Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ohaaaa !!! şuan varya takdir ettim kayserisporu, OHA ! ::o>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bunu mu takdir ettiniz? Kepazelik resmen, adam Türkiye futbolu hakkında istediğini düşünebilir, kaldı ki düşünceleri Kayseri odaklıdır, 3 büyüklerden biri istese bunu ilk uçakla kendi gelir. Kayseri başkanı 2 senedir, çok büyük karakter sergiliyor gerçekten bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bence yapılan hareket gerçekten güzel. Çocuk oyuncağı değil bu transferler. Bi geliyorum, bi gelmiyorum diyerek kulübün planlarını bozarsan, cezanı bulursun. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 araplara güven olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bu arada Ben Arfa ve Brandao da ayrılmak istiyormuş Marsilya'dan Ben Arfa'yı biz alabilsek keşke Harbi anlamıyorum bunları. Fransa'nın en imkanlı klubündesin maaşların iyi, mükemmel bir şehirde yaşıyorsun, geçen sene şampiyon olmuşun bu sezon direk gruplardasın CL'de teknik adamın Deschamps gibi bir efsane, ama yok Newcastle'a gidecem diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bu seneki ronaldinho haberlerinin azlığından şikayet ediyodu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 sonunda iyi bi transfer, fiyatta gayet iyi 7 milyon euro. hemen birileri laf atmıs eheh onlar pinolarla takılsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Zegna said: hemen birileri laf atmıs eheh onlar pinolarla takılsınlar :D transfer iyi olmasına iyi de şu cümle her şeyiyle "ribery kim lan anelkanın bonusu hehehe"nin aynısı, sonu da aynı olmasın sonra üzülmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Fransız basınında 10 milyon euro'ya sattık haberleri dönüyor. Kim doğru söylüyor şimdi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 8 falandır heralde. Cana'yı da 4.5e aldık adamlar 6 diyolardı soradan ortaya çıktı aslı, 4.5e almışız ama 4 sene içinde CL'yi alırsak 1.7 daha verecekmişiz onu da katıyomuş adamlar hesaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Rewendor said: Zegna said: hemen birileri laf atmıs eheh onlar pinolarla takılsınlar :D transfer iyi olmasına iyi de şu cümle her şeyiyle "ribery kim lan anelkanın bonusu hehehe"nin aynısı, sonu da aynı olmasın sonra üzülmeyin :) abi ribery iyi cıktıda noldu bana onu bi soyle :P bu arada niang reis sfgdsfdgsfgd http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-15_niang2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 alman basınında misimovic için gs'nin 10 milyona kadar çıktığı haberleri dönüyo baya baya. tam adnan polat tarzı. 3 ay bütçe diye gezdi, takımın rezilliğini görünce kelle gitmesin diye saçacak şimdi alakasız paraları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bi orta saha almazsa isi zor gs nin bu sene. bizede forvet lazımdı sukur alabildik. hala defans lazım bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Misimovic ofansif bi adam değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Bize öyle bi adam lazım değil ki? Bize lazım olan böyle Tugay gibi bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Misimovic = Lincoln direk ya. http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=85532&cc=null Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 haha bi an GS kısaltmasını Goals Scored diye düşündüm de "Nooluyo lan her sene 30-40 arası gol ne lan" dedim, sora altta yazıyomuş games startedmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Masquerade said: alman basınında misimovic için gs'nin 10 milyona kadar çıktığı haberleri dönüyo baya baya. tam adnan polat tarzı. 3 ay bütçe diye gezdi, takımın rezilliğini görünce kelle gitmesin diye saçacak şimdi alakasız paraları... Misimovic'i 10'a alabiliyorsa saçma olmaz baya crit olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 iyi de şimdi 10 lira misimovic'e vereceğine kaçırdığımız rosicky ve ledesmayı alsak daha güzel crit olmaz mıydı? ayrıca misimovic ile 4-3-3 falan iyice yalan olur. direk skibbenin 4-2-3-1 e dönmemiz şart. cana x pino misimovic arda baros her türlü cana'nın yanına box2box lazım. misimovic tek basına yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 10 milyonu verebiliyosa adam ledesmayla rosickyi ya da kalströmü getirseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 elde Elano varken Misimovic niye? Almanyadan adam alacaksak Torsten Frings'i alalım işte, yaşlı maşlı taş gibi adam orta sahayı yönetir adam 2 sene daha. Bonservisi de 2-3ün üstünde olmaz 33 yaşında adamın. O olmadı Rofles var taş gibi, genç de adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 lan defansta servet kalede aykut var misimovic gelse nolur pele gelse nolur hucumda sıkıntı yok anasını satim arda pino baros kewell kalırsa elano gol atarlar illaki hakan balta stopere kesinlikle sol bek lzm. bi sol bek bide dövüşken adam aldılar mı tamamız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Rewendor said: elde Elano varken Misimovic niye? Almanyadan adam alacaksak Torsten Frings'i alalım işte, yaşlı maşlı taş gibi adam orta sahayı yönetir adam 2 sene daha. Bonservisi de 2-3ün üstünde olmaz 33 yaşında adamın. O olmadı Rofles var taş gibi, genç de adam.yanılmıyorsam misimovic iki yönlü orta saha.gelirse elano sağda arda solda oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ben hep forvet arkası 10 numara gibi hatırlıyorum o adamı. Ama almanyada adam çok işte... Frings'i getirsinler, yıllarca milli takımın tüm defansif yükünü sırtladı adam, 33 yaşında ama 2 sene oynar, ucuz da olur. Rofles'i de dedim. Sonra FM efsanesi Kehl var Dortmund'da o da iyiydi bildiğim kadarıyla gerçekte de, var oğlu var yani. Adamların hiç adı sanı çıkmamışı boşta kalanı bile Ernst çıkıyosa bi de isim yapmışları gözü kapalı alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bence galatasaray daha fazla adam almamalı. neden mi ? çünkü şuana kadar zaten 7 tane adam aldı yerlisi, yabancısı karışık. tamam bazıları iyi oynamıyor falan olabilir ama galatasarayı izlerken eksik olduğunu farkettiğim şey bir oyuncu değil galatasarayın o hırsı, ruhu. sizin ruhunuz yok dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Hırsı ruhu bilmemde şuan 3 büyüktede defansta problem var gibi görünüyor. Ama yinede en az problemli BJK. Başı FB, sonra GS çekiyor. GS taraftarı kadrodan şikayetçi, FB'lileri düşünün birde :D FB'nin bu sene kadro şikayet edilen GS kadrosundan bile çok kötü. Niang geldi hoş ama ortada Cristian defans'ta Blica ve yedekte alternatifide yok. Aziz Yıldırım yine Niang gibi gösterişli bir transferle göz boyadı helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar