sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Müzik dinlemek için hangi programı kullanıyorsunuz ? Bende shuffle yapan bir gadget vardı ama şimdi bütün arşivi bir kütüphaneye koyayım oradan shuffle yapsın diyorum, hem düzenli olur falan. itunes ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 neden winamp ? neden itunes değil ? NEDEN OLDUĞUNU DA YAZIN ARKADAŞIM.
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 winamp forever neden i tunes deil çünkü itunes gereksiz kasıo degişik shuffle özelligi dısında winamptan pek farkı yok bence.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 itunes kullanıyom arada ipod iphone falan takınca itunes açılıyo zaten, alıştım zamanla
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sipeyskeyk said: neden winamp ? neden itunes değil ? NEDEN OLDUĞUNU DA YAZIN ARKADAŞIM. gerek yok çünkü itunes a :)
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 itunes. arşivi bu kadar düzenli idare eden artistik bi program, işlemcimi remimi sömürse de canı sağolsun
çastiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 foobar2000. Çünkü dünyanın en sorunsuz ve rahat programı bu işler için. Spotify. Çünkü Spotify.
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 winamp library geyiği güzel, bi de playlistteki herhangi bi şarkıyı çat diye "j" ile bulup dinlemek iyi baya.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sipeyskeyk said: neden winamp ? neden itunes değil ? NEDEN OLDUĞUNU DA YAZIN ARKADAŞIM. hemen yazayım, itunes'ı açana kadar 6 tane winamp açarımda ondan.
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 winamp, tam olması gerektiği gibi çünkü.
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Xenocide said: sipeyskeyk said: neden winamp ? neden itunes değil ? NEDEN OLDUĞUNU DA YAZIN ARKADAŞIM. hemen yazayım, itunes'ı açana kadar 6 tane winamp açarımda ondan. bende winampı açana kadar 6 tane foobar açıyorum
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ha bi de grooveshark, yazmayı unutmuşum. Yuco said: Xenocide said: sipeyskeyk said: neden winamp ? neden itunes değil ? NEDEN OLDUĞUNU DA YAZIN ARKADAŞIM. hemen yazayım, itunes'ı açana kadar 6 tane winamp açarımda ondan. bende winampı açana kadar 6 tane foobar açıyorum benim acelem yok.
Öne çıkan mesajlar