Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 Milyon luk ismail i çıkarmış sahaya =P işin kötüsü yedeklere bakıyorum serdar özkan felan var onu kurtarıcı olarak alır yine herif kaçırır durur ne güzel. Pek şansımız yok bu saatten sonra.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

2 karambol golü bulamazsak gol mol atamayız.
fener kassa atacak gibi duruo

Daum sövüyordur şimdi geyik mi yapıyorsunuz ulan 1 gol buldunuz diye =)
Mesaj tarihi:
holosko tek iş yapabilecek adam yedekler arasında. onun da durumu şu sıralar nası pek bilmiyorum. tello falan çıkar muhtemelen o girecek diye de, çok değişen bir şey olmayabilir. ya da 7 yabancıya döner mustafa denizli, sever öyle küçük sürprizleri.
Mesaj tarihi:
ismaili kesin çıkarıcak da orta sahamız iyi aslında fink baya top çalıoda gerisi yok yani bobo tek golcü. anlamsız çırğınıorz. böyle çırpınıcaz zar zor bi gol atacaz fener gelcek yürüye yürüye atacak.

bunları yazdırıo bana ya denizli helal
Mesaj tarihi:
fink - holosko degisikligi lazım bjk belki bisiler yapar o zaman.

ayrıca emre ve bilicanın onca pozisyona ragmen sarı cıkmaması ilginc. aziz yıldırımın bagırmalar ise yaramıs. :D

besiktas ligi 4. bitirmistir bu saat itibarı ile.
Mesaj tarihi:
Gözler yaşardı sanırım 2 pas yapınca beşiktaş, qq başladı :D. Dikkatler Mustafa Denizli, 8 defans gibi yerlerden hakeme kaymaya başladı :D. Hele 7 8 pas olursa baya bir göz yaşı dökülecek gibi.
Mesaj tarihi:
beşiktaşlı değilim.dün manisanın golu verilmedi dedik daha maçın içindeyken.kabul ettik

şimdide bariz beşiktaşın penaltısı verilmedi.8 defans 10 defans.iyi oynamıyorlar ama penaltı işte o pozşsyon
Mesaj tarihi:
adam kayiyor duserken elini yere koyacak heralde dimi reflex olarak ?
suratina bak zaten luganonun adam topun nerede oldugunu bilmiyor nasi kontrol etsin.

besiktaslilar senin kadar aglamiyor red
  • Yeni Oluştur...