Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik halkı ne kadar mutlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kısmen mutluyum
haftaiçleri ev okul batak ev okul okey ev ....
haftasonları alkol bar cafe maç falan şeklinde bi yaşantım var. biraz kredi kartı borcum uzaklarda sevdiğim ama ulaşamadığım bi insan var böyle işte ama mutluyum.
Mesaj tarihi:
orta halli, şu ara bazı ciddi sorunlar nedeniyle özellikle mutsuz geçiyor ama mutsuz dersem de doğru olmazdı ortalamayı düşününce.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

Suark said:

valla askerlik bitti mutluyum
dünyanın en boktan ülkelerinden birinde çalışıorm gene mutluyum
ah türkiye ah,
Diyarbakır'a girsem mutluluktan uçacam herhalde.

Mutsuz olmak için neden pek yok aslında, ölüm dışında hiçbirşey üzülmeye değmiyor. Ölüm de hayatın parçası

Ha Istanbul'umda olsam, sabah denizin kokusuyla uyansam ( veya çöp toz kokmayan herhangi bi hava olabilir )
mesela tereyağına ekmek banabilsem
EKMEK
üfff
ya da ya da peynir.
Peynir olsa yesem, o sevmediklerim bile olsa yesem hepsini yesem heryer peynir olsa ekmek olmasa bile olur peynir olsun.
bi güncük yapsam bunu ne mutlu olurum ama.

Mutluyum ama ben yine de, özgürlüğün kısıtlanmadıkça, hayatında ölüm olmadıkça mutsuz olmak, gereksiz.

nerdesin naapıyosun abicim sen?

anten dikiorm Kathmanduda

Ayrıca, para mutlulukla orantılı değil yani,
Maddi durumum çok çok daha iyiken mutsuzdum ben. Hayat paran azsa daha güzel, en azından tad alabiliyorsun herşeyden.
Yoksa paran çok olunca şaşırıyosun nereye harcayacağını bilemiosun. Dönüp bakıyorum da, taksiden inmezdim bi zamanlar
somurturdu yüzüm
şimdi heryere yürüyorum, gülücükler saçıorm
haydiyim ben polyannayım =)
Ayrıca;
Dünyanın en guzel kızının sahte öpücükleriyle vakit geçirmek ( veya kerkinmekte diebilirz, para verip yaptığın sex olmaz sonuçta =) ) çok para

Türkçe bilmediği halde aşırı kapalı bi ülkede gecenin ortasında seni seviyorum ( hemde türkçe ulen =) ) diye bağırabilen bi kız arkadaşının olması
prayslıss
  • Yeni Oluştur...