copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 barbuş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Gif komik de, gülüp ondan sonra "aa sakatmış, o zaman gülmeyelim" demek daha komik. Bir de ayıp yani, sakat insanlar komik şeyler yapamaz çünkü sakatlar, engelliler, öyle bir kapasiteleri yok demekle aynı şey. Toplumdan ayrı tutulmaması gereken insanlar bunlar, bu tür şeylerle siz tam olarak onu yapıyorsunuz. "Sakatsa komik olamaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 copry sakat olmasa da gülmezdim demiş, ona gitmiyor dolayısıyla bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: o yüzden daha farkli bi boyuttan bakabiliyorum. biraz daha hassas oluyorum yani. senin boyutunu yerim ARTİST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 AHAHAH COK GULDUM, ama sakatmis :( guldugume pisman oldum... slm kaan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Onun boyutu bir high-tower pc kasası kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 giften bisi anlamadim komik bile gelmedi ama pati yorumları güldürdü , baslik amacına ulaştı benim icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Azmodai said: AHAHAH COK GULDUM, ama sakatmis :( guldugume pisman oldum... slm kaan :P Sen kötü oynadığın için klasman dışısın slfdjhfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben de gülemiyorum zira yaptığı hareketi o kadar komik yapan şeyin sebebi olarak sakatlığını görüyorum.Normal bir insan yapsa asıl komik olurdu.Engelli biri yapınca bunu yapmasına sebep olan şeyin onun sakatlığı olduğunu düşünüyorum bu da bana komik gelmiyor.Gerçi ben ismail yk ajdar falan onlara da gülemiyorum. Ohoo ben yazana kadar 2. sayfaya gelinmiş. Engelliler de komik şeyler yapabilir ama siz gülerken ay çok şeker ya da çok zekice diye gülmüyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben gülsem mi gülmesem mi, fikir versin biri bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 copry said: sakat olsa da olmasa da komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Xaenin said: copry sakat olmasa da gülmezdim demiş, ona gitmiyor dolayısıyla bu dediğim. bana mi geliyo yani lan! ben neden gülemedigimi söyledim, daha hassas yaklasiyorum bu konuya. ve bana komik gelmiyor yani yaptigi hareket, gelse belki tebessüm ederdim. gülenlere de kesinlikle dalga geciyolar demedim. zira ilkokul cocugu gibi ''sakata bak yea ehüeüeü'' mentaletisine sahip insanlarin, varolsalar bile, burda olduklarini düsünmüyorum. olsalar bile Allah (c.c)'ye yakin bana uzak, pls. said: Bir de ayıp yani, sakat insanlar komik şeyler yapamaz çünkü sakatlar, engelliler, öyle bir kapasiteleri yok demekle aynı şey. belki tam aksi. genellikle insanlari güldürme kapasiteleri, diger kapasitelerine göre daha fazla. cok gördüm dalga gecen tipler, hassasligim da ondan belki. ha ama komik gelseydi hareketi, gülerdim, icinde dalga gecme unsuru bulundurmadan, sizin yaptiginiz gibi. ama sanmiyorum kahkaha atabilcegimi iste, O ZAANDA EROL TAS GIBI HISSEDERIM =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi eğer güldüyseniz gülün yani. ben begenmedim gülmedim ama neden begeniyorsunuz, sakat o da diyemez kimse. gülün begendiyseniz. bunda bile drama çıktı lan hahah. ayrıca copry^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Saeros said: vaniLLe said: o yüzden daha farkli bi boyuttan bakabiliyorum. biraz daha hassas oluyorum yani. senin boyutunu yerim ARTİST ehiehi gel anam vizyonunu genisleteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sakat insanlar güldüremez mi ? Asıl yaptığı harekete gülmezsek ayrımcılık yapnış oluruz, dalga geçmek ile gülmek ayrı şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: copry said: sakat olsa da olmasa da komik değil. canlı yayında afk olan adam koparmıştı beni napalım arkadaşım, ben mi sakat bıraktım alla alla sanki adam bizim güldüğümüzü görüyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: Xaenin said: copry sakat olmasa da gülmezdim demiş, ona gitmiyor dolayısıyla bu dediğim. bana mi geliyo yani lan! ben neden gülemedigimi söyledim, daha hassas yaklasiyorum bu konuya. ve bana komik gelmiyor yani yaptigi hareket, gelse belki tebessüm ederdim. gülenlere de kesinlikle dalga geciyolar demedim. zira ilkokul cocugu gibi ''sakata bak yea ehüeüeü'' mentaletisine sahip insanlarin, varolsalar bile, burda olduklarini düsünmüyorum. olsalar bile Allah (c.c)'ye yakin bana uzak, pls. said: Bir de ayıp yani, sakat insanlar komik şeyler yapamaz çünkü sakatlar, engelliler, öyle bir kapasiteleri yok demekle aynı şey. belki tam aksi. genellikle insanlari güldürme kapasiteleri, diger kapasitelerine göre daha fazla. cok gördüm dalga gecen tipler, hassasligim da ondan belki. ha ama komik gelseydi hareketi, gülerdim, icinde dalga gecme unsuru bulundurmadan, sizin yaptiginiz gibi. ama sanmiyorum kahkaha atabilcegimi iste, O ZAANDA EROL TAS GIBI HISSEDERIM =P Abi benim üvey kardeşim engelli, hassas olmaktan bahsetme bana hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sen sus lan liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 araya girmişsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecko said: Farinal said: copry said: sakat olsa da olmasa da komik değil. canlı yayında afk olan adam koparmıştı beni napalım arkadaşım, ben mi sakat bıraktım alla alla sanki adam bizim güldüğümüzü görüyo da Abi orçun diyince komik çünkü niyeti belli de, sen "ben mi sakat bıraktım" diyince komik olmuyor ya. Yapma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 amacı orçunla aynı belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sipeyskeyk said: Sakat insanlar güldüremez mi ? Asıl yaptığı harekete gülmezsek ayrımcılık yapnış oluruz, dalga geçmek ile gülmek ayrı şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 senko said: amacı orçunla aynı belki? O zaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 metin şentürk espri yapınca gülmüyor muyuz mesela ? Komik geliyor ama metin şentürk engelli diye kendimizi tutuyor muyuz ? Abartmaya gerek yok yani bazı şeyleri, insanlık da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ahahaha garbıçta konuşulan olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar