fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150 liraya ps3 alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150 ye 3 tane official headset alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gerçi fizban'dan sonra anlamı kalmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150 liraya 15 kişiye saldırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150'ye bir gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben hiç almadım shoptodan ya. Beklemek istemediğim oyunları gidip alıyorum teknoloji marketlerindne 100-150 arası. Bkz GoW, Fifa, MGS vs. Kalanları da Gittigidiyor'dan ucuza alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Al işte, Türkiye bu ve bunun gibiler yüzüden oyunları 180'den alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benim kredi kartım kilit. uzunca bir sürede açılmayacak. cezalıyım 2 sarı kartla atıldım bankadan resmen. fakat bakın hocam anlamadıysanız beklemek istemiyosanız falan yurtdışından oyun gelmesini o kadar heyecanlı adamlar olsanız bile başkaları getirip üzerine 5 milyon gibi aptal bir kar payı koyup satıyor. bari onlardan alın oyunları. ciddi ciddi bu tip saçma sapan yerlerden 3 katına alıyosunuz oyunu. adam alan var diyip getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sanal kart en iyisi. sorgusuz sualsiz açıyorsun. en güzeli ne harcadığını biliyorsun ve cebinden harcıyorsun. kredi kartı kötü kısacası internet alışverişleri için. olmaması en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi ben fifayı 83 liraya aldıydım.bana istanbulda 180 lira dediler.yani yazıktır gunahtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 shopto 3d secure kullaniyor valla kac senedir netten alisveris yapiyorum hic boyumdan buyuk borca girmedim veya hic karti kaptirmadim aliyorum oyunu, 3 gun sonra elimde oluyor, hepsiburadadan alip 2 hafta bekledigimi bilirim, mavishop tan aldim ayni sehir olmasina ragmen 2 gunde geldi bide shoptodan preorder basinca release tarihindende once eline gelir gelmez yolluyor oyunu, release tarihinden en cok 1 gun sonra elimde oluyorki turkiyede cogu oyun uluslararasi release den 1 hafta sonra fila nraflara dusuyor iyi shopto memnunum dagitimcisi EA olan PC oyunlari turkiyede daha ucuz ama, geri kalan hersey icin shopto(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Shopto'nun Star Buy'ı hariç, Feza'nın üstüne tanımam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 amazon (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya hazır konuşuluyorken sorayım bende şimdi benim pre order'da oyunlar var shopto'da ama kartımın limiti yok oyun miktarı kadar limit açacam da şey diyorum, shopto bu parayı ne zaman çeker ? yani ona göre kartın limitini açacam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gonderdigi gun cikiyor oyunun release tarihinden 3-4 gun onceye ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hmm bende öyle tahmin ediyordum hehe ben yine de 1 hafta önceden ayarlayayım :D bankaya küsüm o yüzden böyle limit aça aça kullanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 DarKRideR said: hmm bende öyle tahmin ediyordum hehe ben yine de 1 hafta önceden ayarlayayım :D bankaya küsüm o yüzden böyle limit aça aça kullanıyorum :( bankada ne uzuluyodur yaw faiz yazdirra yazdra kullanmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yok asgarisini yatıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 DarKRideR said: yok asgarisini yatıyorum hehe asgari yatirsanda faiz odersin abi haberin yoksa soliyim aehuaea faiz yememek icin tek care tamamini odemektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hadi ya, gerçi öğrenci kartı 1-2 TL faiz çakıyor aylık hehe o yüzden fark etmiyormuşum demek :( neyse edit: fark etmeden geçiriliyormuşum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 250 lira limit olsa 50 lira min odeme olur ayda 200 lira * % 5 = 10 lira faiz odersin her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar