axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Joscelin değil o, Asteroth. Saçmalamayalım lütfen. Ayrıca o bıyık o sakal ne füks? Şahin K'nın çırağı gibi olmuşsun esmer teninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 emre yeni nesil holivud aktörü gibi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 axedice said: Joscelin değil o, Asteroth. Saçmalamayalım lütfen. Ayrıca o bıyık o sakal ne füks? Şahin K'nın çırağı gibi olmuşsun esmer teninle. abi o bıyıksız, sakalsız halimi görsen kendini parçalarsın pişmanlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Kaan sonisphereda sahneye fırlamış almış eline gitarı. Uzun ince bir yoldayım çalıyor. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs517.ash1/30486_412800662457_604602457_4459032_4956596_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 vaay kankama bak :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi yazıyı okumadan resme baktım kaan ne alaka dedim gitarla daha 2 tuşa basamıyo honda hahahahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 zanın değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oha cok benziyo. özellikle him dinlerkenki zamanlarina zuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 azmonun da gitar çalarken resimleri yakalanmıştı, emre aydında belgeler. yalnız burundan belli kaan olmadığı, yoksa olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aquila said: sevişmek ayıp değil, editlemene gerek yok. öyle değil sevişmek ayıb değil olacaktı. sevişme ve seksli ortalmlarda p'ler b'olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 seks falan yabmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 vaniLLe said: oha cok benziyo. özellikle him dinlerkenki zamanlarina zuu. asdreg ah hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Adam hala dinliyor ki. Hatta iyi grup falan bile diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cuce saç sakal kesmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Holy said: JOHN ROMBO büyük ünlü uyumuna uydurmuş gençler, aferin. küçük ünlü la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ardeth said: aquila said: sevişmek ayıp değil, editlemene gerek yok. öyle değil sevişmek ayıb değil olacaktı. sevişme ve seksli ortalmlarda p'ler b'olur o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 gelseydin yerdin, gelmedin yiyemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sereglin said: bak iste gecen boyle bekliyorduk adami, gelmedi. kaldik ortada. http://img340.imageshack.us/img340/6138/img2165q.jpg yanındaki sakalsız gezerken sakalla gezen cüce bizden degildir bir cüce atasözü ayıp cüce ya 2 gram sakal verir insan yanındakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Dün caddebostan sahilde mulgearı gördük, ben hayatımda bu kadar şaşıran bir adam daha görmedim açıkçası. Abi dedi, diğer tarafı gösterdi, naber abi dedi sonra. Keriz tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ahahah ya yok 2 dk önce o.c yıldızı gördüm selam vermeden kaçtım ama malum adam 3 katım yanlıs bişey söylerim filan aman diyim sonra yolda arkadaslarım filan pati gey filan diyolardı o sırada sizi gördüm o diger kız da bi arkadasımın kuzeniymiş ayrıca =( sonra şaşırdım tabi yani bi günde 3 pati görmek fazla oluyo gözlük çok yakışmış =) ama hakkaten şaşırdım ya sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 VE KARŞINIZDA TERÖR ORÇUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi adam pekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 abi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar