Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 messi susturcak barnebaue yu, ronaldo güiza vari ağlıcak ben niye yapamıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 güzel olcak güzel... fanboy olaylarina bulasmiyorum eğlencenin tadini çıkarcam :) ama Casillas > Valdes (bu sonucu etkileyebilr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 balon said: ronaldo kırmızıdan atılır bende böyle bişey bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ronaldoyla messi ciksin guressin, kazananin takimi galip gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 applev0dka said: güzel olcak güzel... fanboy olaylarina bulasmiyorum eğlencenin tadini çıkarcam :) ama Casillas > Valdes (bu sonucu etkileyebilr) puyol > madrid geri 4lü burdan dengeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yazıldı mı bilmiyorum da çocuklar izlemesin diye geç saate konuldu maç herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Batuhan_BJK said: yazıldı mı bilmiyorum da çocuklar izlemesin diye geç saate konuldu maç herhalde? zman farki var bro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 messi yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 aquila said: ronaldoyla messi ciksin guressin, kazananin takimi galip gelsin.satranç oynasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 real alıcak, başka çaresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 4-2 falan real alır bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 2-0 Barca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 5-3 barca (böyle bişi umuyorum en azından aldım bira mira hazırım. :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya cevaplandi mi bilmiyorum ama, simdi ben bu maci evdeki uydudan izleyebilcek miyim ki? sifre falan istiodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ntv veriyo da, ben tv ba$ina gecemiyorum $u anda, justin.tv gibi bi site bi link felan veriniz bana mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tivibu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 netten izlemek isteyenler pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Barcelona: Valdés; Puyol, Milito, Piqué, Maxwell; Alves, Busquets, Keita, Xavi; Pedrito, Messi. Real Madrid: Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Xabi, Gago, Marcelo, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo, Higuaín. barcanın kadrosu sürpriz oldu baya, puyolu sağ bek alvesi ilerde oynatacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sadece adsl kullanicilarina mi veriyo bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 radagast62 said: Barcelona: Valdés; Puyol, Milito, Piqué, Maxwell; Alves, Busquets, Keita, Xavi; Pedrito, Messi. Real Madrid: Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Xabi, Gago, Marcelo, Van der Vaart; Cristiano Ronaldo, Higuaín. barcanın kadrosu sürpriz oldu baya, puyolu sağ bek alvesi ilerde oynatacak galiba evet 4-4-2 gibi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Windows Media Center ile NTV ve CNBCE izleniyor. Maçı oradan izleyebilirsiniz sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 messi alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ilemi.com burda stream adresleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 win 7 kullanıyorumda varmı win7 de windows media center yoksa netten mi indiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iniesta nerde yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar