Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Off abi bikaçınızda telefonum var şöyle kavga olduğunda çağırın, ders çalışıyodum yine kaçırdım.İnş devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 1991 ya da 1992 de diktiğim mavi sedir, çam ağaçları ve ben bu sabah kalkınca cekindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Dartanian said: Off abi bikaçınızda telefonum var şöyle kavga olduğunda çağırın, ders çalışıyodum yine kaçırdım.İnş devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Oha süper bir olaymıs o ektigin agacın büyümesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fistan said: 1991 ya da 1992 de diktiğim mavi sedir, çam ağaçları ve ben bu sabah kalkınca cekindim Süper bişi çok güzel bir şey yaptığın bizim okulda bir 13 sene evvel yapmıştı böyle birşey ormana fidan dikmiştik ama şimdi ne durumda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 PAHAHAHAHAHAH ikiz gibiler lan çok şirinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 biz sultanbeyli civarına baya bi ağaç diktiydik lisede, sora geçenlerde bi geçtim yanından sökmüş piç etmiş hep lokal piçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: vaniLLe said: LucifeL said: Xunn neden güncelledin ki postu ya da neden güncellendi ki beni pek yaralamadı ama o konuşmada olan insanların gerçek hayatta içten pazarlıklı ve kişilik sorunu yaşayan insanlar olduğunu anlatan güzel bir çalışmaydı. Bence o postu stickleyip ibret olması açısından orada olması gerekliydi bir insan nasıl içten pazarlıklı,karı gibi dedikoducu ve kişilik problemi yaşadığında nasıl davranırın güzel bir örneği... loglari ben editlettirdim lucifel. zira kardesimin yazdigi seyler yüzünden bu sekilde gündeme gelmek istemem. özür dilerim. Nil ben kimseye ters bir kelime ya da sen ve senin gibi bayan patilere ne ters konuşmuşluğum ne trollemişliğim ne de yavşamışlığım vardır belki farkındasın belkim değil iş stresim üstümde kafa dağıtmaya giriyorum nerdeyse bütün psotları da okurum ama hepsime cevap yazmam ama yapılan şey ayıptır şu attığın post içinden mi geldi gerçekten ciddi misin bilemem ama özür dilenecek birşey yok sadece kural dediğimiz şeye uymak önemli bende yazdığım o posttan dolayı özür dilerim sonuçta kullanmamam gerekn kelimelerdi... nazik öm'n ve anlayisin icin tesekkür ederim LucifeL. nickindeki LL'lerden anlamaliydim uyustugumuzu.... öm kutun dolu burdan cevap yaziyim o halde; :)) ABI BU NE YA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 First. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Gereksiz trollemek -1 puansa , trollendiğinde ciddiye almak -10 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xunn kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Gerekli trollemek gibi birşey çıktıgı için agzından newfag oldugunu belli ettin. NEXT. @sipeys: Dansımızı kimse bozmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi ben tartışırsak ortaya koyacağım tek argümanı söyledim direk tartışmış kadar olduk barışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Troll çabası mı daha başarısız lucifel mi daha sazan yoksa ortada takip edilesi bişey varmış gibi "yine kaçırdık" diyenler mi daha mal merak ediyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 vaniLLe said: LucifeL said: vaniLLe said: LucifeL said: Xunn neden güncelledin ki postu ya da neden güncellendi ki beni pek yaralamadı ama o konuşmada olan insanların gerçek hayatta içten pazarlıklı ve kişilik sorunu yaşayan insanlar olduğunu anlatan güzel bir çalışmaydı. Bence o postu stickleyip ibret olması açısından orada olması gerekliydi bir insan nasıl içten pazarlıklı,karı gibi dedikoducu ve kişilik problemi yaşadığında nasıl davranırın güzel bir örneği... loglari ben editlettirdim lucifel. zira kardesimin yazdigi seyler yüzünden bu sekilde gündeme gelmek istemem. özür dilerim. Nil ben kimseye ters bir kelime ya da sen ve senin gibi bayan patilere ne ters konuşmuşluğum ne trollemişliğim ne de yavşamışlığım vardır belki farkındasın belkim değil iş stresim üstümde kafa dağıtmaya giriyorum nerdeyse bütün psotları da okurum ama hepsime cevap yazmam ama yapılan şey ayıptır şu attığın post içinden mi geldi gerçekten ciddi misin bilemem ama özür dilenecek birşey yok sadece kural dediğimiz şeye uymak önemli bende yazdığım o posttan dolayı özür dilerim sonuçta kullanmamam gerekn kelimelerdi... nazik öm'n ve anlayisin icin tesekkür ederim LucifeL. nickindeki LL'lerden anlamaliydim uyustugumuzu.... öm kutun dolu burdan cevap yaziyim o halde; :)) ABI BU NE YA?Ne olduğu şu yazdığın postu ciddiye almış olmam başka birşey değil son 3 sayfada da yazdığım postların içeriğindeki cümlelerin yanlış olduğudur başka birşey değil normalde kullanmam o kelimleri sadece bu başka birşey değil. İnsanlara ne olursa olsun saygılı olmam gerektiği olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 drama cidden şu forumda kalan yegane guzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Off bitti sanırım. F5 bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Otrivine said: Troll çabası mı daha başarısız lucifel mi daha sazan yoksa ortada takip edilesi bişey varmış gibi "yine kaçırdık" diyenler mi daha mal merak ediyorum X(Trollediğim yok muhabbetin ne olduğundan haberin var mı acaba trollemeye çalışsam daha farklı şekilde yapardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 said: Ne olduğu şu yazdığın postu ciddiye almış olmam başka birşey değil son 3 sayfada da yazdığım postların içeriğindeki cümlelerin yanlış olduğudur başka birşey değil normalde kullanmam o kelimleri sadece bu başka birşey değil. İnsanlara ne olursa olsun saygılı olmam gerektiği olan o Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 beyler günceli spamlediniz, yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam. ÇOK ÜSTÜNE GİTMEYİN LUCİFELİN. LÜTFEN. LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hao said: LucifeL said: Aslında duygusal boşluğumun nedenini biliyorum ailem ve arkadaşalrım haricinde beni sarsıp kendime getirecek beni gerçekten sevn değer veren doğru sevdiceki bulamamış olmam. ÇOK ÜSTÜNE GİTMEYİN LUCİFELİN. LÜTFEN. LÜTFEN.ne alakası var sen sus fasulye o topicde yazan bundan ibaret mi hep geyik mi yapıyoruz hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fasülye dendi. Hao bunun altında kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya xunn yeter abi ortalığı karıştırdığın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar