-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Başka varmı yeni gelenlerden banlı, çok yanlız hissediyorum :( Yeni gelenlerden banlanılırmı lan asdasda. Ne yaptıgımı bile hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 post mu kasıyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 üzülme büyüyünce geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sende kaderinin ne olduğunu öğrenecek ve gitmen gereken yeri bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 o zaman bu şarkı tüm liselilere http://www.youtube.com/watch?v=DGObMhE3Kgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Postta kasmıyodum. Zaten bu acc kendimi bilgim bileli banlı. Niye bilmiom. Ayrıca liseli facebook falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BENDE BANLIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yeni gelenlerden banlanma sebebi genelde fake kız topiclerinde yardırmayla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yeni gelen birine hoşgelmedin mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ahahaha ben herhalde paticik.com dan banlı olan tek kişiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ben de yeni gelenlerden banlanmistim aylar önce =P hatta süresizdi ama nefr'in insafina geldik, tesekkür ediyorum kendisine burdan sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Siz kermitin suç dosyasına bir bakın. -Pati Petten banlanan tek kişi -Genel moderasyondan banlanan tek kişi -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. O yüzden kendinizi şanslı hissedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Xaenin said: Siz kermitin suç dosyasına bir bakın. -Pati Petten banlanan tek kişi -Genel moderasyondan banlanan tek kişi -[b]Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi.[/b] O yüzden kendinizi şanslı hissedin. 3. efsaneymiş gerçekten :D helal kermit işte dürüstlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 kermit said: -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. abi yok artık HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ahahahah efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra "sovyet rusyada kızlar, facebooktan gecko'yu ekler." yazıcaktı işte ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ahahahahaha 3. sü çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Xaenin said: -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. what? AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Redeagle said: Farinal said: gecko said: Farinal said: gecko said: üzülme büyüyünce geçer bu mesaja gelecek cevaplar: 1-sen büyüdün mü 2-liseli 3-facebook bu mesaja gelecek cevaplar : 1- in soviet russia, to friends adds gecko you 2- oooooo manyak laf manyak laf manyak 3- bulamadım lan bunu soviet fail olmuş yapamamışsın ama doğaldır lisede tarih bitiyor çünkü 1. dünya savaşından sonra "sovyet rusyada kızlar, facebooktan gecko'yu ekler." yazıcaktı işte ._. ama o ayarda yazamamış işte... daha çok yoda vari olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Xaenin said: Siz kermitin suç dosyasına bir bakın. -Pati Petten banlanan tek kişi -Genel moderasyondan banlanan tek kişi -Fake açıp, sonra ne gerek var ya şimdi diyip, TW accountuyla ip ban atıp main accountunu da banlayan tek kişi. O yüzden kendinizi şanslı hissedin. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: ama o ayarda yazamamış işte... daha çok yoda vari olmuş LASJKDASKOLAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar