Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pelin patu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

abi böyle sinirli sinirli ve ukala bir şekilde konuşurken bir tokat atıp şehvetli bir şekilde öpüşmeye başlamalık bir kız tam. Valla baya beğeniyorum ben.

ahahaha bir an icin kafamda canlandirdim da.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

abi böyle sinirli sinirli ve ukala bir şekilde konuşurken bir tokat atıp şehvetli bir şekilde öpüşmeye başlamalık bir kız tam. Valla baya beğeniyorum ben.

böyle bişey yazmaya girmiştim yazılmış.(tu)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

qftqftqftqftqftqftqftqftqftqftqft
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

/thread
Mesaj tarihi:
Masticore said:

bende sadece o salak sesini seviyorum. Yuvarlaya yuvarlaya konuşması....

sanki peltek gibi tüküre tüküre konuşcak ama kupkuru, hiç tükürük saçmıyor şeker ya=)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

couldnt agree more.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

oha adam beynimi okumuş (tu)
Mesaj tarihi:
ya bişey sorcam o programa pelin batuyu neden davet ediyorlar? tamam kültürlü bir sanatçı ama bir yanda arapça metinden okuyan adam bir yanda pelin batu olmuyor sanki. yani belki pelin batu da biliyordur çat pat arapça ama anladınız siz dediğimi
  • Yeni Oluştur...