Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Caner'ede çok kızmıştım mesela GS'li olmamama rağmen. O adamın GS gibi bir takımda ne işi var anlamış değilim. Ama GS'liler bunun farkında ve Caner gibi oyunculara ele ayağa düşmemişler. Hala ciddi kadro ciddi yedek istiyorlar. Zaten devre arasında onların transfer yapıp bizim put gibi izlememizden belliydi bu durum. Beleşe şampiyonluk geldiği içinde aynı zihniyet devam ediyor. İlla pendik gibi takımlara rezil olmamız gerekiyor bazı çöpleri temizlemek için. FB'de bu mantık çok kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Selçuk'tan daha iyi bir türk yedek söylesene peki bana?
Selçuk bence bu sene resmen kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Çok az hata ile oynadı. Geçmişteki hatalarıyla değerlendirmeyin artık çünkü bu hatalardan ders çıkartıp oyununu ileriye götürebilmesi önemli olan.
Sosyal ağlarda paylaş

Gol olmayan yine bir sürü geri pas hatası yaptı. Gol olması gerekmiyor illa. Zaten kaç maç kaç dk oynadıki hata yapsın. Bir sürü alternatif vardır benim senin bilmediğimiz. Sanki Selçuk en iyi türk orta sahada iyisi bulunamayacak. Yani hep diyoruz Guzia kendine gelcek Selçuk daha hata yapmaz adam oldu deniz yapmaz. Bu yüzden 10 yıldır saçma sapan hareketlerle maç kaybediyoruz. Aynen devam. Selçuk hatalarını çıkarsan bile FB'nin yedek kalitesinde bile değildir. Üzücü böyle oyuncuların FB'de olması. Hemde yıllardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu mantık tek FB'de değil GS ve BJK'dede var. O yüzden bizim türk takımlar son dk goller yiyor, eleniyor avrupalı kalite görmüş adamın kıçıyla güleceği hatalar yapılıyor her yıl. Komedi yahu her yıl bu komedilere tanık oluyoruz. Bu sene başrolde Deniz ve Caner vardı. Geçmiş yıllarda selçuklar vardı vs. Gelecek yıllardada kendilerini göreceğiz böyle showlarla. Bu hiç değişmeyecek çok belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Abi Selçuk'tan daha iyi bir türk yedek söylesene peki bana?
Selçuk bence bu sene resmen kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Çok az hata ile oynadı. Geçmişteki hatalarıyla değerlendirmeyin artık çünkü bu hatalardan ders çıkartıp oyununu ileriye götürebilmesi önemli olan.

Yuh naaptın, Selçuk son dönemde iyi oynadı diye ne değişir ki adam hala saf kalas ve çok sakar biri bu değişmez bu yaştan sonra.
Gs'deki M.Topal satılacaksa keşke bize gelse Selçuk'un yerine çok daha üstüruplu boncuk gibi ön libero işte.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

mokoko said:

tmm abi iyi guzel soluosun. bana selçuk yerine yedekte durucak bi tane aynı yerde adam sole turk. maliyeti selcuk civarı olucak ve aynı yerde oynicak.

Eskişehir'den Doğa var mis gibi ilk aklıma gelen.

Yusuf geçen sene ona 3 kere üstüste aynı çalımı attı neresi mis gibi.Yürüyerek eledi adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

selçuğa ben de çok kızıyorum senelerdir ama adam christian'ın sakatlığından sonra bambaşka oynamaya başladı, gs'ye gol attıktan sonra her maç üstüne koydu. maçları izlemeden ezbere yorum yapmamak gerekir, selçuk sırf şu 7-8 haftalık performansıyla bile kalmayı haketti bu takımda.

bir de yerli olarak selçuğun yerine konulabilecek bir yedek yok türkiyede. adam ilk 11 çıksın demiyorum ama yedek için gayet ideal bir alternatif.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...