Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 gg

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Ps2 de tek bir orjinal oyunum yoktu. İnsanlar nasıl 150 lira veriyor orjinal oyuna diye hayıflanıyordum.

Şimdi o kadar tuhaf gelmiyor. Algı eşiği yükseldi sanırım.

Biraz seçici davranıyorum tabi oyun konusunda, ps3 exclusive veya uzun süreli oynayabileceğim oyunlar alıyorum.

Kırılsa da psn'den ban yiyeceksek xboxtaki gibi kırdırmam herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

PS1 ve PS2 zamanında korsan oyun alıyordum, inkar edemem ama PS3 ile bu alışkanlığımdan kurtuldum. 2 ayda bir oyun alabilsemde Gangren'in dediği gibi demons souls ve fifa gibi online ayağı kuvvetli oyunlar olduğu müddetçe PS3'te korsan bana göre pek yaygınlaşamayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kırılsa bile other OS seçeneği gerekiyor di mi bir şekilde korsan oynamak için ? bu son patchten sonra çıkacak oyunlar zaten en son bu son patchi gerektirecek. haliyle gene oynanmayacaktır herhalde diye düşünüyorum. tabi bilmiyorum yani bu hack mezvularını okadar.

onun dışında trophy sync yapıyor birçok oyun. bunu yapması için gene son patch i isteyecek. gene bi çıkmaz oluyor gibi.

birde denildiği gibi 2 sene sonra bu ev kullanıcısı için piyasaya çıksa iş işten geçmiş olur. zaten hali hazırda xbox 360 var.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kac senedir ps3 piyasada hala kirabilen yok :p

cikicak eninde sonundada ciktiginda stabil hale gelmesi icin cok beklenicek

bide firmware olayi yoktu eskiden, kafa rahatti

simdi chip taktirsan biel firmware riski var, nintendo ozellikle ilk jenerasyon chipli wiileri brickliyen bir firmware cikardi 4-5 ay once, gene DSi ile firmware muahbbeti olmiyan konsola firmware sokup kartuslari elemeye basladi

para verip korsan icin akrtus aliyorsun bi firmware cikiyor kartus gg
sonra yen cikani kovaliycan

xbox deseniz banlar ve 3kirmizi ile oda ayni hesap

eskiden chipi takar rahat ederdiniz

netin yayginlasmasi firmware muhabbeti filan korsani cok dertli bir hale soktu, memnunum ben her firmware de YA ALET ELIMDE PATLARSA stressini cekmemekten

zaten hangimizde cikan her oyunu oynicak zaman varki? wii de 40 tane oyun cektim 2 tanesini sonuna kadar anca oynamisimdir

ps2 de arsiv var, toplam bitirdigim oyun sayisi 20 yi gecmiyor kac senede

iyi boyle memnunum ben, hadi orjinal oyunlarimizin resmini cekelim topiginde bos kalmiyorsun adsfadsf
Sosyal ağlarda paylaş

aiko, çalışıyorsan, üniversite bitmişse zaten ayda 1 oyun max oynayabiliyorsun. kaldı ki oyunu yurtdışndan aldığın zaman ilk çıktığı anda bile oyun 100'e geliyor. bir de biraz bekleyerek alırsan oyunları 30 tl gibi fiyatlara edinebiliyorsun. bone bunu yazana kadar bin kez enter kullanacak, 300 tane typo yapacaktı ben özetliyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...