Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kendini asarak öldüren vardı bi bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 son 2 bölüm kötüydü, dizinin gidişatı sona doğru gidiyo gibi biticek heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yoo gayet iyiydi, hele 2. sezona göre değerlendirirsek aşmış bir dizi oldu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 onca ekşından sonra bu bölüm yavaş kaldı. şu vali de ne ayak bi anlasak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Lorinin sesi bile diziyi 2dk da tirtlaştırdı asklfjaslkfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ulan yine koku olayına geldiler ilk sezondaki. hey allam ya... ulan ilk bölümden buldunuz niye kullanmıyorsunuz 50 bölümdür... bak sinirlendim ya ayrıca halüsinasyon olayı iyiydi. hatta bence 1-2 bölüm yuttursalardı gerçekmiş gibi, daha bile güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 governor çinlinin hatunu kütürdetcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ahah benim de niyeyse ilk o geldi aklıma. Bir de şu an, kaç bölüm ayrı düşmüş karakterlerin bir bölümde böyle zincirleme birbirlerini bulmaları hafif tuhaf oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ben beğendim bu bölümü. Bakalım vali-rick kapışması nasıl olacak. Bunun dışında mişon'un kokuyu keşfetmiş olması salakça değil miydi? Mişon zaten 2 zombiyi etrafında gezdirerek bunu farketmiş olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 O onları belli ki sadece hamallık ve tanıdık oldukları için tutmuş. Hani sanmıyorum onları kullanarak kamufle olmaya kastığını. Ya çok uzaktan takip ediyor ya da direk dalıyor zaten olaylara genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hayli başarılı bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 iyi bölümdü yine aksiyon haliyle azalacak her bölüm o kadar aksiyon olsa 2 kişi kalırlar zaten. Rick de valla şunun ucundan döndü http://basementrejects.com/wp-content/uploads/2011/08/shining-jack1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Takip sekansının başındaki davranışlarla sonundakiler birbirini tutmuyor, sonda oldukça out of character davranmışlar karakterleri çark ediyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5888780_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oh be sonunda sarı çiyamın kaseyi de gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Xenocide said: oh be sonunda sarı çiyamın kaseyi de gördük. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 progamer said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5888780_700b_v1.jpg dfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Silphatos said: governor çinlinin hatunu kütürdetcek asyaliya zaten uyuz oluyorum. valide yaparsa. gider yakarim oralari cok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 MMXXII said: R.A.T.Z. Rick Berserker moda geçmiş Recklessness açmıs enrage olmus raging blow patlata patlata ilerliyor :D özel bi gif yapmak lazım bu sahneye yakışır rick abimize B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 6 iyi neyse telefon olayını uzun sürdürmediler, tırlatmadan kurtuldu görev adamı. merle dayağın kralını yiyecek artık kesin belli oldu. rick ve darıl bunların mekanı yıkar yalnız ahah. mişon zaten trinity sahnesi çekti bunlara direkt lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 6. bölüm 5 dakkalık bölümmüş de işte prosedür gereği 40 dakka izleidk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 megg aslı tandoğana benziyor bayağı=) spo ya daryl ya müthiş bir insan,böyle karekterlere bayılıyom, o kadar şeyden geçmiş hayatında,çok kötü bir çocukluk geçirmiş belli gene de içinde bir yerlerde o iyiliği-insanlığı kaybetmemiş...bir de merle'e bak!!!!pislikk... Andrea da sonunda muradına erdi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Abi merle gerçekten o kadar lüzumsuz kötü ki. Böyle aptal kötüye hiç tahammülüm yok. Daryl öldürsün bitsin bu mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 2. sezon son bölümeir 3. sezonu izledim fena değil sanki yaw yalnız virüs neden var neler oluyor hiç bulaşmayınca filler gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Seele said: 4 bir insan bir zombi filmi izlerken anira anira evin icinde bagira bagira aglarmi arkadas. rick reyiz cok iyi oynadi. lori gibi bir karaktersiz kariya göz yasi dökmeseydi iyiydi. bizim cay isi arada kaynadi. ben direk ffledim ne duygusala bağlamışsınız sırf bu kadar ağlayan vcar diye tekrar izledim ileri sarmadan yine bir şey olmadı lori lan daha ne istiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar