Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 gökmen özdenak saçmalardı ama bu kadarını görmedim. keita için kasıtlı kendi kalesine atmaya çalıştı ve bilerek gol atmadı dedi adam.yani bide galatasaraylı olacak ayrıca reha muhtar arda yı reykard istemiyor ingiltereye gitmesi yakındır çok saglam kaynak falan diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 keita seneye fenerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9vFurP0MAVg&feature=player_embedded sabri yapicakti onuda az farka kornere cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 baroşun kafası, keitanın şutu, baltanın şutu falan bunlar hiç ayarlanmış pozisyon gibi durmuyor aydanak biraz saçmaladı. ha keşke yatsaydık o ayrı :D zaten bursa şampiyon gençler rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sabri bitirdi beni bu an yaa türk futbol unda bu adam çk yaşamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sabri rakip kaleyi bıraktı şimdi kendi kalesine çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bobo'da fener maçında penaltıyı kasten kaçırdı diyordu lavuğun biri asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sabri taca atmak yerine akıllıca kornere atmış. daha avantajlı duruma geçmişler en azından. kontra filan olur diye heralde ahaha o değilde insanlar bunları dicek kadar zavallı işte bu ülkede. gündeme gelmek için başka çareleri yok. aslında suç bizde ki bu zavallı, 5 kuruş etmez adamların buralara gelmesini sağlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hasan kabze duraklamalarda löpçük diye gol yapıştırdı da yattı beşiktaş hüeee diye ağlayan bir sürü adam vardı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hepsi için diyorum ben. bu kadar komik bir düşünce olabilir mi ya? hasan kabze'nin kine bilerek yediler demek. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CuTCPSZ1amk http://www.itusozluk.com/goster.php/g%F6kmen+%F6zdenak/@925202 kendi de çok satmış demek zamanında yorumu tam tamına uyan bir kariyeri var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=9vFurP0MAVg&feature=player_embedded sabri yapicakti onuda az farka kornere cikti. SABRİ AHAHAHAHAH OF YA gökmen ağır saçmalamış, allam bunlar para kazanıyor bu işten bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu adamarı izleyerek zaten biz kaşınıyoruz. izlemicen, yorum yapmican, sallamican bakalım ne oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bu arada Aykut'un sanki böyle "ah abi ah, sen naapıyosun ya" der gibi bi kafa sallayışı var ya, cuk oturmuş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi aykutun o bakışlar filan ahahahah. sabri kendini aşıyo her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi smiley olsa çok şey anlatırlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=9vFurP0MAVg&feature=player_embedded sabri yapicakti onuda az farka kornere cikti. bu poziyondan sonra dijitürkü kapatıp açtım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Neden bu kadar şaşırıp güldünüz anlamadım ya. İzliyodum maçı ligtvden, sabri vurdu. Korner oldu. Sabri dedim, gülümsedim. Biramı yudumlayıp izlemeye devam ettim. Alıştığımız görüntüler artık, be cool :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu pozizsyon yine iyi ya. diyar maçındaki hareketleri efsaneydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 CthuLhu said: hasan kabze duraklamalarda löpçük diye gol yapıştırdı da yattı beşiktaş hüeee diye ağlayan bir sürü adam vardı yahu Vardı değil halen daha var,2-3 haftada bir alevleniyorlar topiklerde,cevap vermek zorunda kalıyoruz,o gün BJK'nin bilerek yattığına inanan çok fenerli var,düşünün artık 2006 sezonunun travmasını.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu kadar QQ bi durum olacağını bilseydi atmazdı hasan o golü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Cunku o Sarbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi sabrinin geri pas mükemmelmiş yeni görüyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar