Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Şimdi eşcinsellik yaygın bir durum, insana özgü değil. hayvanında da var. Ama eşcinsellik bi çeşit defekttir. Karşı cinsi çekici bulmak ve ardından seksten zevk almak doğa düzenidir, şartlandırmasıdır, üremeyi ve soy devamını cazip kılmak içindir. Hani etrafı daha iyi algılamak için göz oluşturuyo hayvanda insanda, sonra o göz miyop oluyor defekt olarak bazılarında, işleyişi bozuluyor yani. Aynı durum eşcinsellik için de geçerli. Hastalık mı değil mi tartışmasına girmeyeceğim. Miyop hastalık mı sorusuyla aynı şey. Doğal mı sorusuna gelince, "olması gerektiği" doğallıkta değil genel olarak çarklar dönmesi gerektiği gibi dönmüyor. Ama doğada defektler anomaliler de olduğuna göre (düztabanlık, miyop, albino vs) bu da onlar kadar doğal. Ha, bu onları daha kötü yapar mı? Yapmaz. Bana göre daha şanssız yapar, çünkü adamların soy devamı ve doğal yaşam haklarını engelleyici bir durum, ama onlar böyle de mutluysa problem yok zaten. Anomali ya da defekt olması kötü bişey değil. Sadece normalin dışında işte, normalden kasıt doğal düzenin dışında engelleyici bir faktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 18+ falan, kaldırabilecekler baksın. Resim yok yazı var da iğrenen olabilir Zevk almamaları nasıl acaba? Yani çok leş bi mesaj olacak belki ama sonuçta cinsel birliktelik sırasındaki hareketten dolayı adam zevk almak zorunda. Kadınları çekici bulmadığı için keyifsiz geliyordur, iktidarsızlık yaşıyordur ama sanmıyorum ki orgazma ulaşamasın. Sonuçta o hareketten pek farklı bir şey yapmıyor gayler de. Bazı kadınlarla da yapıyor bazı erkekler aynı şekilde birlikteliği. Bu yüzden zevk almamak değildir sadece çekici bulmamaktır. Bu da defekt demeyi daha güç kılar bence. Hani o hareketten zevk almayacak olsa adamla yaparken de almaz. Aynı şey çünkü. Görünüşte aynı değil tabi de siz anlamışsınızdır bence. Böyle bile ceza alabilirim bu mesaj yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 editledim düzelttim demek istediğimi, yarım anlatmışım o yüzden öyle olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Heh şimdi daha iyi olmuş, kafa karıştırıcı oluyordu önceki hali de cinsellik fizyolojisi ve gayler üzerine tartışma başlamamalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 gayipten_gelen_ses said: ohoo öpüşmedikten sonra pankart tutmaya mı gelicez , madem çağırıyor hepimize bulucak bi partner Abi benim anladığım işyeri sahibi iki erkeğin öpüşmesini kaldıramamış. Sana bulacağı partner gay olmasın. Hani ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama hepsinide okumadım baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Sene 2010 hala faşist insanlar buralarda. Afedersinizde sokakta öpüşen iki adamın size ne zararı var? Sizin bir tarafınıza mı yapışıyor bunlar? Nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz ben çocuğumun bunları görmesini istemiyorum diyebiliyorsunuz? Dünyada binlerce yıldır olan bir şeyi gizleyerek çocuğunuzu koruduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bir erkeğin "off mis gibi kadın vücudu varken erkek vücudunu ne yapıyorlar" diye düşünmesi normal mi? O zaman tüm kadınlar da lezbiyen olsun. Ben bu kadar sığ düşünen üniversiteliyi bir arada gördüğüme utanıyorum. Cahil adama anlatamıyorsun belki de, üniversiteye giden, muhtemelen lezbiyen ve gayleri görmüş olan kişilerin bunları bilmemesi beni utandırıyor. Hiç bir demokratik devlet, azınlıkların ezilmesine ve dışlanmasına izin vermez. Sizin ticaret yaptığınız bir yer varsa bu devletin kurallarına uymak zorundasınız. O ülkedeki her bireye eşit davranmak zorundasınız. Doğal değil diyenler araştırmıyorsa bile otursun belgesel vs izlesin. Doğadaki hayvanların hemen hepsinde eşcinsellik görülüyor. Bazı orangutan türleri penisini vajina şekline sokup ilişkiye bile girebiliyor. Doğayı ne kadar biliyorsunuz da doğal değil diyorsunuz? Ayrıca zencileri savunmak için zenci, gayleri savunmak için gay olmaya gerek yok. Bir gün sizde sırf kişiliğinizin bir parçası olan bir şeyden dolayı ayrımcılığa uğrarsanız o zaman anlarsınız içinde bulunduğunuz faşizanlığın. Bu yabancı ülkede olan bir Türk, Müslüman olmanız olabilir mesela. Ben bir gay olmasam da bu ülkede azınlık olmanın nasıl bir şey olduğunu ateist olmamdan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 said: 44. netleştirelim, en başta uzun yazılmış anlamayanlar var anladığım kadarıyla: kafe pi'de bu eyleme gerekçe olan olayda bir öpüşme koklaşma durumu yok. insanlar içkilerini içmişler, muhabbetlerini etmişler, kalkarken de masaya dökülen içkinin ıslattığı broşürleri (ortalıkta bırakırlarsa birileri rahatsız olur falan diye düşünerek üstelik) garsona "şunları çöpe atar mısınız" diye veriyorlar; ve bir hafta sonra mekana gittiklerinde görevliler ve mekan sahibi "bu kafede oturamazsınız çünkü eşcinsellerin kendilerine karşı olmasak da öpüşmesi koklaşmasına karşıyız" diyorlar. eşcinselin kendisine karşı olmadan nasıl eşcinsel-değil'lerin rahatça yaptığı bir şeyden rahatsız oluyorsun, bunun cevabı biraz muğlak tabi. ama hala ortada fiili bir "öbüşen ibneler" yok. "e heterolar öpüşünce bişi demiyosunuz?" deniyor, ama bu "biz öpüşünce niye arıza çıkardınız o zaman!" diye değil, ortaya atılan varsayımsal saçmalığa cevaben deniyor. broşür bak. broşür. (myriamonde, 16.04.2010 19:01) bu da öpüşmelerinden rahatsız olmuşlar diyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Neyin doğal olup olmadığı kafadan kriterler belirlenerek hesaplanmaz. Eğer görmekten hoşlanmıyorsanız hoşlanmak zorunda değilsiniz tabi ama tutupta bu durumu örtmek için bahaneler üretmemek lazım. "Kadın varken erkeğe bakılır mı" falan söylemleride aşırı komik olmuş zaten :) Komik ama aynı zamanda bu tip her cümle empati yoksunluğunun çok sağlam belirtileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kendimi gay yerine mi koyayım.erkek olarak dunyaya gelipte kadını sevmemek ve onu tercih edememek, etmemek üzücü.istiyerek yapılan birşey ise mallık.bunda anormal birşey yok. universiteliyiz diye opusen erkek gormek isticez diye birşey yok.biz gayler restorantlara barlara cafelere girmesin.sokaga cıkmasın.yemesin içmesin demiyoruz.sokakta gördüğümüz gaylere hayvan muameleside yapmıyoruz.ztn bu topicde onu diyende yok. ben onların dışardaki sevişme eylerinden bahsediyorum.görsem saldırmam.gittiğim yer hakkında fikrimde degşmez.ama hosuma gitmiyor.gitmicekte.2 tane erkeğin opusmesi 2side bradpit olsa bile kötü arkadaş.ne saldırırım ne dışlarım.bir universiteli olarak gorusum budur.ama dışlıyanı döveni istemeyeni vardır.olacaktır dunyada nerde gayler çok seviliyor ve sevişmelerine ıyy şeklinde bakılmıyor ?.hollanda harici sanki gay kampları kuralım onları oraya kapatalım gibi konusuyomuşuz gibi yorum yapıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 33 sayfa tartışılmış ve bazı yazarların savunmalarına bakılınca gay oldukları belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aquila said: garson olayi cok iyi lan, ibneli mibneli biseyler verdi elime. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 PublicEnemy said: 33 sayfa tartışılmış ve bazı yazarların savunmalarına bakılınca gay oldukları belli oluyor. Ahaha :D bazı yazarların yazdıklarına bakılınca da homofobik ve gizli gay oldukları apaçık ortada edit: Red kimse zaten gaylerin öpüşmesi çok güzel faln demiyor. Sadece güzel olmak zorunda değil, hoşuna gitmek zorunda değil. Kanunen sahip oldukları hakları var. Heteroseksüeller ne kadar öpüşebilirse gayler de o kadar öpüşebilir. Göze hoş gelmeyle bir alakası yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 @Red kimse hetero birinden erkek gördüğünde hoşlanmasını azmasını beklemiyor. Olay saygı duyma kısmına gelip son buluyor. Olay sen heteroya nasıl davranıyorsan, homoyada öyle davrandığında bitiyor. Bir insanın, sırf ilgi çekmek için öpüşebileceğini veya daha ileri gidebileceğini aklınız alıyor mu? Yukarıda dendiği gibi biraz empati yapın. Mesela sizin, bir kıza aşıkken ve onula olmak istiyorken, sırf yanınızdakiler istemediği için olamadığınızı düşünün. Yada kız arkadaşınızla bir mekana gittiğinizde, sadece onu sevginizi belli eden bir öpücükten dolayı mekandan "kibarca" kovulduğunuzu düşünün. Bu empatiyi uyarlayın. Sırf Türk olduğunuz için kovulduğunuzu, sırf müslüman olduğunuz için dışlandığınızı vs. İşte bunu yapanlara faşist diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Burada bile empati sıfır abi. Burda daha sıfırken gidip mahallede kız arkadaşımızın elini tutarken karşımızdaki magandadan empati beklememiz daha abes tabi. Red said: kendimi gay yerine mi koyayım.erkek olarak dunyaya gelipte kadını sevmemek ve onu tercih edememek, etmemek üzücü.istiyerek yapılan birşey ise mallık.bunda anormal birşey yok. Bu yazan aynen yurtdışında cahil insanların Müslümanları ve Türkleri kültürleri nedeniyle aşağılaması gibi birşey. Onlara sorsanda bu dediklerinde anormallik olmadığını söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hasta insanlara yardımcı olmak yerine köstek olmayın lütfen, onların hayatı bizimkinden zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 isteyen istediğiyle yiyişsin, ister karıya yumulsun ister erkeğe umrumda değil. Ha çok abartırsa çirkin tabii kadın-erkekte de geçerli erkek erkekte de, kadın kad.. şey, kadın kadında pek değil, daha doğrusu onlar güzel oldukları sürece abartabilir çirkinleri için geçerli :P Ama bara mara gittiğimde nereye baksam öküz gibi yiyişen çift (çift derken hetero homo her türlüsü) görmek istemem ben, öpüşme möpüşme değil kastım, o normal zaten, yanında manitanla (gaylarda da manita deniyo mu emin olamadım bak şimdi, sevgili diyelim) bi mekana gitmişsin tabii seviyosan öpersin. Ama yiyişmekten kastımı, aradaki farkı anladınız heralde. Çocuğa örnek olacakmış bilmemneymiş hikaye, barda çocuğun işi ne zaten, onlar umrumda değil de, o kadar abartacaksanız işi gidin evinizde yurdunuzda yapın insanlar sizi izlemek zorunda değil, özgürlük mözgürlük diyosunuz da, iki kişinin kendi aralarında yapabileceği bişeyin özgürlüğü adına çevredeki o kadar kişinin özgürlüğünü unutuyorsunuz. Bara giden adam öpüşen yiyişen çift görmeye gitmiyo. Doğallık mevzusuna gelince, laf bana mı anlamadım her yazıyı okumadım ama kendi görüşümü de durumu da açıkladım işte, "kafadan belirlenen kriter" falan değil bunlar, birebir evrimsel gelişim. Doğal mekanizma için bir defekt, ama defektler de doğada sık bulunan şeyler bahsettiğim gibi. Cafe Pi konusuna gelince, garsonlarını az çok ortak arkadaşlarım dolayısıyla biliyorum. Arada çok kıl tipler de var ama genelde üni öğrencisi (üni derken de istanbul üni, boğaziçi itü vs gibi iyi yerler) genç bi nüfusu var, böyle şeylere daha açıktırlar diye tahmin ediyorum. Ha ama geçenlerde babam anlatıyodu, kardeşimi taksimden almaya gittiklerinde oturmuşlar k.beyoğluna (kardeşim kız bu arada), birer bira söylemişler, getiren garson kardeşiminkini normal koyup babamınkini kafasına atar gibi küt diye masaya bırakmış döke saça. Neyse diyip içmişler, ikincileri istemişler. Adam "yalnız biz burda böyle şeylere müsade etmiyoruz" demiş. Bizimkiler noluyo lan falan derken "hani genç kızlarla böyle münasebet falan yani bizim burada pek hoş baktığımız bişey deil" falan demiş. Babam "ne diyosun lan, kızım o benim" falan diyene kadar tatsızlık tabii. Ahlak polisliği peşinde denyolar her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Sana değildi o kafadan belirlenen kriterler sdf. Kafadan belirlenen krakerler.. açım.. edit: ki zaten kadın erkek kimse barda sevişmesin lütfen :D Öyle bi özgürlük için tartışmıyorum ben heheh. Bu konuda Rewendor'a katılıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 PublicEnemy said: 33 sayfa tartışılmış ve bazı yazarların savunmalarına bakılınca gay oldukları belli oluyor. Emesen versene yakışıklı ;) Ayrıca adı paticik olan bi forumda tam olarak ne bekliyorsunuz? Sizce forumun adını niye paticik koyduk? Arkadaşlar burası heteroseksüelleri kayıran bi forum değil, beğenmiyorsanız gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 axedice said: PublicEnemy said: 33 sayfa tartışılmış ve bazı yazarların savunmalarına bakılınca gay oldukları belli oluyor. Emesen versene yakışıklı ;) Ayrıca adı paticik olan bi forumda tam olarak ne bekliyorsunuz? Sizce forumun adını niye paticik koyduk? Arkadaşlar burası heteroseksüelleri kayıran bi forum değil, beğenmiyorsanız gidersiniz. apıgfauıfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 pablik enemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hastayim turk insaninin tabularina ya nefes almaya nasil hiii! nefes aldi omg denmiyosa opusmeye de denmemeli sevismeye de denmemeli. sokakta kedi kopekleri ciftlesirken gorunce OMG AHLAKSIZLAR!! IRZ DUSMANLARI!!!1 mi diyosun? hayir, dogal goruyosun. muslumanlik ve arap kulturuyle ic ice olmamizdan dolayi olan bi sacmalik bu. ha sirf bunla ilgili degil tabiki amerikada cok jesusfreak gordum jesus yapmamisti ondan yapmiyoruz diyen, demiyo ki imkanim yok kendimi avutuyorum. neyse cok girmiyim buna, kimsenin derdi kimseyi dermez sana dogrudan bi zarar vermiyosa. sen bi ciftin sevismesinden rahatsiz oluyosan ayni sekilde onlar da senin o ortamda nefes aliyo olmandan rahatsiz olma hakkina sahip olurlar. ps: yazdiklarima saldiranlara cevap vermicem, flame on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 axedice said: Emesen versene yakışıklı ;) burak.. bunu nasıl yaparsın.. hani sadece ben vardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 axedice said: PublicEnemy said: 33 sayfa tartışılmış ve bazı yazarların savunmalarına bakılınca gay oldukları belli oluyor. Emesen versene yakışıklı ;) Ayrıca adı paticik olan bi forumda tam olarak ne bekliyorsunuz? Sizce forumun adını niye paticik koyduk? Arkadaşlar burası heteroseksüelleri kayıran bi forum değil, beğenmiyorsanız gidersiniz. paticik lambda baskanimiz son sozu soyledi dagiliyoruz arkadaslar asdfsadf bunun ustune yazabilciegimzi birsey yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben mermer üzerinde antreman yaptım var mı tokuşturmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kafalarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar