Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bayıldım valla. Bruce bundan sonra daha da aksiyon filmi çekmem demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Die Hard çekecek ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben gayet keyif aldım filmin abartılarından, cıvıklığından. Superman'in uçmasını saçma bulanların izlememesi gereken bir başka film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 izledim, bir 9/10'da benden çalışır Çok başarılı bir filmdi, her yönüyle gerçekten. Herkes herşeyi söylemiş zaten, bana pek birşey söylemek kalmıyor :) Bruce Willis'i bir kenara koyarsak John Malkovich'in bu filmin en baba karakteri olduğunu da söylemek isterim. Yani adam gözüktüğü her sahne de adeta bir oyunculuk dersi veriyor, adeta döktürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 malkovic babamizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ilk yarısını sevmedim nedense ya , ikinci yarısı çokzeldi ama. 8/10 da benden. malkoviç yönetmiş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Gökhan gidelim bugün gökçen'i de alıp. msnden cevap vermiyorsun hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 izlediğim en eğlenceli filmlerden biriydi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 malkovich in olduğu ve sıkılmadığım nadir filmlerden biriydi OLUM ÇOK İYİ OLMUŞ LAN!! daha ileri yaşlarda olsaydım helen mirren'a yazardım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://www.staralicious.com/wp-content/uploads/2008/07/helen-mirren-bikini-ggilf.jpg helen mirren (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aşırı begendim filmi, feci eglenceliydi. cok kıvamında ve tadındaydı cıvıklıgı. tam comic tadında. 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Arkadaşlarınızla, sevgilinizle; evde veya sinemada bolca gülerek ve eğlenerek izleyebileceğiniz feci kafa bir aksiyon filmi. Uzun zamandır sinemada bu kadar eğlenmemiştim. louise parker caps güzel yüzünü yiyim senin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 iyiki john c. reily cikmista malkovich oynamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Sıfır beklentiyle izledik, acaip keyif aldık. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hoşmuş. malk abi+mirren abla rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bugün izlemeyi planlıyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 1 saatini izledim eh willis adam olsa statham gibi vucut çalışırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Film çok güzeldi.Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çok eğlendim ben izlerker. 2 kere izledim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar