kavurma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 said: yigidim atlama diye dil doken kizimizla tam tencere kapak olmuslar. yuce yaradan dagina gore kar veriyor iste pissssmi.. hayir adamlar cern'de bozon bulacaz diye gotunu yirtiyo sizin gibilerin doguracaklari ebleh cocuklardan haberleri olsa bilime falan toobe ederler lan asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 intihar edemicek kadar başarısız olmak başlı başına bi intihar sebebi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 sipeyskeyk said: KIZI VERİRLER ARTIK BÖYLE CESUR BİR HAMLEDEN SONRA. ahahaha xD Kızın babası böyle bir kepazelikten sonra sittin sene kızı göstermese yeridir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kızı etkilebilmek için plan yapmış 1 tane kayık kiralamış içinede 2 arkadaşını yerleştirmiş, atladığım anda kurtarın beni diyede tembihlemiş muhtemelen. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abi bu adanalılar niye böyle ya , sokağın ortasında yatak kurmuş çizgili pijama atletle elinde çay televizyon izliyen adamlar görebilirsin arabayla geçmeye çalışınca bide sana kızarlar görmüyomusun televizyon izliyoruz başka yerden geç diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sipeyskeyk said: KIZI VERİRLER ARTIK BÖYLE CESUR BİR HAMLEDEN SONRA. Kızı istemeyen çocuğun ailesi diyor haberde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ahoahaoahaaoh daha izlemeden Adana'da yaşayan Emrah Siner isimli genç sevdiği kızı ailesinin istememesinden dolayı bunalıma girer ve şehrin en yüksek yeri olan merkez parktaki 3 metre yüksekliğinde köprüden kendini serin sulara bırakır.Bir mucize eseri burnu bile kanamadan kurtulan genç öldürmeyen allah öldürmüyor sözünü bir kez daha kanıtlar... kısmını okurken koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 KAYIKTAKİLERİN KURTARMA ANINDAKİ PANİĞİNİ FARK ETTİNİZ Mİ KANKALAR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sipeyskeyk said: ALLAH KORUMUŞ KARDEŞİMİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bidahaki sefere salincaktan falan atlasin ugrastirmasin milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sandaldakilerden biri olsam küreği tutardım altına dik olarak. asıl o zaman haber olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sembolik intihar girisimi olmus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 adam öleydi epic win olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 durduk yere aklıma geldi neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 atlamadan önce telefonunuda kenara bırakmış haberciler öyle diyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 hortlatanlara bi sempatim var kızamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 "3 metreden suya değil betona zıplasan beton etkisi yapmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Vodka muskası rullaz http://www.youtube.com/watch?v=T9EMVlBfSDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar