Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 SeaGle said: converse şaka aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 en iyi ayakkabı ölü ayakkabıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adidasss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dakırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adiDAS by Mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 casual dockers sporda nike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 http://blog.pharmalive.com/wp-content/uploads/2008/06/o_rly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 barnacle said: adiDAS by Mortis Hayır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dior baya iyi ayakapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 etnies diyip kısa bi anımı anlatmak istiyorum bi gün kantinde dururken bi herif gördüm etnies tshirtü vardı gözüm takıldı sora ayakkabısına baktım o da etniesdi, kim la bu dedim kafayı bi kaldırdım eleman da benim ayakkabıma bakıo sonra gözgöze geldik.2 saniye ibne gibi birbirimize baktık sora ben gözümü kaçırdım. lan orda bi bağyan olsa negzel olurdu off:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nayk g0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 En iyi ayakkabı ayagındaki ayakkabıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 das adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Salomon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 kempıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 reyou said: casual dockers sporda nike. bu arada dockers ayakkabı yapmıyor bildiğim kadarıyla docker's adıyla çakma dockers var, isim hakkını almış ünlüymüş gibi kekliyor bizi, o ayakkabıcı olmasın? az gezdikten sonra gelen edit: evet ondan bahsediyosun sanırım, hakiki PANTELONCU dockers ayakkabı yapmıyor. Docker'S by gerli ismiyle satılan yerli firma. ünlü isimleri isim hakkını onlar türkiyeye gelmeden tescil ettirip, türkiye sınırları içinde hak sahibi olup bizi kekleyen veya asıl firma türkiye pazarına girmek istediğinde tescili satmak için fahiş bedeller isteyen bir uyanık türk daha olması lazım. aynı şey bianchi bisiklet ve gas giyimim başına gelmişti. hatta gas giyim türkiyede mağazalar açıp, yerli kıytırık firma BU İSİM BENİM diyince geri kapamak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 alexander mcqueen'in tasarımları oldukça etkili. intihar etmeseydi ve dünyaya güzellikler katmaya devam etseydi keşke :( rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 keşke... her tasarımını ilgiyle takip eder, hemen alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 abibas vardı bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 salı pazarı her marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 DarKRideR said: http://blog.pharmalive.com/wp-content/uploads/2008/06/o_rly.jpg cok tatlı hayvan bu ya pammuk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ruffles'ın ayakaplar baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 classic conv. hiç sevmemde bu ne güzel ayakkabıymış. Suet ve içide yumuşak olunca gözüme farklı gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar