Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 saate 10 bira

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

kermit said:

2 birada göt oluyom olm ben susun böyle şeyler söylemeyin

Daha ne istiyosun işte. Millet kafayı bulmak için o kadar para döküyo n tane bire alıyo içiyo sana 2 tane yetiyo, yaptığın birikimin haddi hesabı yok :P

ama bende şu kadar içtim bişi olmadı demek sitiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aşırı dayanıksızım alkole, iyi ki kız olmamışım. muhtemelen çıkıp 2 bira içmişliğim olan herkesle yatmak durumunda kalırdım.

erken sarhoş olmak e olm negzel ucuza içiyosun falan diye güzel bişi gibi gözüküyo da, öyle olmadığını karşındaki kız 3 birayı sağasağlam hüpletirken kendin tuvalete gitmek, telefonla konuşmak gibi aralar vermek zorunda kalınca hissediyosun asdlkj
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak dayanıklıyım ben alkole bayağı. Kafayı bulmam da zor oluyor, bulsam bile asla bilinç kaybı ya da tam kontrolsüzlük olmuyor. Hayatım boyunca ne yaptığımı hatırlayamayacak kadar sarhoş olmadım mesela. Hatta sadece alkole değil narkoza falan bağışıklığım var vücut garip yani.

Ama bazen kötü çarpabiliyor. Psikoloji, açlık durumu ve yenilenler hakkaten çok etkili.

Bi de acaip işetiyor bira beni. Herkesi öyle demeyin, herkesi yaptığının da üzerinde, normalin de ötesinde bana, hani millet birayla 3 kat hızlı çişe gidiyosa ben 5 kat falan yani. Beraber içtiğim adam çişe gidene kadar kaç defa tur bindirmiş oluyorum ona tuvalet yolunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2004 subatta denemıstım,5 birayı içtiğimi hatırlıyorum sonra bira bitmiş,(dikkat edin bitmiş diyorum ben o kısımları tam hatırlamıyorum) 2 duble rakı,2 rakı,sonundada amarulamıdır nedir,ondan ıcmısım.
ertesı aksam uyandıgımda yataga iple baglıydım:)saolsun arkadas düşmesin diye çamasır ıpıyle yataga baglamıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...