cenx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 arcane de zaten mana hep diplerde. manaya göre dmg diyosanız mana problemine bi çözüm bulmanız lazım. evocation a bi buf falan ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben mage yeniliklerini begendim. cok daha dinamik olacak, frostbolt diger treelere dmg buff falan veriyor ayrica dot olmus guzel olmus. en guzeli de frozen orb gelmis diablodaki gibi akicam. guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 # We plan on giving Feral cats and bears a Kick/Pummel equivalent -- an interrupt that is off the global cooldown and does no damage. We feel like they need this utility to be able to fill the melee role in a dungeon or raid group, and to give them more PvP utility. PvE oynuyorum, ayıyım, en sevindiğim olay şu oldu. Ulduar'da şu üçlü bossta beni hep büyü spamleyen adama veriyolardı, kıçımdan ter akıyodu gruptan uzak tutiim derken. Roguesuz olmuyodu. İki interrupt var biri stunlıyo öbürü snare. İkisi de kullanışlı değil eğer adam gruba yakınlaşıp overload atıyosa. Ayıp lan. Ama onun dışında, mesela AoE tanking için hala adam gibi bi şey yok. Swipe yetersiz kalıyo genelde. Sürekli target değiştirip hepsine lacerate atmak da ütopya. Gerçi artık vengeance + swipe iyi olabilir, AP buffı sayesinde. Bi de yeni bi aoe bleed geliyomuş, o da yardımcı olabilir. Bi consecration, bi d&d yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Skiller HoN dota falan olmuş diyosunuzda hakkaten pvp ye can katıcak ve class farkını ortaya çıkarıcak değişikliklere neden olacak şeyler ben beğendim başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 şamanla warr çok beendim. magede öle oahahahaa dicek bişe göremedim. pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Arenadan çok bgler ön plana çıkacakmış bu yüzden grup kontrol abilityleri ön plana çıkacakmış umarım dedikleri gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 İnandırıcı gelmiyor pek ama bakalım, umarım öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 said: We are planning to remove spells that don't have a clear purpose. Amplify Magic, Dampen Magic, Fire Ward, and Frost Ward are being removed from the game, and we may remove more. Spastik herifler harbi spastik. Pvp ve PvEde inanılmaz işe yarıyor wardlar. Ben tek wardla %70 mana regainlediğimi bilirim procla. Ne demek ne işe yaradığı belli değil? Hayvanlar gibi nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 O değil warrior nukelarken frostward atıp kendimi shatterlar mana alırdım, yani sırf böyle küçşük detaylar için bile tutulmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kojiroh said: # We plan on giving Feral cats and bears a Kick/Pummel equivalent -- an interrupt that is off the global cooldown and does no damage. We feel like they need this utility to be able to fill the melee role in a dungeon or raid group, and to give them more PvP utility. PvE oynuyorum, ayıyım, en sevindiğim olay şu oldu. Ulduar'da şu üçlü bossta beni hep büyü spamleyen adama veriyolardı, kıçımdan ter akıyodu gruptan uzak tutiim derken. Roguesuz olmuyodu. İki interrupt var biri stunlıyo öbürü snare. İkisi de kullanışlı değil eğer adam gruba yakınlaşıp overload atıyosa. Ayıp lan. Ama onun dışında, mesela AoE tanking için hala adam gibi bi şey yok. Swipe yetersiz kalıyo genelde. Sürekli target değiştirip hepsine lacerate atmak da ütopya. Gerçi artık vengeance + swipe iyi olabilir, AP buffı sayesinde. Bi de yeni bi aoe bleed geliyomuş, o da yardımcı olabilir. Bi consecration, bi d&d yok :( ben onu tankliyamiyordum bile paladinde tek interrupt 40 saniye CD oldugu icin terbiyesizler pvp yuzunden 50 yaptilar onu bide, talentlasan 40 mi ne oluyor meh pala degisiklikleri gelsin, interrupti olmiyan tek tank olmaya devam ediceksek oynamam valla, her partide pop gibi interrupt kasan bir adam olmuyor kabusa donuyor caster managelamak, heleki malgiyir gibi topladigin moblari ucuran idiyot moonkinlerle aids direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 New Talents and Talent Changes * We want to improve Discipline's single-target healing capacity. One key is to make sure shielding isn't always a more attractive option than healing. http://i43.tinypic.com/11w7qbt.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Viktor said: Kojiroh said: # We plan on giving Feral cats and bears a Kick/Pummel equivalent -- an interrupt that is off the global cooldown and does no damage. We feel like they need this utility to be able to fill the melee role in a dungeon or raid group, and to give them more PvP utility. PvE oynuyorum, ayıyım, en sevindiğim olay şu oldu. Ulduar'da şu üçlü bossta beni hep büyü spamleyen adama veriyolardı, kıçımdan ter akıyodu gruptan uzak tutiim derken. Roguesuz olmuyodu. İki interrupt var biri stunlıyo öbürü snare. İkisi de kullanışlı değil eğer adam gruba yakınlaşıp overload atıyosa. Ayıp lan. Ama onun dışında, mesela AoE tanking için hala adam gibi bi şey yok. Swipe yetersiz kalıyo genelde. Sürekli target değiştirip hepsine lacerate atmak da ütopya. Gerçi artık vengeance + swipe iyi olabilir, AP buffı sayesinde. Bi de yeni bi aoe bleed geliyomuş, o da yardımcı olabilir. Bi consecration, bi d&d yok :( ben onu tankliyamiyordum bile paladinde tek interrupt 40 saniye CD oldugu icin terbiyesizler pvp yuzunden 50 yaptilar onu bide, talentlasan 40 mi ne oluyor meh pala degisiklikleri gelsin, interrupti olmiyan tek tank olmaya devam ediceksek oynamam valla, her partide pop gibi interrupt kasan bir adam olmuyor kabusa donuyor caster managelamak, heleki malgiyir gibi topladigin moblari ucuran idiyot moonkinlerle aids direk Ben onu ve buyuk olani tankliyodum dklamla tek basima ne oldu nerflediler dkmi oyunu biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 paladinlere cok abartı şeyler gelcekmiş gibime gelio özellikle retrilere gelcek büyü belli zaten "Lay of Win" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Retri böyle hayvanlar gibi OP olsun, kodumu 3 boss ölsün falan lütfen. Bıktım Healer/Tank oynamaktan, Cataclysm'de Retri oynamak istiyorum. Retri'den iş çıkmazsa Rogue'umu kasarım da, baya Retri istiyor canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Retri WoTlK'da hayvanlar gibi dps yapmıyor muydu? Yanlış sürüm mü oynadım ben acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dönem dönem dps'de düşüş olsada, genel olarak gayet iyi idi retri dps'i bu exp'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi et dovuyodu hayvanlar be 10 k tek hitliyodu okuzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Retri WotLK'de kötüydü demedim ki ben de zaten, ben Cataclysm'de Retri oynayacağım, Cataclysm'de iyi olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Herkes paladin arkadaş. Ben shaman kasıcam zaten kataklizme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 axedice said: Herkes paladin arkadaş. Ben shaman kasıcam zaten kataklizme.İccde pri-pala-lock token dustu 2 tane aha dedim 1 lock-3 pri var biri kesin bende bide baktım 7 pala varmıs bide raidde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 6 haftadır 2x o token düşüyor bizim guilde buyur gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Rikkie said: abi ya quoteye almayın şunları yaw okuması daha zor oluyor :p Yağmur olayı iyiymiş. Ctrl ye basılı tutarken + ' ya basarsan rahat okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Darti said: Rikkie said: abi ya quoteye almayın şunları yaw okuması daha zor oluyor :p Yağmur olayı iyiymiş. Ctrl ye basılı tutarken + ' ya basarsan rahat okursun. ADASHDGAHGDAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 said: We appreciate all of our pink champions waiting just a bit longer to get their preview. While we had initially announced that we were planning to post the Paladin preview on Friday, April 16 we’re unfortunately not going to be able to release the preview on that date. Instead it will be posted Wednesday, April 14! Pink champion nedir be asdfgaaha Ama yine de F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5F5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Hunter ne oldu?? Mana gidicekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar