Konn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 miyaw33 said: Tüm gs liler slovakya maçını bekliyor apartta;eğer slovakya macında stoch kötü oynara zil takıp oynuycaklar.Adam iyi oynarsa adnan polatın ipini bile çekebılır taraftar. stoch kimki galatasaray'ın dengelerini bozacak. bir transferi yapamamış olmak heleki adam stoch olunca pek önem taşımıyor bence. adam iyiyse üzülünülür ama başkanın ipi falan.. bilemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 çünkü fener 1 adamı daha galatasaray'ın elinden alırsa bursa maçı 2-2 sayılcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 İyi de bu Fenerbahçe'nin daha çok para vererek Galatasaray-Beşiktaş'ın elinden aldığı ilk futbolcu da değil son da olmaz bu gidişle. Açıklanan rakamların da doğruluğuna inanmadım ben açıkçası, Cihan Kamer'in söylediği yıllık ücrete ben bile futbol oynamam Fenerbahçe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 seni almıyoruz ztn takıma. açıklasalar yalan soluyo olurlar, açıklamasalar kaçıolar olur. bi karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kenedy bakırcıoğlu'nu almış kayseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 quaresma ile anlaşmış beşiktaş az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 asdsadas dove dove getirdiler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kazımda geri donsun, jo gs'de kalsın sora trio olarak akarlar gecelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 reklam yıldızları geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 cok iyi adam oynamak isterse ama oynamak istemezse ali bilginden beter olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi bu arada orjinali geliyor değil mi? kolpası olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kuzeniymiş, gerçeği ekantı açık bırakınca kuzeni oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mclovin said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 inanırım.. QK-abi tüpçü teklifde bulundu ben de kabul ettim Q7-FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 7.3 milyon euro bonservis bedeli vermişler. yıllık ne kadar alacağı bilinmiyormuş henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 quaresma tabatadan ucuz ya bir kez daha kahrolsun demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 hahah evet yaw bi q7 tabata etmiyormus demirorene gore anlamıs olduk lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Valla aslında türk klüpleri hep yabancı alırken kazık yiyor, sırf türkiyeye gelsin diye 2-3 katı para veriyorsun birde vergi bile ödemiyor. Tabata transferini ayrı tutuyorum, zaten geçen sene biz değil antep şampiyonlar ligine gitti Demirören sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Alcadras said: kenedy bakırcıoğlu'nu almış kayseri. yalnız arada kalmışta tey tey :D 20'li yıllarınca başında CM takımlarına az mı aldık seni, ne kadar çok sevdik seni Sevindim nedense Türkiye'ye gelmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi tabata transferi sezonun neredeyse ortasında oldu, onun için o kadar pahalıya geldi. Hiç almamalıydık, daha düşük fiyata o zaman alamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 KAP a haber geçilmiş. Şirketimiz Inter'in oyuncusu Ricardo Quaresma ile 3 yıllık (2012-2013 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır. Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000.EUR, 2011-2012 sezonu için 3.750.000.EUR ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000.EUR ödenecektir. Inter kulubüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000.EUR ödenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 En pahalı futbolcu oldu o zaman TR'de,verilen yıllık ücret olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 stoch ne ya quaresma varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 quaresma iş yapar türkiyede ama çok tekme yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar