Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eti Browni Intense

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

buda şey sanırım cnbce izleyen nutellacı şişman laytfeminist internet kızlarının yeni trendi

güzel tespit olmuş ehue.
az önce baktım da mesajların 3/4'ünü atanlar hatun. belki daha da fazla.

hep de;

"ayh ayh regl olunca bir elimde nutella diğer elimde intense ile bulmaktan korkuyorum." tadında mesajlar dsagf.

ha ekşisözlük sağolsun ürünü trend yaptılar. eti de bilerek kısıtlı ve az sürüyor galiba ürünü. merak edip arayan kalmadı abi/abla lafını duyunca daha da bir gaza geliyor alıp tüketmek için. steve jobs stayla.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni yiyebildim geçen gün, baya da beğendim aslında. ama öyle her gün iki kulağıma birer tane sokmadan uyanamıyorum insanları türedi bu ara sağda solda. abartmamak lazım.
ara ara alır yerim buldukça. güzel ama bir o kadar da overrated, enteresan bi durum ehah
Sosyal ağlarda paylaş

reklamı ilgi çekti ya "ohş karı nasıl yiyo lan" şeklinde
iğrenç yiyor bence ama, hayvan kadın
onu geçersek, zaten yeni çıkıp da yeterince reklamı yapılan ürünler böyle bi süre "OFF X'SİZ YAPAMIYORUM" insanları yaratıyor, sonra yavaş yavaş geçiyor o :p
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Ulan 21 sayfa olmuş sözlükte hiç mi gerçek brownie yemediniz be.
Merak ettim yedim de gerçek suflenin yanında burger king suflesi gibi bişey.

olm insanlar en cok sevdigin yemek sorusuna cevap olarak mcdonalds, bk menusunden cevap veriyo, sen ne diyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bilmem de, kim icat ettiyse bunu paranın ve mevkinin fevlakedenin fevkinde dolanıyor şu an eminim.

hele hele patide bile iyi eleştirilerle dolu topici açıldıysa kesin tutmuştur

ucuz olması da cabası, burada 500 bazı yerlerde 750 falan.

hepsi bir yana, bence cappucinolusunu yaparlarsa günde 5 defa yerim kesinlikle, topkek gibi olanını yemiştim bayağı hoşuma gitmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...