Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

güzel bir başlangıç olmuş

Böle işin içine o en yakın arkı gibi gözüken polisin karısını düdükleme kısmı girince "off hayıır" dedim. Zombi filmine koyma hacıt böle şeyler ya, güzel bi kız koy onla flörtleş de gidip de böle karısı aldatmasın en yakın arkı ile falan bi de onla uğraşmayalım zombiler varken. Resmen sevmedim o kısmı hikayede.

Bir de at olayı harbi çok mal adam atla mal mmal şehire girdi yan ne mobilitysi var atın ne bişey mal gibi kaldı. olan ata oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ben tam tersi sevdim o olayı. sonuçta karısı, elemanın öldüğünü zannediyor ve yeni dünyada böyle bir ilişki şeettiriyor.

kaç ay oldu acaba.hani çiçek dediğin 2 haftada soluyor.hani bi 3 ay diyelim misal.hemen 3 ayda yeni dunya ayagına öyle yaptıysa ayıp :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sabonis said:

ben tam tersi sevdim o olayı. sonuçta karısı, elemanın öldüğünü zannediyor ve yeni dünyada böyle bir ilişki şeettiriyor.

kaç ay oldu acaba.hani çiçek dediğin 2 haftada soluyor.hani bi 3 ay diyelim misal.hemen 3 ayda yeni dunya ayagına öyle yaptıysa ayıp :)

Çizgi romandan ilk bölüm

Çizgi romanda birlikte değiller, sadece Atlanta yolunda bir kere ne olduğunu anlamadan birlikte oluyorlar, Shane buna aşık ama Lori sürekli pişman vs.

Gerçi 4. cilde kadar okudum bende asdf ileride belki yeni şeyler çıkmış olabilir.

Onun dışında çizgi romanda tank içine girme olayı yok. Sadece tank var orada görüyor, sonra zombiler kuşatıyor bunu derken telsizden ona seslenen eleman ki ileride Glenn adlı bir Asyalı olduğunu göreceksiniz (OH WAİ,SPO) kaçmaya çalışırken gelip çekip onu kurtarıyor, direk kampa götürüyor vs.

Zombileri değiştirmişler, böyle daha güzel olmuş bence. Çizgi romanda kokuya gidiyorlardı bunda görürlerse sadece ki daha hoş olmuş bence :)

Ha birde Lori'nin Atlanta'ya gitme sebebi ailesinin orada olması, shane'de refakat ediyor ama geç gittikleri için o kıyametten kaçmayı başarıyorlar. O kamptaki herkes zaten Atlanta'ya geç giden ve salgın sayesinde orada olmayan kişiler, bir tek Jim diye bir lavuk vardı içeriden kaçan o kadar

Sosyal ağlarda paylaş

beyler yoğun bakım ünitesinin kapalı olduunu ne biliosunuz? elektrik vardı hastanede...
sıvı ihtiyacını serumdan karşılıyor. düzgün bi hemşire son anda kapıyı kapatmış belli ki yani kimse girmemiş içeriye. aynı hemşire serumu kısıp bir şişe serumun az az da olsa 1-2 ay gitmesini sağlayabilir.
zaten adamın metabolizması yavaşlamış durumda bitkisel hayatta olduğu için. nası bi dünyada yaşıyosunuz yoğun bakımdakilere konsantre biftek falan mı veriliyo sanıyosunuz siz :D

adamın yaşaması biraz şans biraz da işini bilen hemşire/doktor diyeyim. ordaki yoğunbakım hastalarını zaten içeri kitledikleri belli etrafa da uyarı yazıları yazmışalr misal: kapıyı açma ölü var dın dın dınnn diye.

+ bir de dışarda askeriye falan filam vardı gerçi hepsi gg olmuş ama orası bi süreliğine stabil kalmış bir bölgeye benziyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

sakallar, çiçekler ve saat

sakala takılmayın, koma, yoğun bakım vs hastalarının sakallarını traş ediyor hemşireler, çiçeği de arada yenilemişlerdir belki, tabii bunu yapmaları için de o sırada salgın olmaması gerekiyo tahminen, kimsenin zombi saldırısı altında adamı traş etmekle uğraşacağını sanmam :D

Ama mesela saat durmuştu adamın odasında, saatin durması uzun zaman geçti imajı vermek için, muhtemelen çiçek sakalı da aynı amaçla kullandılar da yeterince beklemeye üşendiler yaa tamam yeter bu kadarı dediler

Sosyal ağlarda paylaş

adam saatin pili biteceği süre (herhalde 1-2 yıl,?) veya şehrin komple yok olacağı kadar hastanede yatmış. Nasıl serumu bitmemiş, altına s.çmamış? Biraz makul mantık sınırları içinde sahne yapsalar.

Genel olarak beğenmedim. Ama seyretmeye devam

edit: fail, spoiler tuşlarına basmaya üşenip, aynı şeyleri yazmışım
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlaşılmicak bişe yok . adam dışarı çıkınca orda ordunun hastane çevresinde savunma yaptığı görülüyordu .araçlar falan vardı işte,kapı kitlenmiş girmeyin yazılmıştı.yani zombiler çıkar çıkmaz adamı bırakıp kaçtıklarını nerden çıkardınız.çizgi romanda da açıklıyordu zaten bunu.

karısı adamı hastanede güvende olduğunu düşünerek bırakıp gidiyordu .tahminimce onlar giderken hala hastaneyi savunan askerler vs vardı .siviller de hep büyük şehre götürülüyordu.kadının ve arkadaşının geç kalmasının nedeni de kocasını bırakmak istememesi.

bana tuhaf gelen bi konu adam şehre giderken bütün araçların şehirden çıkmaya çalışıp yolda kaldığını ama şehre doğru giden hiç araç olmadığını farkedip şüphelenmemesi.yani insanlar
şehre doğru kaçıyor olsa o yolun tıkanması gerekirdi

edik: ahh farketmedim bazı yazılanları tekrarlamışım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...