Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ulan yine koku olayına geldiler ilk sezondaki. hey allam ya... ulan ilk bölümden buldunuz niye kullanmıyorsunuz 50 bölümdür... bak sinirlendim ya

ayrıca halüsinasyon olayı iyiydi. hatta bence 1-2 bölüm yuttursalardı gerçekmiş gibi, daha bile güzel olurdu

Mesaj tarihi:
ahah benim de niyeyse ilk o geldi aklıma.

Bir de

şu an, kaç bölüm ayrı düşmüş karakterlerin bir bölümde böyle zincirleme birbirlerini bulmaları hafif tuhaf oldu sanki.

Mesaj tarihi:

Ben beğendim bu bölümü. Bakalım vali-rick kapışması nasıl olacak. Bunun dışında mişon'un kokuyu keşfetmiş olması salakça değil miydi? Mişon zaten 2 zombiyi etrafında gezdirerek bunu farketmiş olmalıydı.

Mesaj tarihi:
O onları belli ki sadece hamallık ve tanıdık oldukları için tutmuş. Hani sanmıyorum onları kullanarak kamufle olmaya kastığını.

Ya çok uzaktan takip ediyor ya da direk dalıyor zaten olaylara genelde.
Mesaj tarihi:
iyi bölümdü yine aksiyon haliyle azalacak her bölüm o kadar aksiyon olsa 2 kişi kalırlar zaten.

Rick de valla şunun ucundan döndü

http://basementrejects.com/wp-content/uploads/2011/08/shining-jack1.jpg

Mesaj tarihi:

6

iyi neyse telefon olayını uzun sürdürmediler, tırlatmadan kurtuldu görev adamı.

merle dayağın kralını yiyecek artık kesin belli oldu.

rick ve darıl bunların mekanı yıkar yalnız ahah. mişon zaten trinity sahnesi çekti bunlara direkt lol

Mesaj tarihi:
megg aslı tandoğana benziyor bayağı=)

spo

ya daryl ya müthiş bir insan,böyle karekterlere bayılıyom, o kadar şeyden geçmiş hayatında,çok kötü bir çocukluk geçirmiş belli gene de içinde bir yerlerde o iyiliği-insanlığı kaybetmemiş...bir de merle'e bak!!!!pislikk...

Andrea da sonunda muradına erdi sdf.

Mesaj tarihi:
Seele said:

4

bir insan bir zombi filmi izlerken anira anira evin icinde bagira bagira aglarmi arkadas. rick reyiz cok iyi oynadi. lori gibi bir karaktersiz kariya göz yasi dökmeseydi iyiydi. bizim cay isi arada kaynadi.

ben direk ffledim
ne duygusala bağlamışsınız
sırf bu kadar ağlayan vcar diye tekrar izledim ileri sarmadan
yine bir şey olmadı
lori lan daha ne istiyonuz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...