eldar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Dana bacon kullanırlar neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bacon neymiş pastırma var hakkaten güzel bişey pastırma bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 i like turtles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yarım kilo yağ vardır bunda. yedikten sonra midede durması için ne veriyorlarmış yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Farinal said: Dworgian said: Farinal said: bacon var tr de yalan o alla alla? baconlu zibilyon yiyecek var her yerde? KFC burger da falan olmazzz Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Cons said: Holy said: ömür boyu ot yiyip sağlıklı ve uzun yaşayacağıma, ömür boyu et yerim son 5 yılı sağlıksız olmak üzere 10 yıl eksik yaşarım. the tuff fat guyhala giderim var, bi 30 yıl daha giderim olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bitek ben mi cok begendim lan ahah nerde 1 kova yerim ben anasini aglatirim KFC'nin gencligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 niggerz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Rewendor said: KFC genel olarak aşırı yağlı zaten. FastFoodun kendi öyle. Haftada en fazla 2 defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Ayda 2 yapalım bence onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 acımam yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Anelor said: bitek ben mi cok begendim lan ahah nerde 1 kova yerim ben anasini aglatirim KFC'nin gencligi yok lan arkandayım sonuna kadar, 5 tane getirin hepsini yerim gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 blazkowicz said: Ayda 2 yapalım bence onu. Ayda 2de çok be abi çıtır çıtır patates ranch sos whooper allah allah yok abarttın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ohş gördüğüm gibi kalbim sıkıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 acirim yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mortis said: acımam yerim sen gel benimkini ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yani benim yaptığım yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bunun içine tr de pastırmada koymazlar kolaya kaçıp jambon koyarlarda. bu ne abiiiiiiiiiieaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 pastırma koyarlar pastırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Cons said: Holy said: ömür boyu ot yiyip sağlıklı ve uzun yaşayacağıma, ömür boyu et yerim son 5 yılı sağlıksız olmak üzere 10 yıl eksik yaşarım. the tuff fat guy tuff ne demek lan tough mi? Tuff (from the Italian "tufo") is a type of rock consisting of consolidated volcanic ash ejected from vents during a volcanic eruption. Tuff is sometimes called tufa, particularly when used as construction material, although tufa also refers to a quite different rock. Rock that contains greater than 50% tuff is considered tuffaceous. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 araştırmacı çıktı başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mortis said: pastırma koyarlar pastırma! benmde tercihim pastırmadan yana olur tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 tam fastfood u bıraktım derken bunu türkiye'de çıkartırlarsa isyan ederim. kilo vermek istiyorum ulennnn!!! pastırma deli yakışır içine olmazsada jambonda gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bacon candır canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hepiniz şişman olacaksınız böyle kocaman ııııyh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar