sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ne yapmış olabilir ki istanbulda, seks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bana ne lan, hayatına baksın. 2 aylık ilişki mi koyacak bünyeye, biz daha agırlarını gördük genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sen bana genç diyebilecek kadar ağırını görmüş olamassın ama sidik yarıştırmayalım burada, gerek yok. yani 2 çaktığımız kıza facebookta in a relationship yapmıyoruz en azından, BYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sevdim son cümleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Biz çakmayız delikanlı, ilişki 4 life. yıl 2010 hala kadınlara çaktık oh diye konusan insanlar var. Sipesy 1 - medeniyet 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 I believe in 4s rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 mesajında herhangi bir mantık aradım mamafih bulamadım, ciao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Kadınlar ikiye ayrılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sipeyskeyk said: mesajında herhangi bir mantık aradım mamafih bulamadım, ciao. Cümlende bir bütünlük ve gramer düzgünlük aradım lakin bulamadım. Herhangi kelimesi öyle kullanılmaz, 4. sınıfa alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 çok kafası karışık bi kız arkadaşın varmış zun ????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Rusların smaylileri çok bomba abi. Herşey spam. ":" olmadan surat spam. hi how are you? )))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 .))))))))))) var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Sevgili Xunn çok losersınız. Adeta varoluş amacınız loser olmak. İyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hatuna zundan başka herkes yazdı fakat bitek xun rusya'da 1 ay geçirdi hatunla. çoheceyeaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Emre de ist.e dönüştü geçenlerde, yoksa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sipeyskeyk said: Sevgili Xunn çok losersınız. Adeta varoluş amacınız loser olmak. İyi günler dilerim. Ya tanışmıyoruz ama, bir butthurt var hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Vingthor said: hatuna zundan başka herkes yazdı fakat bitek xun rusya'da 1 ay geçirdi hatunla. çoheceyeaip Abi adımı fucker'a çıkarıp potansiyel duygusal triplerle kız kaldırma olasılıklarımı öldürmez misin lütfen? Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 xunn u uzmeyin lan!! vururum agzınıza!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Helcaraxe said: http://images.blastro.com/images/artist_images/med/med_rick_ross_artist_photo5.jpg dirty south bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 its all good man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Hahaha çok iyi olmuş foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Albino malbino ama bi karizması var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 basmis sepiayi, albinolugu belli olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Brad pitt in Burn after reading de ki dolap sahnesinde ki suratı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 niggaknow said: its all good man. olm çirkinleşmişsin ama erkekleşmişsin. beybifeysinden kaybettiklerin karizma olarak dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar