Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fenerbahçe buradan şampiyonluğu verirse yazıklar olsun fenerbahçe'nin şampiyonluğu da kutlu olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Şu an fenerbahçe şampiyonluğun dibinde gibi de, tek zorlu yani maçların sakat olması. Zannemiyorum teklesin ama, daumun işi hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 daum şampiyonluğu yine verirse komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tek isteğim gs yada bjk şampiyon olmasındı bursa olursada sorun olmaz benim için zaten her anadolu kulubü gibi seneye tüm iyi oyuncularını satıp şampiyonlar liginden gelicek parayıda salak salak harcayıp en geç 2 sene sonra kümeye oynıyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Eskişehir Ankaragücü Trabzon. Fener'i bugünkü oyunuyla öyle bir silklerki bu takımlar... Bursa garanti alır 3 maçıda (zaten 1ni alcak) Belli olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 adamınbiri said: tek isteğim gs yada bjk şampiyon olmasındı bursa olursada sorun olmaz benim için zaten her anadolu kulubü gibi seneye tüm iyi oyuncularını satıp şampiyonlar liginden gelicek parayıda salak salak harcayıp en geç 2 sene sonra kümeye oynıyacaklar. bursaspor sivasspor gibi bi takım değil abi, öyle biliyorsanız yanlış biliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bursa sivas gibi değil diyosunda adamlar daha 5 sene önce küme düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Oyuncu satıp parayı çarçur etme konusunda söyledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Şenol Güneş'ten 96'nın intikamını bekliyorum,ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tamam da sivas'ın başında bülent uygun gibi bir egoist teknik direktör ve çok kötü bir yönetim vardı. Sivas'ın o başarısı geçen seneki ligin kötülüğü ve biraz da iyi oynamaları sonucu tesadüfen olmuştu. Bursa ise gayet temiz bir şekilde adım adım geldi bu kademeye kadar. Alt yapıdan yetişen harika oyuncuları var, bir çoğunun peşinde Avrupadan doşşaklı kulüpler var. Üç büyüklerden atılmış oyuncular bile yıldızlaştı bu kadroda, herkes en iyiyi yapmak için oynuyor. Sivas'tan çok farklı Bursa, ellerindekileri satsalar bile altyapısında çok kaliteli adamlar var. Yönetimin kafa yapısı değişmediği sürece Bursa her zaman ilk 5'e girer, Avrupa'ya her sene gider bu haliyle diye düşünüyorum. Ama belli olmaz, Türkiye sonuçta burası asdfsa Gençlerbirliği'de bir ara böyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Trabzon her türlü sakat takım, ne zaman ne yapacakları belli değil. Tam laz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ayrıca Beşiktaş'ın da Bursa'ya yatacağını düşünüyorum. Aksi takdirde ölümlü olaylar çıkar bir sefer daha Beşiktaş yüzünden Bursa giderse asdfasdf yani yatacak derken, bütün gençleri sürer sahaya denizli ne yapıyorsanız yapın der, kazanırsa çocuklar şansa kazanır belki ama bursa alır ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fenerbahçe bencede burdan şampişyonluk vermesin bi zahmet beşiktaşa bakıp şampiyon olamayacağımızı hissettikten sonra gsye karşıda biraz nefret beslediğim için fenerin şampiyon olması güzel bişi. ama nede olsa gslilerin uefa kupasu ve süper kupası var OH WAİT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bursa şampiyon beyler rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DarKRideR said: Ayrıca Beşiktaş'ın da Bursa'ya yatacağını düşünüyorum. Aksi takdirde ölümlü olaylar çıkar bir sefer daha Beşiktaş yüzünden Bursa giderse asdfasdf yani yatacak derken, bütün gençleri sürer sahaya denizli ne yapıyorsanız yapın der, kazanırsa çocuklar şansa kazanır belki ama bursa alır ya asdfBeşiktaş Bursa'ya öyle bi kadro ile çıkmaz sonuçta 2 takım arasında olacan durumları biliyoruz eğer öyle birşey olursa Beşiktaş taraftarını karşısına alır ve ayrıca Beşiktaş,Galatasaray kopmuş olsa bile bu camialar büyük camialar anadolu takımları mantalitesi ile yönetilmez ve yönetilemezler çıkarlar babalar gibi oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Beşiktaş'ın taraftarı istiyor zaten yatışı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahahah besiktas yatarsa suc olur ki. sacma sacma konusmayin, troller bi yana, geyikler bir yana turkiyenin en buyuk ve en eski 3 kulubunden birisi bir maca bilerek vermek amaciyla cikiyorsa ayiptir ve rezilliktir. Su an fener 3 te 3 yaparak bile sampiyon olabiliyorken boyle bir rezalete bulasmak Turkiyenin en eski spor kulubune yakismaz, taraftari yakistiriyorsa da ayri rezalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Farinal said: Bursa şampiyon beyler rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beşiktaş tek kale oynasın bursa maçını, 958549859 defa top direkten dönsün, çizgilerden çıksın 90+5 de bursa'nın tek şutu gol olsa bile yattı dicek insanlar. Bizim insanımız böyle, içi pis düşüncelerle dolu. boşa konuşmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 e dün keita'nın kafası gol olsa kıyamet kopardı :) herkes gs maçı sattı diye bağırırdı. ya da mehmet topal geçen hafta değil de bu hafta atsaydı aynı golü yine aynı şey olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beşiktaş yatmasada zaten kötü takım bursayı zor yener biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bizim artık bjk yatar mı, yok kayserininki kalkar mı falan tarzı şeylerle uğraşmamamız gerekiyo. biz liderliği aldık. artık sıra kalan maçlarıda kazanıp şampiyon olmak. eğer biz daha bu kadar kritik 3 maçıda kazanamicaksak ztn şampiyon olmayalım. bursa aslanlar gibi geldi yendi bizi içerde. o maçı mal gibi kaybetmeseydik şimdi kimse bursanın esamesini okumazdı. o yuzden bundan sora kendi kalan maçlarımızla ilgilenmemiz lazım bence. bjk ister yatsın bursa'ya, ister yensin, ister yenilsin. bunlar bizim olayımız değil artık. bursanın puan kaybetmesini beklemek zorunda değiliz. biz kazanırsak maçlarımızı dahada kimseye muhtaç değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mokoko said: bizim artık bjk yatar mı, yok kayserininki kalkar mı falan tarzı şeylerle uğraşmamamız gerekiyo. biz liderliği aldık. artık sıra kalan maçlarıda kazanıp şampiyon olmak. eğer biz daha bu kadar kritik 3 maçıda kazanamicaksak ztn şampiyon olmayalım. bursa aslanlar gibi geldi yendi bizi içerde. o maçı mal gibi kaybetmeseydik şimdi kimse bursanın esamesini okumazdı. o yuzden bundan sora kendi kalan maçlarımızla ilgilenmemiz lazım bence. bjk ister yatsın bursa'ya, ister yensin, ister yenilsin. bunlar bizim olayımız değil artık. bursanın puan kaybetmesini beklemek zorunda değiliz. biz kazanırsak maçlarımızı dahada kimseye muhtaç değiliz. fenerden bahsediyoruz. Kusursuzluk kamyonu olsak ta her an hersey olabilir, besiktasa guveniyorum ben sjlahdflagf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BiTcH_oFBaT said: beşiktaş tek kale oynasın bursa maçını, 958549859 defa top direkten dönsün, çizgilerden çıksın 90+5 de bursa'nın tek şutu gol olsa bile yattı dicek insanlar. Bizim insanımız böyle, içi pis düşüncelerle dolu. boşa konuşmanın manası yok. katılıyorum. bütün hafta boyunca fb taraftarı görseller hazırladı, yatacak dediler, ne oldu? galatasaray çıktı bursaspor karşısında çatır çatır top oynadı 2 puanını da kesti bursanın. feneri lider yaptı, kendisini de 3. ilan etti resmen. ee şimdi bu kişiler zerre utanıyor mu acaba? görsel apar topar kaldırılmış tahta oturan fenerbahçe logosu koymuşlar. hani 6 gün boyunca bunca tantana yapıp sonra hiçbir şey olmamış moduna girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben antu yerinde olsaydım "TEŞEKKÜRLER GALATASARAY" yazardım o görselin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar