Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

_Mikael_ said:

Dizinin yazarı değişmiş de böyle mi olmuş nasıl yani? Zaten çizgi roman uyarlaması değil miydi dizi?

çizgi roman ile dizinin karakterler ve birkaç olay dışında hiçbir bağlantısı yok. O bağlantı da ilk iki bölüm zaten,

alan yetkilisi naptın, görünce bu postu da editlersin, izlemeyenler vardır belki :D
Sosyal ağlarda paylaş

spoylır

koskoca bir bölüm boyunca 1 tane zombi gördük...

pembe diziye döndü iyice. eczanede verişenler mi dersin, hamile kalanlar mı dersin, silahımı ver diye ağlayanlar mı dersin. dizinin sadece introsunda geriliyorum ha. başka hiçbişi yok resmen. zombi dizisi olcak bide.

Sosyal ağlarda paylaş

diziden sonra cizgi romanlarini okudum, dizi daha bir manali oldu, diziyi bir zombie dizisi gibi gormek yerine daha cok survival ve karakterler uzerindeki etkisi olarak izlerseniz daha iyi olacak sankim.

en azindan ben simdi daha cok merak ediyorum karakterlerin son durumlari ne olacak.

cizgi romaninda da oyle manyak gibi (bazi bolumler haric) ha bire zombie fps durumu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

spo

Dizi ne güzel sıçmaya başladı ya.. Pembe dizi gibi aynen yukarda yazdıgı gibi bi arkadasın..birbiriyle sevişenler yok biri hamile kalır falan. Ulan salgın var hesapta salgın.Elden gidiyo memleket heryer zombi.. Nerde bu hikaye ? Şehirlerde durum ne.Karantina bölgeleri nerde ? Eyaletlerde durum ne ? hiç mi bi işlenmez arkadaş bu. 10 tane tipin etrafında döndür allah döndür olayı. 5 bölümdür rooney'nin ameliyatı,vuruluşu ve bitane kızın aranmasını izliyoruz.Artık bulduruver o kızı biyerde de devam etsinler ilerleyemeye..O evde de kalalım abi tribine girdi şerif iyice sıçtık bi 10 bölümde o evin yakınlarında geçirtirler bize..

ee oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

e kuyuya düşecek zombi girdiyse gg orası. iki bölüme tarumar olur kim kimi ne yaptı geyiği uzatılmazsa.

abi dünya yıkılmasının üzerinden 1-2 ay geçmemiş, herkes seks derdinde. 28 days later'da da aynı saçmalık vardı. bu kadar mı uçkur düşkünü olunur?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...