razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 geohot yalan oldu, bunlar kırdım diyerek kuru kuru açıklamıyorlar en azından http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps3-hypervisor-lv2-gameos-dumped-and-publicly-leaked/ farklı kişi olduğu için farklı konu olsun didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bu olay, Yazıcıoğlu semalarına gelene kadar temizinden 2 sene var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ps2 de tek bir orjinal oyunum yoktu. İnsanlar nasıl 150 lira veriyor orjinal oyuna diye hayıflanıyordum. Şimdi o kadar tuhaf gelmiyor. Algı eşiği yükseldi sanırım. Biraz seçici davranıyorum tabi oyun konusunda, ps3 exclusive veya uzun süreli oynayabileceğim oyunlar alıyorum. Kırılsa da psn'den ban yiyeceksek xboxtaki gibi kırdırmam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 walla bende aynisini diyodum ]gunahh 150 lira diyede turkiye kazikmis abi simdi 10 20 pounda oyun aliyorum shoptodan tek kil oldugum mevzu 1 2 ay bekliyom iste oyunnar az ucuzlasin diye yane multi hic oyun oynamiyorum ama demo cekmek icin felan psn guzel bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 valla online oynayamicaksam 10 liraya oyun almamın bi yararı yok.az oyun öz oyun.bende 15 küsür oyun var.bi fifa oynuyorum bide bfc2. cogu oyunuda bitirmedim bile öyle oynadım bıraktım ziyan oldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Demon's Souls gibi online platformu orijinal ve zevkli olan oyunlar çıkmaya devam ederse, PS3 kırdımanın hiçbir anlamı olmaz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu da yalandır büyük ihtimal, yalan değilse bile birde bunun blu-ray teknolojisini kırma vs. olayı var ki iyice yalan olur. Ayrıca aradan geçen bunca seneye rağmen ps3 kırmanın artık pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 range rover vogue benzinli alip lpg taktırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yıllar geçicekte çin deliler gibi bd üretip fiyatlar yerlerde sürünecekte her firma ps3 e geçip shovelwareler yağacakta cfw stabilleşecekte anca o zaman ikinci bir ps3 alıp cfwlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 PS1 ve PS2 zamanında korsan oyun alıyordum, inkar edemem ama PS3 ile bu alışkanlığımdan kurtuldum. 2 ayda bir oyun alabilsemde Gangren'in dediği gibi demons souls ve fifa gibi online ayağı kuvvetli oyunlar olduğu müddetçe PS3'te korsan bana göre pek yaygınlaşamayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kırılsa ne olacak. Bluray medya deli gibi pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şimdi kırılsa bile other OS seçeneği gerekiyor di mi bir şekilde korsan oynamak için ? bu son patchten sonra çıkacak oyunlar zaten en son bu son patchi gerektirecek. haliyle gene oynanmayacaktır herhalde diye düşünüyorum. tabi bilmiyorum yani bu hack mezvularını okadar. onun dışında trophy sync yapıyor birçok oyun. bunu yapması için gene son patch i isteyecek. gene bi çıkmaz oluyor gibi. birde denildiği gibi 2 sene sonra bu ev kullanıcısı için piyasaya çıksa iş işten geçmiş olur. zaten hali hazırda xbox 360 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Oyun dünyasında "yapılamaz" diye birşey yok ama, en güvenli DRM'i bile aşıyor insanlar, emulatorle - şununla bununla. PS3'ün hardware'ni kıran adamlar, her halükarda software kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 valla kac senedir ps3 piyasada hala kirabilen yok :p cikicak eninde sonundada ciktiginda stabil hale gelmesi icin cok beklenicek bide firmware olayi yoktu eskiden, kafa rahatti simdi chip taktirsan biel firmware riski var, nintendo ozellikle ilk jenerasyon chipli wiileri brickliyen bir firmware cikardi 4-5 ay once, gene DSi ile firmware muahbbeti olmiyan konsola firmware sokup kartuslari elemeye basladi para verip korsan icin akrtus aliyorsun bi firmware cikiyor kartus gg sonra yen cikani kovaliycan xbox deseniz banlar ve 3kirmizi ile oda ayni hesap eskiden chipi takar rahat ederdiniz netin yayginlasmasi firmware muhabbeti filan korsani cok dertli bir hale soktu, memnunum ben her firmware de YA ALET ELIMDE PATLARSA stressini cekmemekten zaten hangimizde cikan her oyunu oynicak zaman varki? wii de 40 tane oyun cektim 2 tanesini sonuna kadar anca oynamisimdir ps2 de arsiv var, toplam bitirdigim oyun sayisi 20 yi gecmiyor kac senede iyi boyle memnunum ben, hadi orjinal oyunlarimizin resmini cekelim topiginde bos kalmiyorsun adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 walla o patlar beceremezler olayi yalan en basta xbox da her yalana girdi microsoft gene catir catir oynuyo millet wii de de keza ayni sekilde benm internetten oyun oynamak umrumda deil diyosan bi sekil kirip oynatiyolar zaten onda bi sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 150 lira hala cokki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aiko, çalışıyorsan, üniversite bitmişse zaten ayda 1 oyun max oynayabiliyorsun. kaldı ki oyunu yurtdışndan aldığın zaman ilk çıktığı anda bile oyun 100'e geliyor. bir de biraz bekleyerek alırsan oyunları 30 tl gibi fiyatlara edinebiliyorsun. bone bunu yazana kadar bin kez enter kullanacak, 300 tane typo yapacaktı ben özetliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 150 liraya oyun yok abi. araldan mı alıyonuz napıyonuz? hit oyunların release'inden 3 ay sonra falan 60 liraya falan getirebiliyorsun shopto'dan. ayda bir oyun alsan oyalıyor zaten. mesela az önce re5'i aldım 45 liraya. ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ac2 45 tl (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 150 ye ben iki yeni cikmis oyun aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 150 ye 10 tane isli bira içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150 ye 4 tane eski oyun alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150 liraya, 5 tane oyun takaslıyorum. Arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150 liraya 30 saat ps kafede oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 150 ye izmit'te bir ps3 kafede 60 saat oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar