noddle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 İnternetten Calvin Klein Euphoria İntense sipariş verdim, ilk defa denemeden yorumlara bakarak bir parfüm aldım. Var mıdır bu parfümü denemiş olan? Umarım çöp olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 CK one vardı bende,kokusu kolonya gibi 1 saate uçuyodu,bu dediğini bilmiyorum ama ben yeni armani stronger with you aldım,kokusu çok hoş,kalıcılıkta idare eder kalıcılık meselesi bi de biraz tenle alakalı,babam kolonya sürse akşama kadar kokusu kalıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 noddle said: İnternetten Calvin Klein Euphoria İntense sipariş verdim, ilk defa denemeden yorumlara bakarak bir parfüm aldım. Var mıdır bu parfümü denemiş olan? Umarım çöp olmaz :) çok güzel bi koku ama kalıcılık ve farkedilirlik bekleme fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 redpill said: Valentino Uomo Intense EDP kullanan var mı? Kullansam mı satsam mı karar veremedim. Invictus kullanmıştım bundan önce o güzeldi. https://www.sevil.com.tr/valentino-uomo-intense-edp-100ml-erkek-parfum.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel bunu görmemiştim hala cevap lazımsa vereyim. çok sevdiğim kokulardan biri valentino uomo. ben dior homme kullanıyorum valentino uomo benziyor baya oradan biliyorum. ikisinin arasında kalmıştım ilk dior homme alacağım zaman uomo biraz daha yaşlı birisine hitap edecek gibi gelmişti o yüzden dioru seçtim. ama çok iyi ve kaliteli bi koku. beleş gelse kullanırım affetmem. invictus klasik bir paco raban mainstream koku abi. kullandım ben de bir şişe. paco rabanın bütün parfümleri genelde aşırı kalıcı, yayılıcı, herkese hitap edebilecek tarzda kokular oluyor. invictus ilk çıktıgında sokakta 5 metrede bir duyabiliyordun. one million zaten kullanmasanız da bir yerlerde sinebiliyordu üstünüze bir aralar. uomo çok daha hardkor bi koku. koklayıp karar vermen lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ben de dior homme intense kullanıyorum çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 axe hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Virgin island water'a Para vermeye deymez abi. Kalicilik yok , aura az o kadar paraya yazik. Ben bundan sonra kalici olmayan, aura'si olmayan parfum almam. Keske terre d'hermes gibi olsa tum parfumler onun gibisini bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 e kullan abi tutan ne? yaz ayları olabilir olsa olsa. önümüz kış. benim de içimde bir ukte terre d'hermes. düşünüyorum bu kış. ama deneyince de böyle bi sert geliyor pis geliyor o koku. ilginç bişey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 5 sene yeter ya biktim artik. Terre kotu kokamaz ama :) Bir de herkeste olan parfumu kullanasi gelmiyor insanin. Yeni bir sey ariyor insan ama yerine koyacak bir sey bulamadim. Tam bir spice bomb. Baharatli kokulari seviyorum. https://www.luckyscent.com Lar acik olsa vericem bir ton sample'lar bulucam sevdigim parfumu. O yuzden Allah belasini bu ulkenin yasaklarinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Ben şu an Trussardi nin My Land i kullanıyorum çok şahane geliyor bana. Hafif bir koku. Bitti şimdi yenisini alamadım daha, onun dışında 212 men hediye geldi onu kullanıyorum o da fena değil. Bir de Givenchy Only Gentleman yenilendi sanırım geçen bi denedim fena değildi hoşuma gitti. Bir de Gio nun bir tanesi hoşuma gidiyordu ama onu daha üstümde deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 beni quotelamadan nasıl bana özel mesaj getirmeyi başardın akhlaur? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Black-ice said: redpill said: Valentino Uomo Intense EDP kullanan var mı? Kullansam mı satsam mı karar veremedim. Invictus kullanmıştım bundan önce o güzeldi. https://www.sevil.com.tr/valentino-uomo-intense-edp-100ml-erkek-parfum.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel bunu görmemiştim hala cevap lazımsa vereyim. çok sevdiğim kokulardan biri valentino uomo. ben dior homme kullanıyorum valentino uomo benziyor baya oradan biliyorum. ikisinin arasında kalmıştım ilk dior homme alacağım zaman uomo biraz daha yaşlı birisine hitap edecek gibi gelmişti o yüzden dioru seçtim. ama çok iyi ve kaliteli bi koku. beleş gelse kullanırım affetmem. invictus klasik bir paco raban mainstream koku abi. kullandım ben de bir şişe. paco rabanın bütün parfümleri genelde aşırı kalıcı, yayılıcı, herkese hitap edebilecek tarzda kokular oluyor. invictus ilk çıktıgında sokakta 5 metrede bir duyabiliyordun. one million zaten kullanmasanız da bir yerlerde sinebiliyordu üstünüze bir aralar. uomo çok daha hardkor bi koku. koklayıp karar vermen lzm. Ben de açıp kullandım hoş, tatlı bir kokusu var. Güzel parfüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Nasomatto - Black Afgano https://www.fragrantica.com/perfume/Nasomatto/Black-Afgano-6472.html Sakın denemeden bodozlama dalmayın. Ama herkesin aynı koktuğu yerlerde direk farkedilirsiniz. Biraz ağır kış akşam parfümüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 kadin chanel chance lancome pome hermes elixir mervelles hermes le jardin de monsieur li erkek genelde benziyor kokuları ama 212 burberry hermes (subtitle veremiyorum) ama erkekler kenzodan uzak durmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 kenzo klasik diyorsun sanırım. iyidir o be. yerinde sıkılması lazım bi tek. soğuk havalarda gece fln. eskidi bi de onun da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ben kış için tom ford noir extreme aldım memnunum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 pudralı nivea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 212 var ben de Cok iyi 👍 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 burberry'nin hepsi son zamanlarda london favorim ama, temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Burada tavsiye edilen parfümlere bakayım dedim de, trendyoldaki fiyatlar sevildeki fiyatların yarısı.Trendyoldan alan oldu mu daha önce.İndirim var gözüküyor ama sanırım ürünlerin fiyat hep o şekilde. Örnek: Sevil : https://www.sevil.com.tr/bvlgari-man-in-black-orient-edp-100ml-erkek-parfum.html Trendyol : https://www.trendyol.com/Man-In-Black-Edp-100-ml-Erkek-Parfumu/UrunDetay/170014/35558666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 genelde internette heryerde ucuz parfüm satış mağazası değilse sevil tekin acar gibi. lidyanadan aldım bi kere düzgün çıktı ama belli olmaz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 dolce gabanna intenso ve 212 dışında parfüm kullanmadım resmen hayatımda. bi kere joop almıştım o kadar. intenso almayın herkes kokmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Tom ford var şu ara ama yıllarca 212 düz kullandım. Bi ara lacoste red kullandım o da ısırılmanı sağlıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Tom Ford'un Tobacco Vanille erkek , Black Orchid kadın efsane kokuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 black orchid unisex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar