-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Başka varmı yeni gelenlerden banlı, çok yanlız hissediyorum :( Yeni gelenlerden banlanılırmı lan asdasda. Ne yaptıgımı bile hatırlamıyorum.
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sende kaderinin ne olduğunu öğrenecek ve gitmen gereken yeri bulacaksın.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 o zaman bu şarkı tüm liselilere http://www.youtube.com/watch?v=DGObMhE3Kgs
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Postta kasmıyodum. Zaten bu acc kendimi bilgim bileli banlı. Niye bilmiom. Ayrıca liseli facebook falan.
Arma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yeni gelenlerden banlanma sebebi genelde fake kız topiclerinde yardırmayla oluyor.
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yeni gelen birine hoşgelmedin mi dedin?
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ahahaha ben herhalde paticik.com dan banlı olan tek kişiyim.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben de yeni gelenlerden banlanmistim aylar önce =P hatta süresizdi ama nefr'in insafina geldik, tesekkür ediyorum kendisine burdan sdfg.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Siz kermitin suç dosyasına bir bakın. -Pati Petten banlanan tek kişi -Genel moderasyondan banlanan tek kişi -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. O yüzden kendinizi şanslı hissedin.
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Xaenin said: Siz kermitin suç dosyasına bir bakın. -Pati Petten banlanan tek kişi -Genel moderasyondan banlanan tek kişi -[b]Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi.[/b] O yüzden kendinizi şanslı hissedin. 3. efsaneymiş gerçekten :D helal kermit işte dürüstlük
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kermit said: -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. abi yok artık HAHAHAHAH
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra "sovyet rusyada kızlar, facebooktan gecko'yu ekler." yazıcaktı işte ._.
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Xaenin said: -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. what? AHAHAH.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Redeagle said: Farinal said: gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra "sovyet rusyada kızlar, facebooktan gecko'yu ekler." yazıcaktı işte ._. ama o ayarda yazamamış işte... daha çok yoda vari olmuş
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Xaenin said: Siz kermitin suç dosyasına bir bakın. -Pati Petten banlanan tek kişi -Genel moderasyondan banlanan tek kişi -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. O yüzden kendinizi şanslı hissedin. ahahaha
kerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: ama o ayarda yazamamış işte... daha çok yoda vari olmuş LASJKDASKOLAS
Öne çıkan mesajlar