denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Madem bu kadar lanetle okuyorsunuz yazdiklarimi ve nefret ediyorsunuz '' Peki '' tamam soz size bir daha bir tek kelam yazmayacagim Karalama Defteri ne bir tek kelam dahi yorum olsun olmasin yazmayacagim. Seven sevmeyen herkese tesekkurlerimi sunarim. Saygilarimla Soulbringer.
Phae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Yazılarını okurken canlı olan herşeyi yakmak, yok etmek istiyorum. Ayrıca çok kötüsün. Yani bunun söylenmesine gerek yok, baya kötüsün.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi herkes siir yazabilcek diye i sart yok ki baska selere yonel mesela ne biliyim flut cal reim yap olmuyosa program yaz araba tamir et felan siir yazma niye hem kendini hem bzi uzuyosun olmuyo iste
Phae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bonepart haklı. Korkunç mısralarını okurken, ilkokulda okuma-yazma öğrendiğime üzülüyorum. Sen neye üzülüyorsun bilmiyorum.
denwa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Tamam dilediginiz gibi olsun gercekten bir daha girmeyecegim bu foruma Turkiye ile ilgili tek bagim burasiydi o da olmasin varsin ne yapalim kalin saglicakla.
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 denwa said: Turkiye ile ilgili tek bagim burasiydi o da olmasin varsin ne yapalim kalin saglicakla. çok hızlı güldüm buna. çok hızlı.
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 BonePART said: abi herkes siir yazabilcek diye i sart yok ki baska selere yonel mesela ne biliyim flut cal HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FLÜT ÇAL NE ABİ YA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 FÜT FÜT friii staylo FÜT FÜT FÜT
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ayrıca şiir dediğin buradaki gibi olur http://forum.paticik.com/read.php?15,3862349#msg-3862349
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tesekkur ederiz. foruma gir, niye girmiyosun, biz sana siir yazma diyoruz, siir yazma, sonra foruma hobi olarak gene girersin.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 insanlar eleştirirken acımasızdır. ama bu onların suçu değil. hele ki sanatımsı bişeyler kasıyosan oldukça iyi yapmazsan kalıcı olmuyor. başka şeyler dene. şiirlerini kendine yaz, veya yaz koy gene, dalga geçen geçsin küsecek bir şey yok. ama başka şeyler de dene. nası diyim insanlara kızıp küsersen sen kaybedersin gene.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BonePART said: abi herkes siir yazabilcek diye i sart yok ki baska selere yonel mesela ne biliyim flut cal reim yap olmuyosa program yaz araba tamir et felan siir yazma niye hem kendini hem bzi uzuyosun olmuyo iste goldbären said: Abi uzun zamandır ağlayana kadar gülmemiştim, çok teşekkür ederim
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 teşekkür ederim. nafakayı FÜLÜTe yatırmıyor ama meyhanede takılıyor iboş
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesajım bulunsun. Ninja-san bütün patiyi aylarca trolleyip yerden yere vurdu diye de not düşeyim. Ahahhahahhahah ya ahahahahahahha
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Buradakilerin laflarına alınıp intikam planları yapmak ayrı bir saçmalık
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Akito said: Ninja-san bütün patiyi aylarca trolleyip yerden yere vurdu diye de not düşeyim. şu noktayı bana açıklayabilecek biri var mı? persona inandı diye mi paticik yerden yere vuruldu?
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ninja en saygıdeğer üye seçildi daha ne olsun :D
Öne çıkan mesajlar