zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hiç dokunmadım, nasıl bişey ki? cidden yumuşak mı:S
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Azmodai said: is yerinden izleyemiyorum videolari, sakincali mi bilmiyorum ama yorumlara dikkat. Arjantin, italyan vs. seksuel metodlarin tartisma platformu burasi degil gerek yok thumbda ne goruyosan videodada o var zaten.
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 birincisi kız şişko değil, ikincisi memeleri kum torbası gibi değil, videoyu falan da izledim ama aynen memeden başka bişey göremedim. bu tarz 4-5 deneyim ve hatta birebir aynısı (direk video'yu görünce bile çağrıştırmıştı) nı bile denemiş biri olarak diyim öyle "çıplak görmez istemezsiniz" yok "inek memesi" yok "kum torbası" falan değil gayet pamuk gibidir göğüsleri falan, hatta uçarsınız direk onla lan hiç artislik yapmayın bık bık etmeyin bence. gayet başarılı yani hatun fizik olarak. ha tarz olarak beğenmemişsinizdir tipiniz değildir onu bilemem.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hatun ne yediyse göğse gitmiş laaan
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ne uyunur o göğüslerin arasında ama ya . Sokaktaki küçük göğüslü kızlardan sonra iyi geliyo minxy
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://mugs1.facestat.com/facestat/e05ecdee264c14db3ecdcbe1b989d36c.jpg bu sisman mi simdi yani
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 lan kolu mu gozukuyo orda hahah. kolunun gozuktugu foto var yukarda gitarli. ona da sisko diyosan yuh derim
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 beyler yapmayın etmeyin uzanamadığımız cigere mundar demiyelim artık o da bi nimet bi gün bende yiycem bu cigerden diyip hayaller kurmaya devam
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 barbu said: yakısmamıs eline :( ısırırm
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 evet bacaklara bak peeeee yag dolu yag
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şişman deil de balık et denilebilinir. http://www.ala-dag.com/images/balik/big/cipura.jpg
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Böyle internette kızları görüyorum sonra sokakta da böyle kızlar görebileceğimi sanıyorum.Koymayın lütfen böyle videolar beklentilerimi arttırıyorsunuz.
Öne çıkan mesajlar