Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 gg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben hiç almadım shoptodan ya.
Beklemek istemediğim oyunları gidip alıyorum teknoloji marketlerindne 100-150 arası. Bkz GoW, Fifa, MGS vs.

Kalanları da Gittigidiyor'dan ucuza alıyorum.
Mesaj tarihi:
benim kredi kartım kilit. uzunca bir sürede açılmayacak. cezalıyım 2 sarı kartla atıldım bankadan resmen.

fakat bakın hocam anlamadıysanız beklemek istemiyosanız falan yurtdışından oyun gelmesini o kadar heyecanlı adamlar olsanız bile başkaları getirip üzerine 5 milyon gibi aptal bir kar payı koyup satıyor. bari onlardan alın oyunları.

ciddi ciddi bu tip saçma sapan yerlerden 3 katına alıyosunuz oyunu. adam alan var diyip getiriyor.
Mesaj tarihi:
sanal kart en iyisi. sorgusuz sualsiz açıyorsun. en güzeli ne harcadığını biliyorsun ve cebinden harcıyorsun. kredi kartı kötü kısacası internet alışverişleri için. olmaması en iyisi.
Mesaj tarihi:
shopto 3d secure kullaniyor valla

kac senedir netten alisveris yapiyorum hic boyumdan buyuk borca girmedim veya hic karti kaptirmadim

aliyorum oyunu, 3 gun sonra elimde oluyor, hepsiburadadan alip 2 hafta bekledigimi bilirim, mavishop tan aldim ayni sehir olmasina ragmen 2 gunde geldi

bide shoptodan preorder basinca release tarihindende once eline gelir gelmez yolluyor oyunu, release tarihinden en cok 1 gun sonra elimde oluyorki turkiyede cogu oyun uluslararasi release den 1 hafta sonra fila nraflara dusuyor

iyi shopto
memnunum

dagitimcisi EA olan PC oyunlari turkiyede daha ucuz ama, geri kalan hersey icin shopto(tu)
Mesaj tarihi:
ya hazır konuşuluyorken sorayım bende

şimdi benim pre order'da oyunlar var shopto'da ama kartımın limiti yok

oyun miktarı kadar limit açacam da şey diyorum, shopto bu parayı ne zaman çeker ?

yani ona göre kartın limitini açacam da
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

hmm bende öyle tahmin ediyordum hehe ben yine de 1 hafta önceden ayarlayayım :D

bankaya küsüm o yüzden böyle limit aça aça kullanıyorum :(

bankada ne uzuluyodur yaw
faiz yazdirra yazdra kullanmana
  • Yeni Oluştur...