BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mclovin said: çok rahat ahahha nickle çok uyumlu olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Günlerce işersin birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BloodyBeast said: mclovin said: çok rahat ahahha nickle çok uyumlu olmuş bu MUHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 2 birada sarhoş olmak kadar güzel bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 senko said: 1saatte içerim ben 10 birayı, hemde normal değil exkstra içerim. En ergeg benim. he lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: 2 birada göt oluyom olm ben susun böyle şeyler söylemeyin Daha ne istiyosun işte. Millet kafayı bulmak için o kadar para döküyo n tane bire alıyo içiyo sana 2 tane yetiyo, yaptığın birikimin haddi hesabı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Rewendor said: kermit said: 2 birada göt oluyom olm ben susun böyle şeyler söylemeyin Daha ne istiyosun işte. Millet kafayı bulmak için o kadar para döküyo n tane bire alıyo içiyo sana 2 tane yetiyo, yaptığın birikimin haddi hesabı yok :P ama bende şu kadar içtim bişi olmadı demek sitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: mclovin said: aramızdaki fark bu işte kermit aramızdaki fark 3 saatte 10 bira içmkese varsın olsun dostum. ayıp ettin şimdi kalbim kırıldı. sen mümkün dedin ben çok rahat dedim fark oydu bahsettiğim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 1000 tane bile içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bende alkole dayaniksizim diyebilirim ama bi keresinde 5 votka redbull 4 bira 3 tekila 1 mojito icmistim bisey olmamisti. o gun yediklerin ictiklerinle alakali heralde ya da psikoloji falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fistan o saydıklarının alkolsüz halini içsem bile kusarım direk, hani içkileri karıştırma derler bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 yanindaki cereze, mideyeye fln bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben de aşırı dayanıksızım alkole, iyi ki kız olmamışım. muhtemelen çıkıp 2 bira içmişliğim olan herkesle yatmak durumunda kalırdım. erken sarhoş olmak e olm negzel ucuza içiyosun falan diye güzel bişi gibi gözüküyo da, öyle olmadığını karşındaki kız 3 birayı sağasağlam hüpletirken kendin tuvalete gitmek, telefonla konuşmak gibi aralar vermek zorunda kalınca hissediyosun asdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Genel olarak dayanıklıyım ben alkole bayağı. Kafayı bulmam da zor oluyor, bulsam bile asla bilinç kaybı ya da tam kontrolsüzlük olmuyor. Hayatım boyunca ne yaptığımı hatırlayamayacak kadar sarhoş olmadım mesela. Hatta sadece alkole değil narkoza falan bağışıklığım var vücut garip yani. Ama bazen kötü çarpabiliyor. Psikoloji, açlık durumu ve yenilenler hakkaten çok etkili. Bi de acaip işetiyor bira beni. Herkesi öyle demeyin, herkesi yaptığının da üzerinde, normalin de ötesinde bana, hani millet birayla 3 kat hızlı çişe gidiyosa ben 5 kat falan yani. Beraber içtiğim adam çişe gidene kadar kaç defa tur bindirmiş oluyorum ona tuvalet yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben 3. birayı içince cadeeye çıkıop beni .... yokmu diye bağırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 "hişşşt kel, bi koyiyim de kendine gel" diye millete laf atanı, istiklalde polisten makas almaya çalışanı (erkek bunu yapan) da gördüm ben, o kadar abartmadığın sürece sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ya ben de gereksiz derecede dayanıklı olabiliyorum, neden bilmiyorum ama psikoloji ve o gün ne yediğinle falan alakalı sanırım. Ayrıca içip içip kafanın güzel olmaması çok kötü bişi lan, hep 2 birada güzel olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Loxias said: (50cl) içilir mi? karın toksa içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 böyle içmeye başlamadan önce bi 1.5 saat falan önce güzel yemek yenince içerken rahat ediliyor, denize girmek gibi bir şey. Boş olmayacak miden ama hemen yemek sonrası gibi şiş de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 10 biraya vericeğim parayla daha eli yzü düzgün bir alkol alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 alkol topiklerinin tek kötü tarafı hep aynı olması.. çok klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 içilir de ne gerek var. yayarak iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 alkol yıllardır aynı alkol. neyin değişmesini bekliyordun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ben 2004 subatta denemıstım,5 birayı içtiğimi hatırlıyorum sonra bira bitmiş,(dikkat edin bitmiş diyorum ben o kısımları tam hatırlamıyorum) 2 duble rakı,2 rakı,sonundada amarulamıdır nedir,ondan ıcmısım. ertesı aksam uyandıgımda yataga iple baglıydım:)saolsun arkadas düşmesin diye çamasır ıpıyle yataga baglamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu gün 1 birada göt oldum ya noluyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar