CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Arkadaslar Soldatın Ne oldugunu bılmıyorum anlatırsanız memnun olurum
Karahanli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 böle csdeki silahların aynısı var ama platform oyunu gibi... çok şirin bişi... yani CSnin platform versiyonu...
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abi soldat süperonline datları nın kısaltımış yazılımı..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 12 Haziran 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 böle kımıl kımıl gusel bi$ey :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 böle janjanlı :D[signature][hline]all fired up
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 kişiye göre değişir tabii. kimine göre cs'nin platform olanı kimine göre worms'un real time ve askeri tarzda olanı.. soldat nedir? soldat yiyecek değil, içecek de değildir, buna rağmen ağzınızın suyu akacaktır, niye ki? şöyle ki: soldat çok sevilen bir oyundur. elinize modern silahları kapıp, real time şekilde ve 2d platform bir haritada, hop hop zıplayarak dıkşın dıkşın ilerleyerek, karşımızdaki kımıl zararlılarını öldürmeye çalışıyoruz. Tabii her zaman için öldüremiyoruz, çünkü biz beceriksiziz. Ancak günde 36 saat oynuyarak, biz de profesyonel bir oyuncuya denk olmamız mümkün. Peki neden sadece denk derseniz, çünkü profesyonel kişiler para alır bizse alamıyoruz, amatörüz sadece. Oyunu oynarken bir de üstüne para isterler, ee amatöre gel bi tekme de sen at olayı, ne yaparsın... Neyse öyle böyle, kısaca: soldat = cs (silahlar benzerlik gösterse de, CS dışında bir sürü başka oyunda da bu silahlar var) + liero (worms'un real time olanı, real time hadisesi yüzünden yazdım) + worms (çünkü worms gibi açık/kapalı alanlar mevcut, liero gibi iki saat tünel kazmıyoruz) biraz fazla "kısa" oldu ama işte öyle bakın sonra kara kara düşünün. oyun, tanıdığınız arkadaşlarla oynayıp zevk almak için bire bir. ha bi de soldat'ın kelime anlamı, alman dilinde "asker" demek.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 mumi'nin tabiriyle "cücük adam cs'si" :-p ben şahsen quake 3'ü olarak değiştirirdim bunu.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 nasıl yüklücem bu oyunu bende oynamak isterük.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 www.soldat.prv.pl[signature][hline]all fired up
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Real-time worms with c-s silahları =P[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 soldat polska da asker demek yani ne cıkartıyoruz burdan?? Ya soldat nedir? askerdir :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Soldat bir çok avrupa dilinde asker anlamına geliyor sadece pl'ce değil.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği
ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 rusça солдат = asker demek oluyor türkçe okunuşu soldat[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
ReBeL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu ne be kiril alfabesi desteklemiyor mu bu site aaaaaaa!![signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 can kafana senin emi[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 32mb'lik bi ekran kartında oynanabilirmi ?
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 1mb ekran kartında bile oynarsın bea[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ekran kartına gerek yok direk işlemciye yada printer portu uuyuyorsao na tak yine oynarsın[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Öne çıkan mesajlar