axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Yavuz sende main diye bi kavram yok ki. 10gün sonra sıkılacaksın paladinden, diğer classları 85leyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bu saeros çok yamuk adam diyorlar doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 MAHUAHUAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Tourmente said: hunter zor. ama pvp'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hunter kolay da dierleri cok zor di mi? canlarim ya. kolay tabii ki hunter, cunku oyun kolay. pve dediin ne ki, atesten kac, addlere vur. lanathelde 25k tabii ki geyik, 22k asli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Gangren said: 10 kişinin fikir birliği yaptığı bir konuya karşın, "Siz bilmiyorsunuz, ben hunter oynuyorum" mantığıyla tek başına hareket ediyorsan ve aldığın tepkiyi garip karşılıyorsan, hafiften sorun var demektir, öyle değil mi? hunter'dan anlamam o yüzden konuya müdahil olmak istememde yalnız hafiften değil gayet büyük bir sorun bu mesajda var bence. ne zamandır beri bir şeyin doğruluğu ona inananların, katılanların sayısı ile ölçülüyor? şaka dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Umm, tartıştığımız politika veya göreceli farklı bir kavram değil, bir bilgisayar oyunu. Başarılı, başarısız, doğru veya yanlış gayet de ölçülebilir kavramlar oluyor. O alıntıladığın paragrafın öncesindeki satırları da eklersen, fikir birliği yapan "10" kişinin aslında oyunu bildiklerini ve hunter hakkında bilgi sahibi olduklarını da anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paticik WoW forumlarına takılan insanların büyük bölümü ucundanda olsa oyunun teoricraftı ile ilgili insanlar. Bu platformda 10 kişinin bir konu hakkında ortak bir fikri varsa o fikir doğruya çok yakındır diyebiliriz. Senin dediğin bir matematşk forumunda tartışılan bir formulün doğruluğuna inanan 10 kişiye. Kaç kişi olduğunuzun önemi yok demek gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yok biz teorikıraft yapmıyoruz. 2 class oynayıp 12 tanesi üstünden atıp tutan bi fırimun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 en zor class shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 en zor class dk lan.. Sparkcaster said: We’re not sure how we’re going to handle presences yet. We recognize the oddness of Blood death knights playing in Frost Presence and Frost death knights not playing in Frost Presences. We might rename the presences or take some other action. al işte.. işin yoksa şimdi yeni isimlere alış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 böyle kalmalı bence eğleniyoduk ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Spyro said: en zor class dk lan.. Sparkcaster said: We�re not sure how we�re going to handle presences yet. We recognize the oddness of Blood death knights playing in Frost Presence and Frost death knights not playing in Frost Presences. We might rename the presences or take some other action. al işte.. işin yoksa şimdi yeni isimlere alış.. boyle DK lar var ya priestle holy giriyorum, adam tank blood prensece acik aga frost ac LUTFEN YALVARIYORUM diyorum, ben blood um diyor sonra /facedesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bize pek koymaz esasında. makrolar hep PRESENCE AHKE diyeydi nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sparkcaster said: en zor class shaman shaman zor hakikatten biz pro shamanlar olarak birisi ölecekken riptide atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 shaman zor class olsa bone oynamaz asffasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 en zor warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 hepsi zor abi deli zor, şahsen ben yapamıyorum hunter var bende bi tane black arrow spamliyorum onda baya bi proyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 BaaL said: en zor warlock offff http://comedylandfill.files.wordpress.com/2009/01/welcome_to_internet_ill_be_your_guide.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Coder said: hepsi zor abi deli zor, şahsen ben yapamıyorum hunter var bende bi tane black arrow spamliyorum onda baya bi proyum herşeyi bıraktın bide demagoji ye mi başladın yeğen ? bi nefes al bi duraklan bi git allasen artık. baal said: arkadaşın karakteriyle giriyorum bazen. kill shot,exp shot,setpent sting,black arrow,multishot,steadyshot spamlıyorum "what ever pops spam it !!11" metoduyla, trap dance falan da kasamam hiç , 9k dps oluyor. o black arrow spamlama lock'n load için di, senin "lock'n load proc etmek için frost arrow" una ithafen. adam hala BEN ÖLMEDİM AYAKTAYIM modunda ya.lan bi yeter artık delikanlı ol "ben salağım özür dilerim" de ya, ayıp diil mi hala birilerini rencide etme çabası ? koalisyon kurdunuz saçmalaması ? (şu topicdeki kimseyi tanımıyorum) yazıları kafaya göre editleyip takılmaca falan ? george bush'u geçtin yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Birden pvpye mi döndü muhabbet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bu arada blackarrow ne ya? survla mi girionuz raide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 shipitducy said: bu arada blackarrow ne ya? survla mi girionuz raide? olmaz değil de, olay ordan çıkmış, ben boldladım geçen sayfada surv ile ilgili kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gearsiz hunterin dostu survival. gelip ciplak hunterin yeto speciyle oynayip yorum yapmak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Viktor said: shaman zor class olsa bone oynamaz asffasd ahah adam tek elinde nargileyle raid yapıyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar