yadırgamadım listedeki küfürleri fln bir de ekşli rengi vermişler iyice olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 said: liseli ergen sigarası: captain black bu ne kadar basarılı bir tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 vaniLLe said: gauloises. en son yurt dışına çıktığımda 8 karton aldım,gönlümce içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 @Xtreme_Chill;napıyon lan gemici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 laki strayk iyidir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 barbu said: said: liseli ergen sigarası: captain black bu ne kadar basarılı bir tespit kesinlikle. ulan çikolatalı diye alırdık her seferinde alakası yok. boğazı rezil eder gece ötersin. balgam cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 lusi sıtrayk B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dafdaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 en iyisi murattı aga rocco orta şeker lıne de çok hafif sanki içmiomus qibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Xtreme_Chill said: black galleon deneyen var mı ? leş ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 said: entel, okumuş piç sigarası: camel* haha bu da iyi tespit olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Rasmon said: Xtreme_Chill said: black galleon deneyen var mı ? leş ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Gri west. İçimi güzel fiyatı uygun. Günde 2 paket+ içme durumunda kurtarıcıdır. Ne olursa olsun uzun 2001 içmeyin de. Direk istifra nedeni. Leş gibi bir kokusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 treasurer black. türkiye'de tüm aramalarıma rağmen bulamadım ama. bazen tanıdık ruslar moskova'dan gelirken aldırıyorum enayilere 1'er karton. parasını da vermiyorum tabii ki; 20€ lan bi paketi. tütün kullanıyorum diyen herkesin tadına bakması lazım gelen bi ürün. puro tadı, sigara içimi karışık bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Burdan güzel göründü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 vinberft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sararsam golden virginia, drum, varsa van nelle. onun haricinde eskiden lucky strike ve camel'ı çok severdim ama kent silver'i keşfettikten sonra pek gerek kalmadı. zira camel aşırı balgam yapıyor, lucky strike'da aşırı ağır, ara sıra içerim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 parliament çünkü parliament pazar gecesi sinemasını sundu. (batman filmleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 içimi güzel gelen camel soft ile marlboro black.senelerdir camel soft içiyordum,ardından balgam yapmaya başladı diye marlboro light a geçmiştim,o da çok hafif geliyodu,marlboro kırmızı ise bildiğin saman gibi geliyo,black desen bu ikisinin tam ortası,o yüzden black diyorum,ama soft tunda tadı güzeldir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar