Pluton Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Evet diğer konuda yazılmış ama hepsi karışmış birbirinebende bu sorunun cevabını bekliyorum açıkcası. Nasıl bir savunma yapmalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben de kule secimlerini sormak istiyorum. dıs duvara hangi kuleler, ic duvara hangi kuleler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 alliance ı tek kıtada birleştirsek çok rahat olur aslında ama bunun için insanların 1 şehirlerini (eğer suya kıyıları yoksa 2) boşverip diğerlerinin olduğu kıtaya taşınmaları filan gerekir, bu da pek kolay bişey değil açıkçası. 1 şehir çıkarıcak kadar geliştikten sonra o şehri tamamen boş vermek bayağı zor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu isin tek yolu yeni server acıldıgında sıfırdan bulusmak. konuyu dagılmasın bi de soruma cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Hepimiz oyunu öğrenme aşamasındayız iş bu nedenle söyleyeceklerim 100% doğrudur şeklinde algılanmasın. Kişisel kanaatim dengeli bir savunma kurmak en mantıklı hareket şuan. Peki dengeli savunmadan kasıt nedir ? Hemen açıklayayım: İç surlarda 8, dış surlardaysa toplam 16 adet kule dikmek için yer bulunuyor. Şimdi dış surlar ve iç surlar saldırıda bir öncelik sırasına tabi ise bilemiyorum, henüz bilgim yok o konuda en azından. İki tip kule var; bunlardan biri askerlere %100 defans veren tipler(Ranger, Templar, Guardian ve Lookout tower) diğeriyse trap kuleleri. Trap'lerin özelliği her kule için farklı olmak üzere saldıran ünitelerin bir miktarını etkisiz hale getirmesi. Buna level 10(Pitfall trap(10) 1k piyade azaltıyor) üzerinden örnek vermek istersek eğer; karşıdan gelen 2000 piyadenin yarısını etkisiz hale getiriyor. Eğer 3000 piyade geliyorsa bu rakam 1000'de sabit kalıyor ancak gelen piyade sayısı 500 ise örneğin etkisiz hale getirdiği piyade sayısı gelen asker sayısının 50% sini, yani 250'yi geçmiyor. Şimdi buraya kadar yazdıklarımı "e biz bunları zaten biliyorduk be hacı" şeklinde düşünenler olacaktır, ben yazayım dursun kenarda ileride c/p yaparım :) Gelelim dengeli savunmaya. Dış surlara her trap kulelerinden 4'er tane, iç surlaraysa 100% defans sağlayan kulelerden 2'şer tane yapabilirsiniz. Bu sırada lookout tower'ı bunlardan ödün vererek yapmanız gerekiyor tabii ki. Bu yazdıklarım çok genel, bunu kendiniz spesifik hale getirebilirsiniz. Örneğin ranger yerine templar'a ağırlık vermişseniz ranger tower yapmak gayet mantıksız bir hareket olur. Benzer olarak trap'ler içinse size en çok tehdit oluşturan düşmanın bilgilerine sahipseniz; örneğin mage ağırlıklı bir ordusu var ise arcane trap'e ağırlık vermek daha mantıklı geliyor kulağa. Bütün bunları düşünürken yapacağınız herhangi bir dizilim hatası size kaynak kaybettirmiyor söz konusu kuleler olduğunda çünkü yok ettiğiniz kulelerin tüm kaynağı geri dönüyor. Kaybettiğiniz tek şey zamanınız oluyor. Romelic Edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben mesela piyade üstüne gidiyorum (en hızlı onlar train oluyor) , guardian ve ranger atlı/piyade ye karşı savunmayı . trapler de ağırlıklı olarak magelere karşı olucak. templar araya serpiştirebilirim (templar towerlarım kadar) ve saldırıda mass berserker düşünüyorum. tabi herkesi alamam bu taktikle o yüzden ikinci şehre stable abanıp knight koyarım diye düşündüm scout raporuna göre bir orduyla giricem artık. tempların da extra loot taşıması var millet dungeon raid de çoşturuyormuş belki onuda denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 korumadan çıktığın gün eşşek yüküyle ordun oluyor çıkar çıkmaz sağda solda kalesi olan kim varsa assault atıyorsun askerleri kalmıyor sonra bunu düzenli olarak tekrarlayınca kimse saldıramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bol bol trap tower = PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Pluton biz senle dip dibeyiz bu arada, saldırı falan olursa söyle support yolliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu towerlari nasil nereye kuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 duvarlarda yer var kule icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 level kac duvarda cikiyor bu tower koyma yerleri? bende level 3 duvar var su an ve her taraf duz tower koymak icin yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bazı şehirlerde öyle buglar var. supportla iletişime geçmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Pha said: Pluton biz senle dip dibeyiz bu arada, saldırı falan olursa söyle support yolliyim. harika olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ondskan said: Gelelim dengeli savunmaya. Dış surlara her trap kulelerinden 4'er tane, iç surlaraysa 100% defans sağlayan kulelerden 2'şer tane yapabilirsiniz. Bu sırada lookout tower'ı bunlardan ödün vererek yapmanız gerekiyor tabii ki. Şimdi dış duvara 4er tane kule yapıcam ama bu kulelerin orantılı olarak dagıtılmasının bir onemi var mı onu merak ediyorum. Tahminimce yoktur. Yani 4 aynı kuleden yanyana yerlestirsek birsey farketmez herelde. Bi de bu trap kuleleri Arcane, Barricade, Pitfall ve Camouflage mı? Bir de Ballista var ama onu es geciyoruz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Revenant said: level kac duvarda cikiyor bu tower koyma yerleri? bende level 3 duvar var su an ve her taraf duz tower koymak icin yer yok. bug o bende de var :l şu da topigi ama sallayan yok http://www.lordofultima.com/index.php//en/forum/showthread.php?tid=40514&page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha çok acayip bi bugmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar