Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Avustralya. Cennet gibi plajlari, sicak kanli insani ve harika modern sehri ile meshur cennet ulke.... tabi ufak tefek sorunlari da var. Sharky icin gelsin. http://admin.cracked.com/article_17173_7-terrifying-creatures-youll-never-see-coming.htmlhttp://www.cracked.com/article_16868_6-deadliest-creatures-that-can-fit-in-your-shoe.html veeeAustralia Sharky, bu resim de sana gelsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hastasin azmo. biri kurtarsin su cocugu arabistandan, yedi kafayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi, sharky safari de mi yaşayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adamımı gönderiyorum, halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 MAYBE THE DINGO ATE YOUR BABY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben de istiyorum bi gün gitmek. ama vahsi hayatini görmiyim bi zahmet. antenli ve esseksel boyutlarda karincalar görürsem ölürüm. annem bile gitti avustralyaya, kadin döneli 2 sene olcak ama o cümleye ne zaman ''ben avustralyadaykene...'' diye baslasa, ben depar atarak odama kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 arı yoksa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 off bunlar ne ya. kangurularla koalalar neyinize yetmiyo ya, saçma sapan türler filan öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tazmanya canavarı geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 koala dedigin sevimli hyavan var ya, dunyanin en buyuk serrefsizi, bakmayin ole durduguna. son mesajim olcak konuda, buyrun, harika bir ozet. said: Just The Facts 1. Australia is the largest island nation in the world, straddling the border of the Pacific and Indian Ocean. 2. It has a rich and exotic ecosystem supporting fantastic flora and fauna...all of which were unfortunately eaten by the monsters that live there. 3. Its primary spoken language is screaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 peki... peki ya lemurlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1.5 ay kaldım, örümcek değil sinek yoktu be tabi kış mevsimiydi dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 neyşinıl coğrafikte bi şey vardı in the summertimee diye şarkısı vardı güzel hatta ha bondi rescue bondi sahili harika lan dünyanın her yerinden turistler var bi bikinililer vardı abovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aborjinlerle sörf yapmak vardı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 3. Its primary spoken language is screaming. ahahahahasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 beyle beyle hatunlar var bide dünyanın en kalabalık plajlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ShadowFury said: peki... peki ya lemurlar??? madagascarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Şu hayvan baya ilginçmiş yalnız http://www.youtube.com/watch?v=cpME-jNSC2U&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 amazonlarda herşeyin en beteri var, avustralya'daki bilumum vahşi hayat evcil kalır. mağara duvarından uçan yarasa üstüne atlayıp yiyen 30 cm'lik çıyan filan varmış ya. 2012'deki gibi dünya batsa gene gitmem oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Çok fena kitlendim abi cracked'e, bağıra bağıra okuyorum. The 6 biggest assholes in the animal kingdom baya iyi. "In technical terms, lions are what Samuel L. Jackson would call "motherfuckers." If there is one thing lions love to do, it's moms." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Azmodai said: 2. It has a rich and exotic ecosystem supporting fantastic flora and fauna...all of which were unfortunately eaten by the monsters that live there. http://img682.imageshack.us/img682/6172/ichmspider.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 SeaGle said: bondi sahili harika lan dünyanın her yerinden turistler var bi bikinililer vardı abovvv bondi sahane tabii en unlu plaji ama tum plajlar sahane burada gerci. guzelligi su, sehrin ortasinda cennetten plajlar bunlar, haftasonu gidip girebilirsin, piknik yapabilirsin, ikisinide yapabilirsin. (arkadalarinda milli parklar var bazilarinin) milli park bi ton var zaten yine barbeku vs yapabilecegin, koca koca degisik hayvanlar goruyorsun ayni zamanda. http://lh3.ggpht.com/_7z_LFOBFjOc/SceeCjOJByI/AAAAAAAAA0o/kTds4qLlksE/s912/DSCF2072.JPG gibi gibi. ya da http://lh6.ggpht.com/_7z_LFOBFjOc/Sc8wtCE6-II/AAAAAAAAA3A/gez3qBze8Kk/s912/DSCF2089.JPG hayvanat bahcesine pek gerek kalmiyo yani. dogasi en sevdigi yanim tabii oyle olunca bu yanida var tabii.. Dunya'nin en zehirli hayvanlari burada, isin kotusu her yerdeler. ben mutemadiyen bahcede orumcek katlediyorum, bir kac defada redback oldurdum. ucan koca koca hamambocekleri var her yerde, evede giriyolar arada kapi acik kalinca tabii.. bilimum hayvanat var yani. isin ilginci avustralya dunyanin zehirli hayvanlarina ev sahipligi yaparken, yeni zelanda da hic zehirli hayvan yok, gidip ormanda uyuyabilirsin mesela. burada intiharla es deger bisi tabii :) denizde ayni sekilde en zehirli deniz canlilarina ev sahipligi yapiyor. Box jellyfish karsilasabileceginiz en kotu seylerden biri. tuzlu su timsahi var dneizde mesela, bayagi buyukler, kopekbaligindan bahsetmiyorum bile. hatta shell topliyim demen bile hata cone shell aliyim derken olebilirsin zehirlisine denk gelip.. kisacasi tehlikeli ama bir o kadar guzel bir ulke dogal bakimdan. baska bisiyide yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kutu denizanası, doğal işkence abi ölüm lan denizanasından korkar oldum o hayvan yüzünden, allahtan burda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar