TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gördüm. said: кuSuяa вaкмa γσLLaмaк zσяuηdaγiм İSмİм мєLiS 1 γaŞiηdaγiм вİя ÖLÜγÜм вєηİ ÖLdÜяdÜLєя єĞєя вu мaİLİ 10dк İÇİηdє 15 кİŞİγє qÖηdєямєzSєη вuqÜη aкŞaм γaтaĞiηiη вaŞiηda σLaćaĞiм вİя вiÇaкLa Sєηİ ÖLdÜямєк İÇİη qєLєćєĞİм aLLah яizaSi İÇİη єĞєя γσLLaяSaη γaкLaŞiк 4 тaηє Sєηİ Sєωєη кİŞİ Saηa aÇiLaćaк ćuмaятєSİ qÜηÜ σpÜLєćєкSİη zİηćİяİ вσzмa SєωdİĞİη Çσćuк ωєγa кiz Saηa γaяiη Çiкмa тєкLİF єdєćєк Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 facebookta dolaniyordu bu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 γaтaĞiηiη bu ne biçim T ulan. R sandım ilk baş, ufak r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 SєωdİĞİη Çσćuк ωєγa кiz buraya da takıldım bak. çocuk veya kız ne ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 insanlar 2'e ayrılıyor, çocuklar ve kızlar. bunu yazanın kız olduğunu çıkartıyoruz buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 okuyom ben lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bu maillere uyuz oluyorum. Ama bu bugüne kadar gördüklerim içinde en kötüsü:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 SeaGle said: okuyom ben lan bunu demeye gelmememiştim ama hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya bu insanların böyle forwardlama olayından kazancı varmı hep merak ettim ne bok yemeye yaparlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: ya bu insanların böyle forwardlama olayından kazancı varmı hep merak ettim ne bok yemeye yaparlar ? olm okusana єĞєя γσLLaяSaη γaкLaŞiк 4 тaηє Sєηİ Sєωєη кİŞİ Saηa aÇiLaćaк ćuмaятєSİ qÜηÜ σpÜLєćєкSİη zİηćİяİ вσzмa SєωdİĞİη Çσćuк ωєγa кiz Saηa γaяiη Çiкмa тєкLİF єdєćєк Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Arkadaslar ya bu gercekse? Niye riske atasinki kendini forwardla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Vingthor said: SeaGle said: okuyom ben lan bunu demeye gelmememiştim ama hoşuma gitti o zaman coşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 vaad ettiği şeyler çok karışık cumartesi günü öpüleceğim ama aynı zamanda yarın da çıkma teklifi alacağım. aynı kişilerden mi peki? yahut ya bugün cumartesiyse, öbür cumartesiye mi kalıo öpücük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 9 aylığım ama detaylara takılma dün öldürdügüm adamın bilgisayarından bağlanıyorum adam wowmudur nedir onu oynuyordu uyumak bilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Black-ice said: vaad ettiği şeyler çok karışık cumartesi günü öpüleceğim ama aynı zamanda yarın da çıkma teklifi alacağım. aynı kişilerden mi peki? yahut ya bugün cumartesiyse, öbür cumartesiye mi kalıo öpücük? abi detaylara takılma kıza odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bende şeye bittim en çok; "γaтaĞiηiη вaŞiηda σLaćaĞiм вİя вiÇaкLa Sєηİ ÖLdÜямєк İÇİη" bıçak ne lan? ölmüşsün o kadar. samara tadında yap bişeyler işte. mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Gerzeklik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 dizimiz kafamizda olsaydi ne fena olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bunu yazmak yoğun emek ve zaman istiyor. Saygı duyuyorum hazırlayan kişiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 1 yaşında ölen bebek yazısın kusura bakma diye başlıyor, bakarsa ne olacak ki, ölüsün hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 1 yaşında 1 ölüyüm yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kermit said: ya bu insanların böyle forwardlama olayından kazancı varmı hep merak ettim ne bok yemeye yaparlar ? mail döneminde vardı. Böyle bi mail salıyolardı ortaya, forwardlana forwardlana geliyordu bunlara geri, o arada dolaşırken yollandığı tüm mail adreslerini liste olarak kaydedip sonra reklam yollasınlar diye büyük şirketlere satıyorlardı. (günümüzde türkcell in falan telefon numaralarını şirketlere satması gibi) Sonrasında oradan alışkanlık, daha doğrusu o dönem bunu bilmeyip sonra kendileri de ego tatmini için denemek isteyenlerle icq ya msne facebooka youtubea yayıldı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 xaty said: insanlar 2'e ayrılıyor, çocuklar ve kızlar. bunu yazanın kız olduğunu çıkartıyoruz buradan adının melis olduğunu da çıkardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 okurken bayıldım lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar