blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 1 Mayıs Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20:00. Maç öncesi iki takım hakkında son bilgiler, hava durumu, istatistikler... Stat: Atatürk Olimpiyat Tarih: 1 Mayıs 2010 Cumartesi / 20:00 Hakemler: Fırat Aydınus; Serkan Ok, Orkun Aktaş 4. Hakem: Mete Kalkavan Hava Durumu: İstanbul’da maç günü hava açık, şehirde en yüksek sıcaklık 21, en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak. TV: Lig TV Çerez maç olacak. :) 10.000 bile görmez Olimpiyat bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 çerez maç olacak derken ? ibb 1 en az 1 puan alır bu maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aynı saatte şampiyon adayları oynarken eminim galatasaraylılar bile izlemez, göz ucuyla bakar dedim. sonuçta bir iddia vs kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gs li misin black ?.umarım gs lisindir.yani iddaları kalmadı diye başlıgımızı çaldıysan ayıp etmiş olursun bizim izleyip izlemiceğimizi nerden biliosun.niye izlemeyelim.şamp ligi umudumuz hatta mucizede olsa matematiksel olarak şansımız var olmasa bile niye bırakalım takımımızı hani maglubiyet yada beraberlik olursa senden bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şampiyonlar ligini de unutun abi bu saatten sonra, eskişehir-trabzon-fenerbahçe-bursa falan kaç kere geri tepti fırsatı galatasaray. Ne kayserinin ne de beşiktaşın bursaya puan kaybettiricek tâkatı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ligtv hangi maçı verecek? Dönüşümlü mü olacak yoksa farklı kanallara mı atayacaklar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 farklı kanallardan hepsini vericek tabi ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 valla ben izlicem ama iddaa oynadım die sadasd :D 2 bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 belli olmaz bu işler matematiksel şans varsa olmayacak şey değil.evet çok fırsat teptik ama olsun yinede umutlar biterse bizde biteriz :) belediyenin bi amacı yok sanırsam.hep belediye gs ye yatıyor deniyo ama berabere bitio genelde maçlarımız.ama alırız ya belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 belediye avrupa aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 belediye çok net bir gol kaçırdı.dha dogrusu atmadılar gibi geldi bana.o yuzden kapadım maçı :) gs nin onuru için atmıcaklar herhalde bize gol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 baros güzel attı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 boşuna üşüyoruz demedik.fenerbahçe herşeyi planlayıp şampiyon oluyor :) barosun sakatlanması jo ya para harcanmasına nonda nın gitmesine sebep oldu.arda forvet oynadı.işkence çektik maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 topal atiyodu gene golu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 TOPAL AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Kewell girdi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 2.lik gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 reis. http://www.sohbetlisin.com/galatasarayli-milan-baros-galatasaray-da_o.jpg seviyoruz. üşümüyoruz ve teşekkür ediyoruz. http://www.bitterandsweet.net/wp-content/uploads/2009/10/harry-kewell-4.jpg seni o sahada, o sol tarafta tekrar görebilmek gerçekten cok duygulandırdı beni. öpüyorum ikinizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu arada hürriyette okudum bugün, Kewell gidiyormuş, parada anlaşamamış kulüple. Gençlerbirliği maçı büyük ihtimalle son maçı olacakmış galatasarayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bu adama 2.5 milyon avroyu cok gördüler. yazık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ŞL'ye gidemediğiniz için mali sıkıntıya girecek muhtemelen kulüp, bu yüzden çok görmüşlerdir. ŞL olsaydı yollanmazdı büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kewellı çok seviyoruz çokta faydalı oldu.ama takımı yavaşlatıcaktır artık.ztn oynasa oynasa 1 sezon daha oynar ve yedek olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 O kadar yaşlı adam değil ki Kewell 31'inde daha, oynar 1 sene daha. Ama gidiyo işte :/ büyük plan tutmadı, mecbur daha küçük kalibre, daha isimsiz adamlar almak gerekecek artık, şansımız varsa Beşiktaş'ın Ernst ve Ferrari'de yaptığı gibi iyisine denk geliriz. Ama GS'nin araştırmaları iyi, fransa'dan getirirler 2 tane sağlam adam yine diye ümit ediyorum. Şu ana kadar Fransa'dan kimi aldıysak inanılmaz adamlar çıktı hepsi. Mondragon,Song, Ribery, Keita... Bi ön libero/orta saha bi forvet kapıp gelelim işte yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bu adam nereye gitse her maçını izlerim ben yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aramizda toplayip biz verelim parasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar