daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 garbage beni özledi.. çok zaman geçti bi topik açılmasının yeridir artık.
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ay senı çok özlemişim kermit :D
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ama fistan için aynı şeyleri söyleyemiceğim için gerçekten çok üzgünüm.
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Fistan said: tits or gtfo ahahahahaha terbiyesiz
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adım samuel, 25 yaşım. ilginç enteresan bir fiziğe sahibim. hemcinsime ilgim yok karşı cinsinede ilgim yok hiç bi cinsime benim ilgim yok. küba göçmeniyim. çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım. insaniyim, hümanistim benimlen ilişki kuracak insanı tanımak isterim. o yüzden mutlaka karşı karşıya gelmeliyiz. cinsel olarak zayıf yaradılışlıyım önemli değil. herşeymi canım seks? benimle insanı olarak muhatab olmayın. ben, karşımdakiyle iletişim kurmam gözlerimden anlamasını isterim. bakkıştım mı olay bitmiştir benim için. anne baba çok önemli bilgisayar şart yabancı dil ilk tercihim. kalbimin çiçeğini küba'dan getirdim, almazmısın? adım samuel, 25 yaşım.
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 anarşist sipiritlerin düzen karşıtı dingin ritmi; yurekteki aritmi,canlarda ki hezeyan; nedir bu sende ki girdap misali solugan; sen misin rengi solmuş solum solum soluyan; kalemlerin yazamadığı kelam, zorla dosta verilen selam, spirituel ask ve semazen misali dönen elektron. kaldırımların kaldıramadıgı o yüce uzuv aşkına,ilkel beynlere ve kompleks dusuncelere durgunluk ihsan eyleme...
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kermit'i mi seçsem daylanı mı kararsız kaldım. ilginiz için teşekkür ederim.
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sen de haklısın tabii ki. nasip.
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 balon said: selam adam selam demiş bi selam veren olmamıs selam
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 allahın selamını alıp veren bizden değildir
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 biz sizden olmayıverelim, selamın her türlüsü alınır, dinen değil etik olarak alınır verilir.. neyse garbagedı dimi hehehe değildir bizden değildir
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 selam gay dersem ve sen bu selamı almazsan olmaz o zaman? selam allahın selamı çünkü
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Coder said: biz sizden olmayıverelim, selamın her türlüsü alınır, dinen değil etik olarak alınır verilir.. neyse garbagedı dimi hehehe değildir bizden değildir sdfsdfsdfsd
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Holy said: selam gay dersem ve sen bu selamı almazsan olmaz o zaman? selam allahın selamı çünkü ben alır selam lez derim
Öne çıkan mesajlar