Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Vingthor said: noble rogue mu olur lan? belli hikayeyi oynican. dümdüz oyun. olur tabii neden olmasın? james bond gibi takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Geç Bond'u... http://www.1watchmovie.com/wp-content/uploads/2009/06/Indiana-Jones-Lost-Ark.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Şimdi geldi aklıma, bu NPC kızın rus aksanı mı vardı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 lord rogue gnome paladinden bile daha saçmalık ötesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi dragon age dünyası için çokta absürd değil. sonuçta noble olupta zehirlerle ilgilenmek falan gayet mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bakın mantıklı şeyler söylüyosunuz zor durumda kalıyorum. lütfen haklısın falan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Haksızsın ve sana laflar hazırladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 saçma sapan oyunlarınızı gidin başldığında konuşun burda BG2 REİS konuşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu chaotic neutrala uyuzluk çıkarmaz herhalde http://www.gilalion.com/yasraenamod.htm gene mary sue tabiki npclerin 99% u gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuya uzak kalmışım ama İWD2 gayet solo bitiriliyordu, ama wizardla olmuyordu, çünkü öğrenmek için scrolları bulamıyorsun uygun lvlda. Sorcererla yara yara geçiyordun animate dead + stoneskin + fire shield ile. Bir tek Magical dmg resistantlarda skull trap kullanmak gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 başlıkla gaza geldim icewind dale 2ye başladım paladin ve mage açtım iki karakter fakat köprüye gelmeden zorlanmaya başladım naapsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yeni başladığın yerdeki questleri yap import export yap lvl 6 ya kadar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 topiği ben açtım bi ben oynamadım iwd2 karakter appereance bölümünde oyun kapanıyor çıldırdım:( hazır partilerden biriyle oynucam o olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oh be patchleyince oldu o zaman bir anımı anlatayım çoook uzun yıllar önce bilgisayar oyuncusuna gidmiştim oyun alayım diye soul reaver ve icewind dale aklımdaydı dedim abi "aysvind deyl" var mı? adam var dedi "ama ona öle demezler ays vayn deyl diye okunur o" dedi. yok abi dedim vind, sen nerden bilcen falan şekline ayar verdi bana aldım oyunu çıktım. sonra teyit ettim ki vindmiş haklıymışım. o günden beri ne zaman biri windi vayn diye okusa aklıma o dükkan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Black-ice said: oh be patchleyince oldu o zaman bir anımı anlatayım çoook uzun yıllar önce bilgisayar oyuncusuna gidmiştim oyun alayım diye soul reaver ve icewind dale aklımdaydı dedim abi "aysvind deyl" var mı? adam var dedi "ama ona öle demezler ays vayn deyl diye okunur o" dedi. yok abi dedim vind, sen nerden bilcen falan şekline ayar verdi bana aldım oyunu çıktım. sonra teyit ettim ki vindmiş haklıymışım. o günden beri ne zaman biri windi vayn diye okusa aklıma o dükkan gelir. sdfhsdfdsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dalee, dale de don daleeey, daledaledale daleeey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dragon age aldım kaç dolar verip steamden. 2 saatte sıkılıp bıraktım ya. Baldur's Gate gibi yar Bağdat gibi diyar olmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lathander cleric, ranger bi de rogue party yaptım. gayet iyi gidiyorum orclar falan vız geliyor tırs gidiyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar