Mortis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çatıdaki adam zombielerin lideri olacak bence bilinç geliştirmiş zombi olup intikamını alacak DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu zombi olaylari komedili olmayinca pek sarmiyo lan artik, ya da zombiler daha agresif olmayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 2.Bölümde güzeldi tek eksisi kısa olması, 45 dakka yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bende sabah izlemiştim yorumlamayı unuttum asdfdsa çizgi roman harici düşündüğümüzde bence çok güzel bir bölüm olmuş. Ama malesef ben düşünemiyorum :) Yine de çok sevdim, bu sefer hafif spo vermem gerekirse; Çizgi romandan, ama geçen sefer ki gibi hayvani spo değil Gleen'le Rick aslında sokakta karşılaşıyorlar, Glenn kurtarıyor ve direk kampa götürüyordu Rick'i. Orada Lori'yi görüyordu. Lori'de öyle boş anlarda ormana kaçıp Shane'e veren bir tip değil, gayet namuslu bir bacımızdı(sonrası var :F) ondan sonra Rick ve Glenn ellerinde fazla silah olmadığından şehre girmek için yola çıkıyorlardı. Rick zombileri inceliyor bu arada bol bol koku teorisini ortaya atıyor. Glenn ile üstlerine sürüp gidip silahçıyı soyup dönerken yağmur yağıyor, kaçıyorlar vs. vs. Şimdi bu olaylar yaklaşık 20-30 sayfada dönüyordu, adamlar birbirinden kopuk olayları bence dizide gayet hoş bağlamışlar. Hani Social Network hakkında birşey demiştim ya, basit ve anlamsız bir konudan bu kadar güzel bir film çıkarıldığı için ders niteliğindedir diye, Frank Darabont'ta birbirinden alakasız iki-üç olayı birbirine bağlayıp normalde çizgi romana bağlı kalsa izlenmeyecek şeyi, çok daha iyi bir şekilde bir bölümde anlatmayı başarmış. Bu yüzden bile sadece bu dizi izlenir. Onun dışında Rick karakteri cidden çizgi romandakinden kat kat kat daha iyi bir tip olmuş. Ha birde çizgi romanda olmadığı kadar çok sağ kalan var dizide adsf misal, (ağır spo olabilir kimine göre) çatıdaki eleman, zenci, meksikalı, kadın zenci, kısacası o grupta andrea ve glenn hariç herkes kolpa asdf Cümleler biraz karışık oldu ama anlaşılsın plx, 5 saattir ödev yapıyorum asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çizgi romanı nerden bulabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 torrent diye bişey olduğunu duydum ben öyle yerlerde oluyomuş böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çizgi romanı okumadım, ilk bölümü demin izledim; çok çok kaliteli bi yapımmış helal doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ilk 2 bölümü izledim gayet iyi başladı. Umarım buda sonradan çizgisini bozmazda ağız tadıyla yeni bir dizi izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 2. bölümü de beğenmedim. İlk sahne ne öyle asdf "dön arkanı" ayıp ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 başından sonuna kadar bir film izleyemeyen bi oda arkadaşımla iki bölümü üstüste izledik, demek ki dizi güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Maxuth said: guzel bolumdu bencede çekik gozlu elemani sevdim bayagi:D spo 2 Sanirim çatida unuttuklari eleman bir ara karsilarina çikacak yine Zenci geri gelirken alet çantasini devirmisti, sanirim chainsaw onun içindeydi Eleman elini kesip kurtulursa, payback is a bitch olacak Abi... eli yerine kelepçeyi kesse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 o kelepçeyi testere ile kesene kadar iki kolunu bi de iki bacağını keser adam. 2 kolu kesemez gibi teknik olarak ama uğraşırsa keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 spoiler Zenci abi kaçarken, çatıya çıkan kapıyı zincirle kitledi. Zombi felan giremez oraya, adamda kelepçeyi kesecek zamanı bulur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Slint said: Red said: 1.09 gb lık ctu versiyonu mu ? Evet bunun görüntü kalitesi çok kötü. ctu'dan baskasi da cikarsa keske.. ctu ara ara cok fena siciyo, standart bi kalite sunamiyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Hiç bişey yapmadan beklese açlıktan ölür, Kelepçe yerine kolunu bacağını kesse zaten kan kaybından ölür hem bir yere gidemez o halde de olduğu yerde yine ölür ee ne diye kendine eziyet etsin ki, her halukar da ölecek. Tek şansı kelepçeyi kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 İleri bölümlerde kesin tek elli piskopat olarak bizimkilerin peşine düşecektir. Acele ile elini kesip atacaktır kapının kilitli olduğunu bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs209.snc4/38773_10150236310140296_893565295_13660487_275279_n.jpg asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çok güldüm ya bu bölümde ben. özellikle sokak sahnesinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aslında o kadar iyi bölüm değildi ama gayet sevdirdi gene kendini kereta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Replik kacirmadan izleyebilmek icin ingilizce alt yazi aradim ama basarili olamadim. Dizi ile birlikte cikmiyor mu bunlarin ingilizceleri de ? Oturup ayrica ingilizce alt yazi mi hazirliyorlar Turkce'ye cevirmeden once acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben de dizi ile birlikte çıkıyo diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Zaten Türkçe altyazıyı İngilizce altyazı dan çevirmiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.addic7ed.com/ şurda baya hızlı çıkarıyorlar ingilizcelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 DarKRideR said: Zaten Türkçe altyazıyı İngilizce altyazı dan çevirmiyorlar mı? Oyle de ingilizcesini de bulamadim diye yakiniyorum iste. Hani Turkesi yok zaten piyasada, ingilizcesi ile idare edeyim demistim. Neyse divxplanet'e yuklenmis, ordan aldim sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ingilizce altyazı da dizi çıktıktan sonra çeviriliyor di. hatta bakarsan yabancı altyazı sitelerine bazen portekizce fln ingilizceden çevrilmiş oluyor. kimin hızlı çalıştığına bağlı :) pınar batum lostu çevirirken ingilizce çeviriyi kullanmadan kendisi kulaktan çeviriyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar