Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

mokoko said:

ntvspor said:

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz, 2 milyon euro bonservis bedeliyle Eskişehirspor'a verildi.

link: http://www.ntvmsnbc.com/id/25093553/

3 4 seneye alırız fb'ye 10m €'a. bjk yine saçma bir hamle yapıp geleceği olabilcek adamı sattı bence. apaçi olsada cok sağlam golcu adam.

çok arkada kalmış. :D

ne kadar nefret etsem ve sevmesem de batuhan beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir adamdı. Hatta abartıp Türk futbolunun ihtiyacı olan bir adamdı diyebiliriz.

Eğer sen altyapından çıkan adamı islah edemiyorsan, takıma katkı sağlayabilecek adam haline getiremiyorsan zaten sorunların büyüklüğü buradan da belli olur. Bakıyorsun alt takımlardaki bütün turnuvalardaki en iyi takımlar hep Beşiktaş'ın alt takımları. Bugün 16 yaş altı turnuvası da kazanıldı vs. ama sonuç ?

altyapıdan adam çıkarılmıyor, çıkarılanların üstünde de lafın geçmiyor kendi kendilerini bitiriyorlar vs. Altyapı garip bir şekilde belki de şuan Türkiye'nin en iyi genç oyuncularını yetiştiriyor ama aynı şekilde harcıyor. Batuhan bunlardan bir tanesi sadece, Necip'te mesela o yolda gidecek gibime geliyor.

Neyse Fener alır, sonra orada da belki patlar Trabzon'a gider falan
Sosyal ağlarda paylaş

Herif gençleri oynatacağım vs diyor sonra gidip batuhanı satıyor hey allahım ya. O zaman Nobreyide bir tarafına monte etsin bare. Ben kaç maçtır bu çocuk oynasın diye bekliyorum meğerse herifler eskişehirle anlaşmaya uğraşıyormuş, şu takımda 1-2 kişiyi daha gönderseler bu kadar kızardım. Akıllı geçinen başkan ve yaveri teknik direktör...
Sosyal ağlarda paylaş

necibi rıdvanı oynatıyor da batuhan söz konusu olunca mı genç düşmanı denizli? anlamıyorum milleti. en kritik dönemde necip oynadı bu takımda

batuhan demek ki bu sessiz geçen dönemlerde bile abuk subuk işler yapmış ki dayanamayıp satmışlar. sadece denizlinin kararı olsa kiralanırdı
Sosyal ağlarda paylaş

gs geçen sezon meira yı gönderdi, defansı saçmaladı şampiyonluk gitti. üstüne gökhan zan'ı aldılar.

bu sene nonda gönderildi, gol atamaz oldular şampiyonluk gitti, şimdide üstüne serdar özkanı alıolar.

zan bu sene fiyasko oldu, seneye serdar olcak. gs dejavu larla nereye kadar gidecek bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...