Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Biraz önce çok zorlu dakikalar geçirdim Yemeksepeti'nde. Sizin kararınız ne olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 double quarter yanına 6lı nuggets üstüne çikolatalı donut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bk>>>>>mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Double Quarter aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 STEAKHOUSE DOMATES YOK EXTRA 1 PEYNİR HARDAL VE ACI SOS İLAVE. ELMA DİLİM PATATES. BYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 üçü de hoş gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mcye oy veren çıkmış yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sene 2010 hala bunları yiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 anket diye kfc ye verdim oyu ancak giderim topçudan 1.5 çöpşişimi yerim keyfime bakarım abi, üzerine de karar bi türk kahvesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 big king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yemeyin artik o fakir hamburgerlerini http://www.dukkanburger.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 alırım 2 tavuk şiş, 250 gram pirzola yakarım mangalımı. en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Big King XXL dedim ama gönlüm McDonalds'ın tavuklu ürünlerinden yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hepsi kötü bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 xxlarge aldım geçen yemekten sıkıldım resmen bitmek bilmedi. o an canım kfc de isteyebilir mcdonalts da isteyebilir o yüzden quarter ile xtreme için berabere diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kalori bunlar. yemeyin. fast food yemeyin en güzeli. sağlıklı beslenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ben&Jerry's said: yemeyin artik o fakir hamburgerlerini http://www.dukkanburger.com/ fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 jumbo <33333333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 anketi düzelttim. garbage a atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Rasmon said: anket diye kfc ye verdim oyu ancak giderim topçudan 1.5 çöpşişimi yerim keyfime bakarım abi, üzerine de karar bi türk kahvesi.. Adam haklı. Özellikle türk kahvesi konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 triple wooper patates yok sadece tek olarak.ve içicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dayak abi dayak uzun zamandır yemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 valla, cips kola menü kısmını komple bıraktım ben, kola cips gereksiz. burgerkingden; 1 Whopper, 2 Cheeseburger, 1 Steakhouse Burger = 20tl mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Norak said: valla, cips kola menü kısmını komple bıraktım ben, kola cips gereksiz. burgerkingden; 1 Whopper, 2 Cheeseburger, 1 Steakhouse Burger = 20tl mis gibi. abi sen bunları yedikten sora kabız olmuosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 teyallam, gidin adam gibi biseyler yiyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar