blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Cons said: buda şey sanırım cnbce izleyen nutellacı şişman laytfeminist internet kızlarının yeni trendi güzel tespit olmuş ehue. az önce baktım da mesajların 3/4'ünü atanlar hatun. belki daha da fazla. hep de; "ayh ayh regl olunca bir elimde nutella diğer elimde intense ile bulmaktan korkuyorum." tadında mesajlar dsagf. ha ekşisözlük sağolsun ürünü trend yaptılar. eti de bilerek kısıtlı ve az sürüyor galiba ürünü. merak edip arayan kalmadı abi/abla lafını duyunca daha da bir gaza geliyor alıp tüketmek için. steve jobs stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kısıtlı ve az sürmüyor üretim bandı yok intense için yakında büyük ihtimalle tamamen bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oha esitlige bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yeni yiyebildim geçen gün, baya da beğendim aslında. ama öyle her gün iki kulağıma birer tane sokmadan uyanamıyorum insanları türedi bu ara sağda solda. abartmamak lazım. ara ara alır yerim buldukça. güzel ama bir o kadar da overrated, enteresan bi durum ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 reklamı ilgi çekti ya "ohş karı nasıl yiyo lan" şeklinde iğrenç yiyor bence ama, hayvan kadın onu geçersek, zaten yeni çıkıp da yeterince reklamı yapılan ürünler böyle bi süre "OFF X'SİZ YAPAMIYORUM" insanları yaratıyor, sonra yavaş yavaş geçiyor o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Helcaraxe said: eti topkek en güzeli. çikolatlı bi de bu çok güzel oluyor hakkaten, midem çok dolu ama gene de canım çekti meyveli topkek de güzel oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fena alışkanlık yaptı yalnız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 beyler intense gerçekten iyi, bok atmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 topkek cok kuru geliyor bana,sanki pişirip dısarda bekletilmişcesine.sıvısız tüketilmiyor meret.bogazıma kaçmışlıgı da baya oldugundan,terkettim kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 QueenofSpades said: yemedim hiç :( bilmiyorum +1, o yüzden 2. seçeneği işaretledim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ulan 21 sayfa olmuş sözlükte hiç mi gerçek brownie yemediniz be. Merak ettim yedim de gerçek suflenin yanında burger king suflesi gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Cons said: buda şey sanırım cnbce izleyen nutellacı şişman laytfeminist internet kızlarının yeni trendi FLÖSŞDFLSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abvblizzard said: Cons said: buda şey sanırım cnbce izleyen nutellacı şişman laytfeminist internet kızlarının yeni trendi FLÖSŞDFLSD TAĞBKİ YENİLİYOR Kİ SEVİLİYOR SEVİLİYOR YENİLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abvblizzard said: Ulan 21 sayfa olmuş sözlükte hiç mi gerçek brownie yemediniz be. Merak ettim yedim de gerçek suflenin yanında burger king suflesi gibi bişey. olm insanlar en cok sevdigin yemek sorusuna cevap olarak mcdonalds, bk menusunden cevap veriyo, sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bugün yedim ilk defa çok intense midem bulandı bok gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 browniyle kıyaslayan kim lan saçmalamayın da,ha diyince el altında bulunabilen güzel bişi.tutup gerçek bwowniyle kıyaslıyorsunuz meeeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Üretimden kalkıyor yakında beyler bayanlar. 'Bağımlısı olduk, kıymetlimisss!' diyen sözlük furyasından iseniz 300-500 tane stoklayın. Krize falan girersiniz, aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ama nedennnnnnnnnn :(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 BUNU BEĞENMİYEN VARSA BANA PM ATSIN LAFLAR HAZIRLADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ne zamandır var bilmiyrm ama dün ilk defa 1 tane yedim,tadı damagımda kaldı,spor yaptıgımdan yiyemiyorum cikolata ve türevlerini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 onu bunu bilmem de, kim icat ettiyse bunu paranın ve mevkinin fevlakedenin fevkinde dolanıyor şu an eminim. hele hele patide bile iyi eleştirilerle dolu topici açıldıysa kesin tutmuştur ucuz olması da cabası, burada 500 bazı yerlerde 750 falan. hepsi bir yana, bence cappucinolusunu yaparlarsa günde 5 defa yerim kesinlikle, topkek gibi olanını yemiştim bayağı hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 çok ekstra olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 güzel olmuş işte ya. zıkkım yesin beğenmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar