Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://www.ventrilo.com/download.php 9'dan once vent edinin, ayrintilar verilmis. Mikrofonunuz olmasa bile dinlemek icin gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Sereglin said: ne ctfsi abi, once bir battle donecek 2 takim cikarsa. yanlış yazmışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 9 oldu gibi, elimizdekilerle max 1 saat takiliriz artik. 2 takim cikmicak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi hangi gün şimdiyse varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 BASLAMAK UZEREYIZ SIFREYI VENTE GELIP ALIN ! oha caps sorry :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ya vent yok bende şifreyi özelden gönderebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bugun icin katilan herkese tesekkur, daha sik yaparsak bu isi guzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 baya verimli geçti dün, bu tip toplaşmaları haftanın belli günlerinde yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ezdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 prova almışlar o saate gelemedim kusura kalmayın =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Red said: ezdik :) booğrüne bööğrüne soktum kargıyı naapıcaz onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 taktikse oynuodum kale kuşatmada o yuzden yeterli sayıda tokat atamadım :) dışarda okla adam oyalıyordum ama 6 kişi bayragınızı aldıgımızı unutmayın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya mesela bir oyunda, sadece bir kisinin kapi acma hatasi yuzunden kaybettik, sonra 2 kisi arka kapiyi savunurken yardim istediklerini duyamadik konusmalar esnasinda vs. Tecrubeyle gelisecek seyler bunlar. Ilk antrenman icin iyi gibiydi, daha fazla kisi toplanabilirsek daha guzel olacak. En azindan 3 gunde bir yapsak bu isi, birlikte oynamaya alisiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://i50.tinypic.com/291fjsw.jpg bu arada, ilk hile tarzi olaylar ortaya cikmaya basladi. OP silahlari oyuna modluyorlarmis, bir sonraki patchle duzeltilecekmis. Aman gorurseniz elinizde cok tutmayin, yanlis anlasilip ban yiyebilirsiniz. OLMUS AMA! Statlari feciymis. edit: dun gece xunnla kapisiyorduk, goruntuleri dusmus nete. http://www.youtube.com/watch?v=iGmYzOi1BUE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 OP silah ne kii? Gerçi bugün patch gelmiş snrm steam patch ledi bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 overpowered olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yeni mouse aldım piranha.bi türlü uygun mouse pad ortamını yaratamadım mouse a.mesela direk tahta üzerinde oluyor ama mouse padde olmuyor.o yuzden oynayamıyorum deli oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Yeni admin istioruz Pati server'ına böyle oyundan çıkmayan türden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 server gitti yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 geldi geldi forum da gitmişti birlikte gittiler geldiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 mouse a alısınca gelirim.cok tokat yemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hacı kalkan alıp saatlerce fake atmaktan başka bişi yapmıyon ki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 herturlu spam fake block hepsi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 beyler gittimn aldım oyunu. ama multiplayerda sunucuya bağlanılamadı hatası alıyorum. her serverda böyle. sebep nedir bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar