Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Bu arada Ben Arfa ve Brandao da ayrılmak istiyormuş Marsilya'dan Ben Arfa'yı biz alabilsek keşke

Harbi anlamıyorum bunları. Fransa'nın en imkanlı klubündesin maaşların iyi, mükemmel bir şehirde yaşıyorsun, geçen sene şampiyon olmuşun bu sezon direk gruplardasın CL'de teknik adamın Deschamps gibi bir efsane, ama yok Newcastle'a gidecem diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Zegna said:

hemen birileri laf atmıs eheh onlar pinolarla takılsınlar :D

transfer iyi olmasına iyi de şu cümle her şeyiyle "ribery kim lan anelkanın bonusu hehehe"nin aynısı, sonu da aynı olmasın sonra üzülmeyin :)

abi ribery iyi cıktıda noldu bana onu bi soyle :P

bu arada niang reis sfgdsfdgsfgd

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-15_niang2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de şimdi 10 lira misimovic'e vereceğine kaçırdığımız rosicky ve ledesmayı alsak daha güzel crit olmaz mıydı?

ayrıca misimovic ile 4-3-3 falan iyice yalan olur. direk skibbenin 4-2-3-1 e dönmemiz şart.

cana x

pino misimovic arda

baros

her türlü cana'nın yanına box2box lazım. misimovic tek basına yetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

elde Elano varken Misimovic niye?

Almanyadan adam alacaksak Torsten Frings'i alalım işte, yaşlı maşlı taş gibi adam orta sahayı yönetir adam 2 sene daha. Bonservisi de 2-3ün üstünde olmaz 33 yaşında adamın.

O olmadı Rofles var taş gibi, genç de adam.
yanılmıyorsam misimovic iki yönlü orta saha.gelirse elano sağda arda solda oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep forvet arkası 10 numara gibi hatırlıyorum o adamı.

Ama almanyada adam çok işte...

Frings'i getirsinler, yıllarca milli takımın tüm defansif yükünü sırtladı adam, 33 yaşında ama 2 sene oynar, ucuz da olur. Rofles'i de dedim. Sonra FM efsanesi Kehl var Dortmund'da o da iyiydi bildiğim kadarıyla gerçekte de, var oğlu var yani.

Adamların hiç adı sanı çıkmamışı boşta kalanı bile Ernst çıkıyosa bi de isim yapmışları gözü kapalı alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

bence galatasaray daha fazla adam almamalı. neden mi ? çünkü şuana kadar zaten 7 tane adam aldı yerlisi, yabancısı karışık. tamam bazıları iyi oynamıyor falan olabilir ama galatasarayı izlerken eksik olduğunu farkettiğim şey bir oyuncu değil galatasarayın o hırsı, ruhu. sizin ruhunuz yok dostlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hırsı ruhu bilmemde şuan 3 büyüktede defansta problem var gibi görünüyor. Ama yinede en az problemli BJK. Başı FB, sonra GS çekiyor. GS taraftarı kadrodan şikayetçi, FB'lileri düşünün birde :D FB'nin bu sene kadro şikayet edilen GS kadrosundan bile çok kötü. Niang geldi hoş ama ortada Cristian defans'ta Blica ve yedekte alternatifide yok. Aziz Yıldırım yine Niang gibi gösterişli bir transferle göz boyadı helal olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...