Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

bende sabah izlemiştim yorumlamayı unuttum asdfdsa

çizgi roman harici düşündüğümüzde bence çok güzel bir bölüm olmuş. Ama malesef ben düşünemiyorum :) Yine de çok sevdim, bu sefer hafif spo vermem gerekirse;

Çizgi romandan, ama geçen sefer ki gibi hayvani spo değil

Gleen'le Rick aslında sokakta karşılaşıyorlar, Glenn kurtarıyor ve direk kampa götürüyordu Rick'i. Orada Lori'yi görüyordu. Lori'de öyle boş anlarda ormana kaçıp Shane'e veren bir tip değil, gayet namuslu bir bacımızdı(sonrası var :F) ondan sonra Rick ve Glenn ellerinde fazla silah olmadığından şehre girmek için yola çıkıyorlardı. Rick zombileri inceliyor bu arada bol bol koku teorisini ortaya atıyor. Glenn ile üstlerine sürüp gidip silahçıyı soyup dönerken yağmur yağıyor, kaçıyorlar vs. vs.

Şimdi bu olaylar yaklaşık 20-30 sayfada dönüyordu, adamlar birbirinden kopuk olayları bence dizide gayet hoş bağlamışlar.

Hani Social Network hakkında birşey demiştim ya, basit ve anlamsız bir konudan bu kadar güzel bir film çıkarıldığı için ders niteliğindedir diye,

Frank Darabont'ta birbirinden alakasız iki-üç olayı birbirine bağlayıp normalde çizgi romana bağlı kalsa izlenmeyecek şeyi, çok daha iyi bir şekilde bir bölümde anlatmayı başarmış. Bu yüzden bile sadece bu dizi izlenir.

Onun dışında Rick karakteri cidden çizgi romandakinden kat kat kat daha iyi bir tip olmuş. Ha birde çizgi romanda olmadığı kadar çok sağ kalan var dizide adsf

misal, (ağır spo olabilir kimine göre)

çatıdaki eleman, zenci, meksikalı, kadın zenci, kısacası o grupta andrea ve glenn hariç herkes kolpa asdf

Cümleler biraz karışık oldu ama anlaşılsın plx, 5 saattir ödev yapıyorum asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

Maxuth said:

guzel bolumdu bencede
çekik gozlu elemani sevdim bayagi:D

spo 2

Sanirim çatida unuttuklari eleman bir ara karsilarina çikacak yine
Zenci geri gelirken alet çantasini devirmisti, sanirim chainsaw onun içindeydi
Eleman elini kesip kurtulursa, payback is a bitch olacak

Abi...

eli yerine kelepçeyi kesse?

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Zaten Türkçe altyazıyı İngilizce altyazı dan çevirmiyorlar mı?

Oyle de ingilizcesini de bulamadim diye yakiniyorum iste. Hani Turkesi yok zaten piyasada, ingilizcesi ile idare edeyim demistim.

Neyse divxplanet'e yuklenmis, ordan aldim sonradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...