Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Vingthor said: noble rogue mu olur lan? belli hikayeyi oynican. dümdüz oyun. olur tabii neden olmasın? james bond gibi takılırsın.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Geç Bond'u... http://www.1watchmovie.com/wp-content/uploads/2009/06/Indiana-Jones-Lost-Ark.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Şimdi geldi aklıma, bu NPC kızın rus aksanı mı vardı ne?
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 lord rogue gnome paladinden bile daha saçmalık ötesi bence.
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi dragon age dünyası için çokta absürd değil. sonuçta noble olupta zehirlerle ilgilenmek falan gayet mantikli.
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bakın mantıklı şeyler söylüyosunuz zor durumda kalıyorum. lütfen haklısın falan diyin.
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Haksızsın ve sana laflar hazırladım...
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 saçma sapan oyunlarınızı gidin başldığında konuşun burda BG2 REİS konuşuluyor
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu chaotic neutrala uyuzluk çıkarmaz herhalde http://www.gilalion.com/yasraenamod.htm gene mary sue tabiki npclerin 99% u gibi
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuya uzak kalmışım ama İWD2 gayet solo bitiriliyordu, ama wizardla olmuyordu, çünkü öğrenmek için scrolları bulamıyorsun uygun lvlda. Sorcererla yara yara geçiyordun animate dead + stoneskin + fire shield ile. Bir tek Magical dmg resistantlarda skull trap kullanmak gerekiyordu.
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 başlıkla gaza geldim icewind dale 2ye başladım paladin ve mage açtım iki karakter fakat köprüye gelmeden zorlanmaya başladım naapsam ki
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Yeni başladığın yerdeki questleri yap import export yap lvl 6 ya kadar felan
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 topiği ben açtım bi ben oynamadım iwd2 karakter appereance bölümünde oyun kapanıyor çıldırdım:( hazır partilerden biriyle oynucam o olucak.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oh be patchleyince oldu o zaman bir anımı anlatayım çoook uzun yıllar önce bilgisayar oyuncusuna gidmiştim oyun alayım diye soul reaver ve icewind dale aklımdaydı dedim abi "aysvind deyl" var mı? adam var dedi "ama ona öle demezler ays vayn deyl diye okunur o" dedi. yok abi dedim vind, sen nerden bilcen falan şekline ayar verdi bana aldım oyunu çıktım. sonra teyit ettim ki vindmiş haklıymışım. o günden beri ne zaman biri windi vayn diye okusa aklıma o dükkan gelir.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Black-ice said: oh be patchleyince oldu o zaman bir anımı anlatayım çoook uzun yıllar önce bilgisayar oyuncusuna gidmiştim oyun alayım diye soul reaver ve icewind dale aklımdaydı dedim abi "aysvind deyl" var mı? adam var dedi "ama ona öle demezler ays vayn deyl diye okunur o" dedi. yok abi dedim vind, sen nerden bilcen falan şekline ayar verdi bana aldım oyunu çıktım. sonra teyit ettim ki vindmiş haklıymışım. o günden beri ne zaman biri windi vayn diye okusa aklıma o dükkan gelir. sdfhsdfdsfsdfs
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dalee, dale de don daleeey, daledaledale daleeey...
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Dragon age aldım kaç dolar verip steamden. 2 saatte sıkılıp bıraktım ya. Baldur's Gate gibi yar Bağdat gibi diyar olmazmış
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 lathander cleric, ranger bi de rogue party yaptım. gayet iyi gidiyorum orclar falan vız geliyor tırs gidiyor:P
Öne çıkan mesajlar