Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 http://blog.pharmalive.com/wp-content/uploads/2008/06/o_rly.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 barnacle said: adiDAS by Mortis Hayır ya
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 etnies diyip kısa bi anımı anlatmak istiyorum bi gün kantinde dururken bi herif gördüm etnies tshirtü vardı gözüm takıldı sora ayakkabısına baktım o da etniesdi, kim la bu dedim kafayı bi kaldırdım eleman da benim ayakkabıma bakıo sonra gözgöze geldik.2 saniye ibne gibi birbirimize baktık sora ben gözümü kaçırdım. lan orda bi bağyan olsa negzel olurdu off:(
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 En iyi ayakkabı ayagındaki ayakkabıdır.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 reyou said: casual dockers sporda nike. bu arada dockers ayakkabı yapmıyor bildiğim kadarıyla docker's adıyla çakma dockers var, isim hakkını almış ünlüymüş gibi kekliyor bizi, o ayakkabıcı olmasın? az gezdikten sonra gelen edit: evet ondan bahsediyosun sanırım, hakiki PANTELONCU dockers ayakkabı yapmıyor. Docker'S by gerli ismiyle satılan yerli firma. ünlü isimleri isim hakkını onlar türkiyeye gelmeden tescil ettirip, türkiye sınırları içinde hak sahibi olup bizi kekleyen veya asıl firma türkiye pazarına girmek istediğinde tescili satmak için fahiş bedeller isteyen bir uyanık türk daha olması lazım. aynı şey bianchi bisiklet ve gas giyimim başına gelmişti. hatta gas giyim türkiyede mağazalar açıp, yerli kıytırık firma BU İSİM BENİM diyince geri kapamak zorunda kaldı.
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 alexander mcqueen'in tasarımları oldukça etkili. intihar etmeseydi ve dünyaya güzellikler katmaya devam etseydi keşke :( rip
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 keşke... her tasarımını ilgiyle takip eder, hemen alırdım.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 DarKRideR said: http://blog.pharmalive.com/wp-content/uploads/2008/06/o_rly.jpg cok tatlı hayvan bu ya pammuk gibi
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 classic conv. hiç sevmemde bu ne güzel ayakkabıymış. Suet ve içide yumuşak olunca gözüme farklı gözüktü
Öne çıkan mesajlar