Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

plastik bardaktaki kahveniz çok mu sıcak? bu bardak için sorun değil:

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

evet her gün okula cebimde cam fincanla gidiyorum, derslerde yanımda taşıyorum. bişey içtikten sonra şevket abi'nin lavabosunda yıkayıp selpakla kuruluyorum.

valla ben bizim okulun kantinindeki elemandan cam bardakta dediğimde veriyodu
sizinkindede öyle bi olay vardır bence bi sor
Mesaj tarihi:
ilk bardak starbaks bardağı.

abiler zaten bir starbaks bardağı bir gloria jeans bardağı kullanmışlar videoda.

mesaj alakalı kurumlara ulaşır umuduyla mıdır nedir?

yoksa kim alıp da saracak bu zımbırtıyı içinde kahve içtiği her plastik bardağa
Mesaj tarihi:
tasima maliyetlerine etki edebilecek bir sey evet, zaten soylenmis. ilk once logo fln gozukuyor sandim, hani marka belli oluyor acisindan ama diger denemelerde cok ilginc sekillere giriyor. sanmiyorum kullanacaklarini bu ilginc goruntu yuzunden. bir cok insana itici gelir ki bu kullanilan iki ornek firma gayet sekilci firmalar, ozen gosteriyorlar boyle seylere.
Mesaj tarihi:
farklı şekillere girmesinin nedeni "bakın böyle de kabartabiliyoruz" göstermek için.

yoksa "starbucks" kartonlarının bazıları düzgün kabarırken diğerleri rasgele kabarmıycak herhalde...
Mesaj tarihi:
camda cok saglikli olamayabilir =)
iyi sinterlesmemis cam&porselen daha olumcul olabilir yani plastik bardaklardan

o maddeye 2.kez sicak sivi eklenince sapitiyor heralde ilkinde gayet duzgun sekilde s.bucks amblemi cikiyor 2.dede dibinde kahve olan boyle mutasyona ugramis gibi garip sekiller aliyor
Mesaj tarihi:
kullandıkları kaplama normal kaynar su ile çalışıyor. adamın dediğine göre zehirli değilmiş. farklı kalınlıklara göre öle garip kabarabiliyormuş. basit bi endotermik reaksiyonmuş işte. zehirli değilmiş

diğer yandan adamın öbür işleri de bi işe yaramaz şeyler. bi sürü dergiye konu olmuş amcam. ama bakınca kullanılacak bişi yok hani yaptıklarında.
Mesaj tarihi:
bu bardak basarili birseyse alicisi cok olur. bizde kahve kulturu yok, cay kulturu var daha cok, yurtdisinda kahve dukkanlari coktur her adim basi ve bardaklari genelde hep boyledir, kartondan.

pazar buyuk yani oldukca.
Mesaj tarihi:
ben simdiye kadar hic sikinti cekmedim valla,
yani nrden alisan al kahveyi satici adam sunta degilse kulplu bardakta verir yada starbucks gibi iste etrafina karton sarar.

bu pazarlama basarisi yuksek bir urun olmaz, anca ilginc icatlar kategorisindeki yerini alir.

colaya mentoz atmak gibi bisi olmus, yada instant ice gibin iste.
  • Yeni Oluştur...