throine Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oooo tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ABİİİİ Tebrikler!! Çok sevindim lan^^ Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 OHA TEBRİKLER SERCAN LEMS Cuma bunu kutlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahahahah mükemmel,tebrikler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vaaay ^^ cok yaratici bi sekilde aciklamis yalniz esin, o kadar ugrastan sonra hic beklemedigin bi sonucla karsilasmak süper olsa gerek ehuh. hayirli ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esin kim lan, Eliz. Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bıhıhı pardon kağan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oba hayirli olsun yalniz dreagloth said: Emin değilim, muhtemelen yok, ama bir ipucu varmış; 1.kelimede K, 2. kelimede B, 3. kelimede de M harfi varmış. 3. kelimede M yokmus hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 E baba oluyorsun aşkım da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ama o da olmuyor 1. kelime k imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1. kelimede k olmuo ozmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tebrikler :) Yalnız çocuk büyüyüp buralara gelince başlığını beğenmeyebilir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 heh farmetmiceksiniz sanmıştım ipucunu neyse :) evet orda da ben yanlış anlamışım. Dreag jr. beğenir, beğenmezse kendisi için açar :P Bu arada, biz cinsiyet belli olup, isimlerde kararsızlaşmaya başlayınca, şöyle 3-4 isimlik bir anket ekletebilirim sae ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha mükemmel ! pazar günü kutluyoruz za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oo hayırlı olsun dreag :D büyüyünce basketçi yaparız direkt,getir yanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Galatasaraylı olucak dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çocuk doğuştan bahtsız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 doğru yolu bulacağına inanıyorum cocuğun. sarı lacivert yoldan geçer o da demedi demeyin. sdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Arkadaşlar, bizim sülalede 200 kişi falan var, Beşiktaşlı olmayan sayısı 4. Onlarda gelin ve damatlar arasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 lololol işte bu seçme şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 18 yaşına gelmeden önce bu haberi vermeyin çocuğa, psikolojisi bozulmasın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 benim evlenme vaktim gelmiş ya çok duygulanıyorum işin içinde çocuk falan olunca asdasd tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahaha harika çengel bulmaca gibi -hmmm! A.. Ş... K... hah! evet AŞKIM -S... E.. yok yok olmadı! B.. A.. BANA? -B.. A.. B.. BABS? hass... BABA! :/ baba oluyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: benim evlenme vaktim gelmiş ya çok duygulanıyorum işin içinde çocuk falan olunca asdasd sorma. :) kız da çok istiyor anne olmak ama ben pek cesaret edemiyom zira daha askere gitmedim. eş, ana-baba hasretinin üzerine çocuk eklenmesin diyorum ama belli de olmaz. hele bebek fotoları gördükçe of of. :D tekrar tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sinad said: ahaha harika çengel bulmaca gibi -hmmm! A.. Ş... K... hah! evet AŞKIM -S... E.. yok yok olmadı! B.. A.. BANA? -B.. A.. B.. BABS? hass... BABA! :/ baba oluyom lan! benim aklımda daha çok ALLAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH BABA OLUYORUM LAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN die bi bağırma canlandı ahgfadffasfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar