Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Tüm gs liler slovakya maçını bekliyor apartta;eğer slovakya macında stoch kötü oynara zil takıp oynuycaklar.Adam iyi oynarsa adnan polatın ipini bile çekebılır taraftar.

stoch kimki galatasaray'ın dengelerini bozacak. bir transferi yapamamış olmak heleki adam stoch olunca pek önem taşımıyor bence. adam iyiyse üzülünülür ama başkanın ipi falan.. bilemedim yani.
Mesaj tarihi:
İyi de bu Fenerbahçe'nin daha çok para vererek Galatasaray-Beşiktaş'ın elinden aldığı ilk futbolcu da değil son da olmaz bu gidişle. Açıklanan rakamların da doğruluğuna inanmadım ben açıkçası, Cihan Kamer'in söylediği yıllık ücrete ben bile futbol oynamam Fenerbahçe'de.
Mesaj tarihi:
Valla aslında türk klüpleri hep yabancı alırken kazık yiyor, sırf türkiyeye gelsin diye 2-3 katı para veriyorsun birde vergi bile ödemiyor.

Tabata transferini ayrı tutuyorum, zaten geçen sene biz değil antep şampiyonlar ligine gitti Demirören sağolsun.
Mesaj tarihi:
Alcadras said:

kenedy bakırcıoğlu'nu almış kayseri.

yalnız arada kalmışta

tey tey :D

20'li yıllarınca başında CM takımlarına az mı aldık seni, ne kadar çok sevdik seni

Sevindim nedense Türkiye'ye gelmesine
Mesaj tarihi:
KAP a haber geçilmiş.

Şirketimiz Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma ile 3 yıllık (2012-2013 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000.EUR, 2011-2012 sezonu için 3.750.000.EUR ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000.EUR ödenecektir. Inter kulubüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000.EUR ödenecektir.
  • Yeni Oluştur...