Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bg de zevkli oluyor bence. farklı bir oyun gibin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 orda 2den bahsediyodum zaten. bende 1 az oynadım çoook zordu paso ölüyodum falan çözememiştim 2 daha güzel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bg1 her türlü çamuru kullanırsanız patchsiz falan sololanabiliyor sağlam bi multiclass ile bg2 bir çok classla sololanabiliyor. ben blade ile 3-4 kere solo bitirdim iwd hiç solo denemedim ama rahat duolanıyor. büyük ihtimal priest ile sololanabilir iwd2 birkaç classla sololanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 paladinle sololanıyo, turn undead sıka sıka geziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 lvlcap varken mi sololuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 GERGE said: öyle zevkli değil işte. ben commandos 2 tarzı bg oynamayı seviyorum. Ne oyundu commandos 2 be diye de serbest çağrışım yapalım :) videoya çeksene bir ara, merak ettim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 partiyle bitirip icewind'i export edip tek karakterle bitirmisliim var. multiclass falan yapıp. bg2'de yaptıydım yine bunu. kai+mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 monk ! monk ile solo icewind (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o zamanki oyunlarda cc filan yedi mi gg oluyordu karakter, quickload'a abanılıyordur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bladeimin sırtını kaşıyordu demogorgon isterse cc yapmasınlar ben hold position veriyim gene bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 e bugunku oyunda da cc yedi mi gg oluyor karakter, mesela al spirit prison'i eline solo DA'da load ediyor musun etmiyor musun? tek fark eskiden kici kirik mage npc, senin karakterlerini imprisonment ile oyundan toptan siliyordu, simdi combat sonunda yatan karakter geri kalkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İcewind i çok rahat solo götürüyon HOF oynamazsan aç charı lvl 6 yada kadar export import yap sonra yavaşdan başla ilerlemeye mis mis zorda kalınca quicksave/load :p harbi benimde canım baldur çekti şimdi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tamam da'da da (tam anlamsız şarkı nakaratı gibi oldu) stun var ama her yerden illa confuse, fear, sleep vs vs atan birileri çıkıyordu. da'daki gibi de ana saldırı statına abanıldığı halde 100 mental resistance tarzı bir savunma yapılamıyordu, o bakımdan dedim. o infinity motoru oyunları kadar zorlayan rpg görmedim hiç son yıllarda doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 basta zor oluyo ama itemlar ve xo paylasılmadığı icin doğru karakter combosuyla basları kurtarınca kolaylasmaya baslıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kaede said: bladeimin sırtını kaşıyordu demogorgon hard'da ve levelcap vs patch olmadan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bg2 den cok az sey hatırlıyorum ve masa ustu oynamıslıgım yok, kensai mage, + 2-3 mordenkainen Sword (physical immune) + Spell Trigger lar (3 tane abudazzim horrid winding (ismi salladım acayip lvl 8 aoe idi sanırım) da enemy sighted a ayarladıgın zaman keza spell sequencer dı sanırım icine 3 tane lvl 4 altı buyu sokup tek seferde atıyorduk, 3 flame arrow soktugun zaman pislikde kullarak cok rahat solo bitiriyordun, dedigim gibi hatırlamıyom tam expansion oncesi sonrası olayları ama oluyordu Bg2, digerlerini hic solo denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bone said: Kaede said: bladeimin sırtını kaşıyordu demogorgon hard'da ve levelcap vs patch olmadan mı? hard dediğin adnd default ise evet tek karakter olduğun için oyunun her zaman 3 adım ilerisinde oluyorsun. bütün saveler absürd oluyor. ayrıca blade kendi başına oyundaki en op karakter - oyundaki HER itemı, HER silahı, HER zırhı kullanabilme - absürd iyi spinler (defansive spinde demogorgonla elim sende oynuyorsun) - HLA dışındaki bütün büyüleri yapma. çok erken lvl40 olduğun ve caster lvl = class lvl olduğu için wizarddan iyi wizard oluyorsun - Oyunu kıran HLA trapler - abuse istersen potion of master thievery ile spell scroll çalma - okuma - büyü kitabından silme - tekrar okuma ile oynun başında lvl40 aslyferund giyip base 0 ac ile büyü yapıyorsun. istersen melee bufflayıp kendini spinde sağ tıklayıp biçer döver gibi kesiyorsun, ister zincirleme timestop trapleri ile adım atamadan boss kesiyorsun, ister pretrap ile konuşma başladığı gibi boss kesiyorsun, istersen contingency/sequencer ile wizardın rüyasında ulaşamıyacağı caster lvlda instagib 3x flamearrow atıyorsun, mirror image/stoneskin/shieldler/haste/imp mantle etc ile ejderhalardan hasar almadan sağ clickle kesebiliyorsun, tek başına oynadığın için bütün silahlar sende oluyor mh/oh kafana göre değiştirip gilgamesh modunda geziyorsun evet oyunun en op classı. biri aksini iddia ediyorsa yalan söylüyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İmba olduğu doğru onun ama bence zevkli oyun için imba karakter yerine güçlü ama tanrısal olmayan karakter lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kaede said: - oyundaki HER itemı, HER silahı, HER zırhı kullanabilme "- Cannot wear armor while spell casting - Cannot use shields - Cannot use armor heavier than Chain Mail" diyor http://www.gamebanshee.com/baldursgateii/classes/blade.php burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 thief hla "use all" bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ha evet rogue'un use any item özelliği vardı, da armor giyince büyü yapamama olayı nedir? bir de hla dediğin ne ki, unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 1 senedir oynamayınca. HLA'nun ne olduğunu düşündüm 5 dk. High Level Ability. Ben 3 kere bitirdim BG'yi, Sorcerer, Barbar, Archer. Eğer oynaması zevkliyse Blade'in. Onla başlayayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 high level ability evet oyna oyna acaip zevkli solo blade. hatun yapıp sesinede female2 yi koy. saldırırken o sadistik gülüşle kendinden geç zaten bg2 den sonra o sesi hiçbir oyunda kullanmadılar, yazık oldu. daha hiçbir rpg oyununda o kadar erotik seslendirme duymadım ben asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 benim merak ettiğim şey nasıl hatun char açıp oynayabiliyosunuz? imkanı yok ya. goblin kesemez kadın. günlük hayatın stresini kabak oyarak atsın plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o seslendirme sende olsa senin spriteınla da oynarım vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar