Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Caner'ede çok kızmıştım mesela GS'li olmamama rağmen. O adamın GS gibi bir takımda ne işi var anlamış değilim. Ama GS'liler bunun farkında ve Caner gibi oyunculara ele ayağa düşmemişler. Hala ciddi kadro ciddi yedek istiyorlar. Zaten devre arasında onların transfer yapıp bizim put gibi izlememizden belliydi bu durum. Beleşe şampiyonluk geldiği içinde aynı zihniyet devam ediyor. İlla pendik gibi takımlara rezil olmamız gerekiyor bazı çöpleri temizlemek için. FB'de bu mantık çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Abi Selçuk'tan daha iyi bir türk yedek söylesene peki bana? Selçuk bence bu sene resmen kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Çok az hata ile oynadı. Geçmişteki hatalarıyla değerlendirmeyin artık çünkü bu hatalardan ders çıkartıp oyununu ileriye götürebilmesi önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Gol olmayan yine bir sürü geri pas hatası yaptı. Gol olması gerekmiyor illa. Zaten kaç maç kaç dk oynadıki hata yapsın. Bir sürü alternatif vardır benim senin bilmediğimiz. Sanki Selçuk en iyi türk orta sahada iyisi bulunamayacak. Yani hep diyoruz Guzia kendine gelcek Selçuk daha hata yapmaz adam oldu deniz yapmaz. Bu yüzden 10 yıldır saçma sapan hareketlerle maç kaybediyoruz. Aynen devam. Selçuk hatalarını çıkarsan bile FB'nin yedek kalitesinde bile değildir. Üzücü böyle oyuncuların FB'de olması. Hemde yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ha bu mantık tek FB'de değil GS ve BJK'dede var. O yüzden bizim türk takımlar son dk goller yiyor, eleniyor avrupalı kalite görmüş adamın kıçıyla güleceği hatalar yapılıyor her yıl. Komedi yahu her yıl bu komedilere tanık oluyoruz. Bu sene başrolde Deniz ve Caner vardı. Geçmiş yıllarda selçuklar vardı vs. Gelecek yıllardada kendilerini göreceğiz böyle showlarla. Bu hiç değişmeyecek çok belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tmm abi iyi guzel soluosun. bana selçuk yerine yedekte durucak bi tane aynı yerde adam sole turk. maliyeti selcuk civarı olucak ve aynı yerde oynicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Milli takım'ın ortasahasıydı yahu bu adam Aurelio devşirilmeden önce. Tamam ben de diyorum ilk 11'de oynayacak adam değil ama resmen amatör küme topçusu yaptın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Holy said: Abi Selçuk'tan daha iyi bir türk yedek söylesene peki bana? Selçuk bence bu sene resmen kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Çok az hata ile oynadı. Geçmişteki hatalarıyla değerlendirmeyin artık çünkü bu hatalardan ders çıkartıp oyununu ileriye götürebilmesi önemli olan. Yuh naaptın, Selçuk son dönemde iyi oynadı diye ne değişir ki adam hala saf kalas ve çok sakar biri bu değişmez bu yaştan sonra. Gs'deki M.Topal satılacaksa keşke bize gelse Selçuk'un yerine çok daha üstüruplu boncuk gibi ön libero işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mokoko said: tmm abi iyi guzel soluosun. bana selçuk yerine yedekte durucak bi tane aynı yerde adam sole turk. maliyeti selcuk civarı olucak ve aynı yerde oynicak. Eskişehir'den Doğa var mis gibi ilk aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mehmet Topal GS'nin ilk 11'inde oynayan bir adam, sen bana yedek mi söyledin şimdi? Mesajları ne kafalarla okuyorsunuz merak ediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 selcuk harika bi herif, lutfen burda yerden yere vurmayi birakin ve bunu fark edin artik... surdaki asalete bak ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 abi tipini karıştırmayalım lutfen. adamı savunuorm burda ama içimden gelmio suratını gorunce. bide o incecik sesi gelio aklıma offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 david filan gitmesi lazım artık. seclugu yollamazlar hic bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ya şu selçuku görünce neden aklıma woodywoodpecker geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 "Tatar Ramazan" said: mokoko said: tmm abi iyi guzel soluosun. bana selçuk yerine yedekte durucak bi tane aynı yerde adam sole turk. maliyeti selcuk civarı olucak ve aynı yerde oynicak. Eskişehir'den Doğa var mis gibi ilk aklıma gelen. Yusuf geçen sene ona 3 kere üstüste aynı çalımı attı neresi mis gibi.Yürüyerek eledi adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 selçuğa ben de çok kızıyorum senelerdir ama adam christian'ın sakatlığından sonra bambaşka oynamaya başladı, gs'ye gol attıktan sonra her maç üstüne koydu. maçları izlemeden ezbere yorum yapmamak gerekir, selçuk sırf şu 7-8 haftalık performansıyla bile kalmayı haketti bu takımda. bir de yerli olarak selçuğun yerine konulabilecek bir yedek yok türkiyede. adam ilk 11 çıksın demiyorum ama yedek için gayet ideal bir alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 serdar özkan gs ile anlaşmış,dikiş tutturur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 serdar özkanla ilgili sadece ardayla çok yakın arkadaş olduklarını biliyorum.hatta sürekli birbirlerini övüp duruyorlar.ama serdar özkan kanser eder bizi:) umarım yalan haberdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arda çalım atmayı serdar özkan'dan öğrendim diyordu, zaten serdar özkan'da başka bir olay yok. Gerçi o kadar bencil ki artık çalım bile atamıyor egoistliği yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fenerin selçuğu göndermesi çok saçma bi hareket olur son haftalarda gayet başarılı oynayan bi oyuncu bence. eskisi gibi hıyarlıklar yapmıyo. ayrıyetten fenerbahçeli olmayı seven bi oyuncu. yabancı kontenjanı sorunu yok türk oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 serdar özkan ı rijkaard yola getirir ya... yetenek var o adamda. ikincisi mehmet aurelio doğru çıkacak gibi duruyor... fossa doğruladı biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 HALDUN BABA DUY SESİMİZİ BURDAN. SİYAHİ OYUNCU İSTİYORUZ TAKIMA, NONDA DA GİDİNCE BÖYLE KALAKALDIK, HİÇ OLMADI GİT GANAYA ZULUYA BİR YERLERE APPIAHI BUL GETİR, HEM FENER DE ÇATLASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 keita var daha ne zencisi istiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Veli Kavlak Rapid Wien -> Galatasaray'a 5 seneliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://www.kap.gov.tr/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=115043 Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 asıl soru: bu tip bir oyuncuya ihtiyacımız var mı? neyse hayırlısı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar