smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 valla enf azla haftada 600-700 gold falan kasıyorum, oda 3 tane 80 var uçunlude girip wg questlerini tamalayıp wg markları ile honor alıp ,honor ile gem alıp ,yapıp satıyorum. 5 yıldan sonra başka turlu bir farm yapmak ore toplamak herb toplamak boyyk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 2.5-3 aydır giriorum raid yapiorum cıkıorum direk cepten yiyorum hic farm yada daily bile yapmiorum walla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Geçen sene raid yaparken ben de öyleydim repair, flask parası da zaten boss kestikçe geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 insanlar gunde 1k gold kazanıyor ben de 1k gold kaybettim. 1k lık alısveris yaptım alan cıkmadı :( yarın denicem gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Abi eğer paranızı ticaret amaçlı harcayacaksanız biraz AH'a bakın. Dün ben mesela abyss crystal piyasasını bilmediğimden tanesi 28g'den 200 tane abyss crystal almadım. Bugün 40golda kadar çıkmış abyss crystallerin fiyatı, ama alsaydım da bugün 22 golda düşseydi AH fiyatları, monitöre kafa göz girerdim işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 O 40 gold sahte bir yükseliş. O itemin fiyatı 28-30 arasında zaten. ben 2 ay önce 17 golddan yüzlerce aldım ama eridi bitti tabi. Şimdi gene ümitle bakınsamda en ucuz 29 dan buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bizim serverda 27g filandı. iste 27.5 veya. 39 tane sattım gecen. onun para ile mat aldım ama aldıgım matlar kaldı elimde sdfs. sonra satılır ama nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Abyss crystal eğer enchantersanız satmayın, abyssmal shatter yapıp çıkanları satın hiç birşey bilmiyorsanız, %300 karlı 35g bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 FreEmoon said: O 40 gold sahte bir yükseliş. O itemin fiyatı 28-30 arasında zaten. ben 2 ay önce 17 golddan yüzlerce aldım ama eridi bitti tabi. Şimdi gene ümitle bakınsamda en ucuz 29 dan buluyorum. Pazar günleri herkes enchant vs. yaptırdığı ya da AH'a enchant doldurduğu için fiyatları oynuyor abyss crystallerin. Bir de haftasonu fiyatlar düştüğü için AH takip eden sürüyle adam oluyor, ucuzları alıyorlar; diğer sefil playerlar da 35g üstünden falan alıp öyle yaptırıyor enchantlarını. Yarın yine millet 100x abyss crystal 2k diye bağırır trade channelda yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 medium pop serverda monopol'ünü kurduysan paran bitmez AH'de 9-10 itemi takip edip, piyasasını öğrenip kurutmak lazım 30k-40k yeter herhalde itemin bağlı olarak böyle bir operasyona girişmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 cooook riskli o is. surekli elinde tutamiyorsun. 2-3 kisi bile olsanız eger adamlar gerzek ise. buyout fiyatını dusuruyor hemde direk 1g-2g. ulan mal buyout fiyatı aynı kalsın bid fiyatını dusur gene seninki one geciyor. ama iste insanları anlamak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 WoW'da şu an en yapılmayacak şey tekelcilik herşeye bir çok farklı kanaldan erişilebiliyor ve 30 40k hiç de yeterli bir para değil. AH'la oynayarak en iyi para kazanma yöntemi sürekli piyasayı takip edip taban ve tavan fiyatlarını yakalamak, daha sonra ucuza alıp pahalıya satmaya başlamak. Burada da portföy oluşturmak vs. giriyor işin içine tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 1984 senesinden beri esnaflık yapan serbest meslekle ilgilenen babam hep der ki "ticarette para, satarken değil alırken kazanılır". o hesap ne kadar ucuza alırsan o kadar çok kazanırsın. satış fiyatları belli 3-5g değişiyor en ucuz vaktinde. o sebeple alışta iyi takip etmek çok iyi para bırakıyor. sabah 8-12 arası ah den alış olmadıgından acil satış yapanlardan, ah ye de bi an önce benimki satılsın mantıgıyla 10g altına koyanlardan falan denk getirip aldıktan sonra her türlü para kazanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Alış fiyatın iyi ise satarken çok kar dusunmeyeceksin en kısa surede az karlı da olsa nakite döneceksin yoksa elinde şişer kalır itemlar satmaya kıyamazsın bi zaman sonra :) Yani elinde 10 tane primordial varsa bunları 1100den satacam diye inat yerine 1050den sat ruhun yorulmasın paran cebinde kalsın misali :P Veya biriktirdigin 2-3 stack titanium oreu hayalindeki rakama ulaşmadı diye elinde tutarsan serefsiz bi cinli çıkar 34 stack titaniumu senin haylinin yarı fiyatına AHye koyar oyle bakarsın ulan ucuzken alsam gene elimde patlarmı acep diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Evet zamanında 10 15 stack mi ne abyss crystal elimde kalmıştı öyle, 90 golddu o zaman tanesi, sonra toc 5m gelmiş ben ara vermiştim. Gelince de satayım dedim AH'a bi baktım 20g olmuşlar. Geçen bir kısmını 40g'den satmıştım enchanting yokken, bir kısmını da enchantı kasınca geçen 3-4 günde erittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 misal 2 dakika önce 1k ya; 1 primord 3 cardinal 4 dreadstone aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ahden degil herhalde bu alışveriş direk kaynaktan mı alıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aynen. böyle tipler çok denk geliyo bana. ne var ne yok satıyolar abuk subuk rakamlara :d ya diyorum hacker acelesi var golda çevirmek için ya gold seller acelesi var gold ulaştırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ogrimardan mı buluyorsun bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eet. wts 'bişeyler' 'saçma sapan fiyatlar' diyen oldumu direk targetlayıp koşturuyorum yanına :d trade spamlıyorum. o da bişeyler uzatıp "bilmem kaç g" diyor anlaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bunlar demek ki benim online olmadıgım saatlerde dusuyorlar ogrimara yani ben bi tane manasız rakama satış yapan bulamıyorum mirim. Yuzbinlerce goldum var oyyleee karşılıklı bakışıyoruz butun gün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Enchant addonu yazmıstı biri Ahden fiyat kontrol edip aha birader sen bundan yap malzemeleri ucuz satısı karlı deli para yaprsın diyen falan bişi varmıs diyorlar. Ya birde hangi armor vellum 60 or higher itemları kabul ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 auctionator addon , o mu bilmiyorum da gayet güzel alış satış işleri kolay oluyor fiyat takip etmece vs. şimdi de tipin birinden 2500 e 3 primord 12 titansteel 7 abyss crystal 3 crusader orb aldım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BaaL said: "ticarette para, satarken değil alırken kazanılır". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hacker's Heaven realminde falan mı oynuyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar